Fulguleti de nov-dec-2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata minunatelor

eu bineinteles tot cu sute de mail-uri si zeci de telefoane plus perioada de negocieri cu furnizorii.
Azi noapte am dormit de la 10:30 pana la 6:30 fara nici o trezire. sa nu credeti ca si Adina dar a reusit tati sa se descurce de minune si eu n-am auzit-o la cele n treziri de azi noapte. cica la un moment a plans mai tare dar eu n-am auzit nimic, probabil visam ceva ca altfel sigur o auzeam. nici nu-mi vine sa cred ca am dormit atat.
Aseara am avut o vizita acasa, a venit o prietena sa o vada pe Adina ca nu o mai vazuse de cand era bebe mic si am avut exemplu de copil. Adina e prietenoasa dar nu foarte si nu cu oricine. ei aseara a fost delicioasa - ii dadea jucarii, ii arata ce se face cu ele, i-a arat cum ii da ea sa manance la bebe si cu biberonul dar a luat si un castronel de al ei si cu o furculita de plastic ii dadea la bb sa pape, cum il culca sa faca nani. i-a dat mingea sa se joace impreuna, a stat pana si in brate la Eliza si i-a dat pusi la plecare. a si cel mai tare a fost cand si-a impartit para cu Eliza.
i-a adus cadou un costumas pufos de la Debenhams si adina la luat si se mangaia cu el pe fata. ce mai imi venea sa o mananc si eram asa de mandra de ea.
va pup fug ca am o intalnire.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Suntem in posesia unui test slab pozitiv!...mai asteptam...poate se ingrasa linia, poate se sterge

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

YUPIII
E CU OCHISORI
FELICITARI MAMICO

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Neatza ,

A-deju,
Multi ani fericiti iainte alaturi de Mihaiul si motanul frumos(plus cei care or ai veni)!

La multi ani Grigore!

Dia,
Inainte de a avea scaunelul foloseam asta:
http:// www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:9438375d7c5adcfb0f538b97c2afe58b&fsreloaded=1& (scaote spatiile)
Poate scre si direct pe ea ca se sterge.
Se suie si pe ea bineinteles,dar se strange si se poate ascunde.

Dianocica,
Pe 21 mergem a tg. mures.Cica daca indeplineste anumite conditii (nu stiu sa spun care)e posibil printr-un cateter cu un balonas in capat care va fi umflat cand ajunge la locul stenozei, sa se rezolve...si atunci am scapat.
Am vb cu rezidenta profesorului si a zis ca nu e de mers in strainatate pt asta,ca se rezolva aici.
Acum depinde ce rezultat obtinem pe acolo..

Ziggy,
Solomon e un virus gripal nou aparut pe piata la care populatia nu are imunitata asa ca ataca n dreapta si in stanga.
A facut ravagii in Europa..in Romania intr-o saptamana au aparut 70 de cazuri noi...la iasi inca 8...
Ravagii in sensul amplorii...ca per total a dat vreo 7 decese la batrani..adica sa nu te sperii chiar asa..dar e de luat in calcul.

Am beut cafeul...revin cand va dormi...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Suntem in posesia unui test slab pozitiv!...mai asteptam...poate se ingrasa linia, poate se sterge

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

aiaiaiaiaiaiaiiiiiii..yupiiii!!!

FELICITARI!!!! vine loganul/loganita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

felicitari mami! simteai tu ceva... te bucuri, da?

Mergi la inceput

Sunt cu gura pana la urechi, zilele astea m-am tot gandit la probabilitatea de a fi gravi, dar nu-mi vine sa cred!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ma tot chinui sa va prind...dar nu reusesc...,nu ma las...,pazeaaaa ca vinnnnnn

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

Sunt cu gura pana la urechi, zilele astea m-am tot gandit la probabilitatea de a fi gravi, dar nu-mi vine sa cred!!

ma bucur f tare pt tine, mami! dani o sa aiba o surioara! sau un fratior? zi repede ce ai vrea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

[quote]Originally posted by Dbunny

ma bucur f tare pt tine, mami! dani o sa aiba o surioara! sau un fratior? zi repede ce ai vrea

Dia de Oana 29.11.06

Fetita mica bruneta si fara colici

Mergi la inceput