Fulguleti de nov-dec-2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Meyyy ce pofta de balaceala la bazin mi-ati facut. Da' habar dc mai exista vreo piscina prin Cta.
Azi am fost cu fetele la muzeul de istorie. Numai noi si angajatii eram acolo, da' Di a fost tare incantata iar pe Isa a trebuit s-o tin cu hamul ca altfel facea prapad pe acolo da' a fost si ea fericita ca a avut destul loc sa se desfasoare. Nu sunt cine stie ce muzeele din Cta, dar simteam nevoia de o schimbare de decor si pe vremea asta s-a dovedit o idee buna. Cred ca am stat aprox o ora si spre sfarsit Isa isi cam pierduse rabdarea , dar sunt f multumita de cum s-a comportat, ma gandeam ca n-o sa reziste nici 10 min. Per total a fost f. bine, cred ca o sa luam muzeele la rand (oricum nu-s multe) ca si-asa vremea e cam urata si virusii colcaie peste tot.

2 vorbe sa mai spun si pe urma ma duc si eu la nani:
Mamaana sunt niste scumpe nazdravanele, ma uit cu mare drag la ele de fiecare data.
A_deju ce mareee s-a facut motanu'. Tare simpatici sunt Eric si Elisa la o gustare romantica de grisine(parca).

Gata, va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

datoria cu bretonul..si alte poze in continuare ..parca i-a mai crescut intre timp...:))

http://good-times.webshots.com/photo/2045854880098483114oWwUWg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Grigore va multumeste pt urari minunatelor

Flore in primul rand ma descurc bine-mersi cu inglishu personal.... in al doilea rand litere din acelea pt Irene se gasesc in Carrefour Baneasa din Buc, la unul din magazinasele de pe langa.. acela care mai are carti si papetarie diversa. ah, si sa-ti traiasca brazilianul

si Roxanica.. draga mosului.. pai "vedetele" veritabile nu se zgaiesc la unii cum joaca golf => ci-l joaca, nu pozeaza ferariuri => ci-l conduc, si clar au habar cand/unde/cat bacsis se lasa

iar Donia upper nu e bre sus ca-i sus pe deal.. ci sus pe harta

umblaretului Dragos

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

iar uitai Chinico ai un stil de milioane.. sa-ti traiasca si sa-l stapanesti sanatoasa

Mergi la inceput

si Donia ca bine le mai zisesi cu vantul cel vrajnic.. ma tineam azi, cam inainte de pranz era, bine de grilajul ce inconjoara marele lac (Rezervoir parca ii spune) din Central Park sa nu ma ia sus si taman in Canada sa ma depuna.. ce bine ar fi fost..

.. apropo.. ce ma enervez.. Niagara asta e asaaaa aproape totusi pt ast continent.. data viitoare .. adica sper ca nu peste nspe ani.. nu mai scapi.. si inca un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Sint rupta.. Luca de cateva nopti se tot trezeste si maraie... cred ca ne mai apare o masea.... nu ma lasa sa ma uit deloc in gura lui... de o saptamana refuza categoric sa se spele pe dinti, face gura punga, asa ca am renuntat.. ca nu vreau sa-l fortez.. nici nu stiu cum as putea sa o fac....
Am citit ultimele 2 pagini.... ma duc sa vad poze cu Julia, Ruxandra cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI lui Grigore, si nu mai retin nimic..
A.. Luly, eu nu am weekend ci doar duminica libera
Canada, ce frumos dormiti voi acum... astept cafeaua de la Ktrinel pe la 13.30 ora Clujului...
Va pupicesc, urez celor bolnaviori sa se faca repede bine si spor la munca celor muncitoare....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
multumesc mult pt aprecieri, da, dani a crescut, ma uit si eu la pozele din urma si realizez cat de mult. in plus, pe zi ce trece incepe sa rupa cate un cuvintel pe ici pe colo. zice: afara, mandarina, portocala, lapte, apa, reclame, masina.....si inca cateva. toate pe limba lui. dar de fiecare data exact la fel.
in rest nu stiu, nu apuc sa citesc nimic, la munca nu, acasa nu vreau pt ca stau cu puiul mic de om. iar dupa ce adoarme el....un dus rapid si nani si noi. a! si totul despre sex....filmul, da?
intreba cineva de lapte praf nan......am gasit fara miere la gima. doar acolo.
habar n-am ce mai era. pup oricum toti fulguletii, sper sa fie cu totii sanatosi. si pup si mamicile.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna dimineataaaa!! (..la mos ajun! ne dati ori nu ne dati... scuzati iesirea pe-aratura :)) da' eu asta ii cant in fiecre dimineata motanului la trezire, si rade de se prapadeste :))) asa ca..na..e reflex :) )

in primul rand, ktrinel, julia e..beton!! breton mai potrivit pt asa o pezevenghe (..exista si la feminin?? hmm...) mica nici ca se exista :)) si cred ca acum am vazut prima oara ca ochii is asa de albastri.. minunata fata aveti mai!!
in al doilea rand, luly, felicitari pt culturalizare.. as duce si eu motanu', de n-as sti c-ar adormi ma-sa dupa primele 10 minute :)) sau exista si varianta cu urcatul pe pereti.. eu, evident, nu el :))) auzi..da' unde e bre vremea aia urata?? ca ieri a fost tare fain.. si azi, din ce vad pe geam, pare la fel.. aaa, frigulet, da, estem, da' se rezolva c-o manusa, un glugoi peste caciula.. noi ieri am batut la pas marunt shientrul, ca nu mai fusesem de mult , pan'-la piata grivitei sa iau marar si patrunjel (1 leu legatura.. era sa pic..la noi la pietuca sub 2.5 n-am mai vazut de muuuult...). io tot astept sa faca tara piticilor si la noi in parculet.. mai bag cate-o vizita pe saptamana sa vad cum se desfasoara lucrarile.. care lucrari?? pai nu stiu nici eu... da' nenea mazare, baiat finut, mi-a trimis o intreaga polologhie la plic (impreuna cu chitanta pt impozit), unde la un moment dat, la lucrari in curs de derulare, era si tara piticilor din poarta 6.. :)))))
in al treilea rand, nu ultimul, ci cel mai important, pt ca trebuia sa ma simt de ieri, la multi ani boier grigore, sa ne traiesti!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Fetelor care dati Nan Junior la puiuti, are ceva dc ii dau cu miere,asa mai tot timpul,ca nu mai gasesc nicaieri din ala simplu

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz

eu inca nu am incercat cu miere, ca am eu un pitic pe creier: sa nu-i dau lapte cu arome.
cel cu miere s-ar putea sa aiba gustul e putin diferit. alta problema nu cred ca este.
incearca-l si spune-ne si noua cum e.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

neata la minunate!

de abia astept sa citesc cele vreo 7 pag restante

dar nu acum, poate dupa 3pm cand dorm muschetarii mei...
ne pregatim de mers la tanti dr, azi-noapte la 3 ne-am trezit in gemetele lui marc, avea febra, aproape 39... a scazut la panadol (in ceai) dar acum parca arde iar. sper sa nu fie mare lucru, ca tusea si mucii de care ne bucuram de 5 zile deja nu au fost tratati inca, asteptam rabdatori sa treaca de la sine, si uite ca ceva-ceva s-a complicat...

va pup cu drag

si fiti cuminti!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput