Fulguleti de nov-dec-2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 8
Donia spune:
mamaana, stii de postul asta, radio3net? e multa muzica de la cenaclu, cauta dupa cantareti, nu la emisia online. Ce-si rupe Tudor de la gura sa le dea la fete sa manance .
A, noi mereu il punem pe Cristi in cos, legat cu centura.
a_deju, tu si crosetezi??? Ca tocmai ce-i vazui vesta motanului... Da ce smecher si izmenit e el cu castronul in cap
chinico, o sa mergem la piscina in mod obisnuit, toti 4, family swim. Intai m-am gandit sa nu-l inscriu la curs iarna, dar acum mi se pare atat de fain de cate ori stau pe margine, ca am hotarat sa ne balacim. Oricum, am mai furat chestii de la cursul bebelusilor, am tras cu ochiul. Vineri sau duminica mergem, sa vedem cata energie ne mai ramane pentru vineri.
Da? Da cu Dunarea pe la voi? Pai odata te arunci in barca si esti acasa! Norocoaso!
dianocica, galbenul suna bine, ca era culoarea ce mai tare pe vremea mea, cand am inceput... Etete, nici n-am vazut ca bat la patru mii... clar, ma duc sa ma culc putin ca la noapte am treaba.
Ktrinel, aaaa, hmmmm, hhhhhhm... cu steagurile e de bine sau de rau? Remember? Doi copii mici, n-am dormit destul azi noapte...
Dbunny, felicitari pentru mergaret! Sa vezi si al meu ce tantos merge, cu burta in fata, il mananc, nu alta! Cu lingurita o sa-l mananc, bucatica cu bucatica!
flore, cu stelutele n-ai pierdut nimic, asa ma tachinez eu prieteneste cu dianocica
eri_ka, centura neaparat, si in spate. Eu si la o frana mai puternica sunt gata sa intru cu capul in parbriz, noroc ca ma tine centura, nu-i de gluma deloc!
Parca se discuta despre piscine la Parintii intreaba...
asiza, sper sa nu fie nimic mai serios, ci doar o febra de dintisori.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
deeaA spune:
GRIGORE!
A_DEJU
DIANARUS sa speram ca o sa fie ok,si tie!
DBUNNY ma multumesc si cu vestea asta buna..ca merge DANI dar totusi cealalta veste se cam lasa asteptata....
MONIQUE ma bucur ca sunteti ok si ca n-a fost decat o sperietura
Dia1609 spune:
lavinia, acum am citit cu scaunul... of, la asta nu m-am gandit, nici prin cap nu mi-a trecut. dar precis ca oana se va gandi sa se catere pe el. primul lucru. inainte de a se aseza . cu umidificatorul: dc nu ai unde sa-l urci mai sus (nici eu nu am, noaptea, cand functioneaza, sta pe jos la ea in camera), gandeste-te la o varianta sa-l tii pe jos numai cand doarme. eu asa fac, e pe jos cand functioneaza (adica noaptea) iar ziua il urc pe dulap... ca altfel e fascinata de el ca stie ca dc il rastoarna si-l scormoneste bine da de apa ... si la noi nu a functionat nici jucatul cu el cat e ziua de lunga, pt ca bineinteles ca ne-am jucat cu el gol, fara apa... si doar nu putea sa-si balaceasca mainile prin el, cum face dc il uit pe jos
deeaA spune:
A_DEJU vazut poze cu motanul frrrrruuuumosss,imi place tare mult de el si e inalt tare(noi avem doar 76 cm)
DONIA nush dc a fost nesimtire,ca e prima data cand s-a procedat asa,sa ne stranga pe toate la un loc
dianocica spune:
la multi ani grigore, sa ne cresti mare !
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
deeaA spune:
Fetelor care dati Nan Junior la puiuti, are ceva dc ii dau cu miere,asa mai tot timpul,ca nu mai gasesc nicaieri din ala simplu
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
de ex, eu ieri iar mi-am gait copila suita in scaunul de masa…ca facuse o mica «criza» …de-a ei.. cu tranteli si tipaturi…ce sa mai zic…normal ca mi-a spus femeia..si eu iar am luat-o ca pe o palma…dar incerc sa ma imbarbatez singura …aproape toti copii trec prin asta…
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
toti. nu aproape toti . eu una m-as ingrijora dc nu as avea si din astea. adica numai minunatii? pai ce, is robotei? si nu le mai lua ca pe o palma, ca julia e un copil minunat, cu multa personalitate. da? tantile alea ar trebui sa se straduie sa respecte individualitatea fiecarui copil si atunci poate n-ar mai fi probleme. probabil ca asta e greu dc sunt multi copii... chiar cati copii sunt in grupa si cate educatoare?
adeju, m-ai distrat maxim cu sezatoarea ta visai la o paturica pe niagara?
dbunny, faci testul maine? ne dai de veste? dar tu cum vrei sa fie: cu oki sau nu?
mamaana, minunate minunile tale. hai fa mai multe poze sa ne mai delectam. le-ai tuns bretonul?
deeaA spune:
YAGMUR multi mamica muncitoare!
MAMAANA vazut fete scumpeeeeeeee foc
DANUTZ speram sa fie fara nici o r4eactie!
MONICABB si pt.DRAGOS cel proaspat umblaret!
DIANOCICA te-am mai intrebat o data,cand te muti la noi in cartier sa-l vad si eu live pe grasunicul si iubaretul de d.???????????
Astea fiind spuse,va pupic dulce,ma bag la somnic,ca azi umblaram telelei toata ziulica,
luly spune:
M_monique imi pare rau de accident, bine ca n-a fost mai grav.
Ruxandra sa-ti traiasca sfintisorul.
Yagmur hai rezista ca mai e putin si vine week-endul. Multi pupici de la noi.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea