Fulguleti de nov-dec-2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 10
Raluca_u spune:
Neata minunatelor
eu bineinteles tot cu sute de mail-uri si zeci de telefoane plus perioada de negocieri cu furnizorii.
Azi noapte am dormit de la 10:30 pana la 6:30 fara nici o trezire. sa nu credeti ca si Adina dar a reusit tati sa se descurce de minune si eu n-am auzit-o la cele n treziri de azi noapte. cica la un moment a plans mai tare dar eu n-am auzit nimic, probabil visam ceva ca altfel sigur o auzeam. nici nu-mi vine sa cred ca am dormit atat.
Aseara am avut o vizita acasa, a venit o prietena sa o vada pe Adina ca nu o mai vazuse de cand era bebe mic si am avut exemplu de copil. Adina e prietenoasa dar nu foarte si nu cu oricine. ei aseara a fost delicioasa - ii dadea jucarii, ii arata ce se face cu ele, i-a arat cum ii da ea sa manance la bebe si cu biberonul dar a luat si un castronel de al ei si cu o furculita de plastic ii dadea la bb sa pape, cum il culca sa faca nani. i-a dat mingea sa se joace impreuna, a stat pana si in brate la Eliza si i-a dat pusi la plecare. a si cel mai tare a fost cand si-a impartit para cu Eliza.
i-a adus cadou un costumas pufos de la Debenhams si adina la luat si se mangaia cu el pe fata. ce mai imi venea sa o mananc si eram asa de mandra de ea.
va pup fug ca am o intalnire.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Dbunny spune:
Suntem in posesia unui test slab pozitiv!...mai asteptam...poate se ingrasa linia, poate se sterge
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Raluca_u spune:
YUPIII
E CU OCHISORI
FELICITARI MAMICO
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Lavinia_P spune:
Neatza ,
A-deju,
Multi ani fericiti iainte alaturi de Mihaiul si motanul frumos(plus cei care or ai veni)!
La multi ani Grigore!
Dia,
Inainte de a avea scaunelul foloseam asta:
http:// www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:9438375d7c5adcfb0f538b97c2afe58b&fsreloaded=1& (scaote spatiile)
Poate scre si direct pe ea ca se sterge.
Se suie si pe ea bineinteles,dar se strange si se poate ascunde.
Dianocica,
Pe 21 mergem a tg. mures.Cica daca indeplineste anumite conditii (nu stiu sa spun care)e posibil printr-un cateter cu un balonas in capat care va fi umflat cand ajunge la locul stenozei, sa se rezolve...si atunci am scapat.
Am vb cu rezidenta profesorului si a zis ca nu e de mers in strainatate pt asta,ca se rezolva aici.
Acum depinde ce rezultat obtinem pe acolo..
Ziggy,
Solomon e un virus gripal nou aparut pe piata la care populatia nu are imunitata asa ca ataca n dreapta si in stanga.
A facut ravagii in Europa..in Romania intr-o saptamana au aparut 70 de cazuri noi...la iasi inca 8...
Ravagii in sensul amplorii...ca per total a dat vreo 7 decese la batrani..adica sa nu te sperii chiar asa..dar e de luat in calcul.
Am beut cafeul...revin cand va dormi...
minunea mea
chinico spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Suntem in posesia unui test slab pozitiv!...mai asteptam...poate se ingrasa linia, poate se sterge
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
aiaiaiaiaiaiaiiiiiii..yupiiii!!!
FELICITARI!!!! vine loganul/loganita!!!!
Dia1609 spune:
quote:
felicitari mami! simteai tu ceva... te bucuri, da?
Dbunny spune:
Sunt cu gura pana la urechi, zilele astea m-am tot gandit la probabilitatea de a fi gravi, dar nu-mi vine sa cred!!
dandusa spune:
ma tot chinui sa va prind...dar nu reusesc...,nu ma las...,pazeaaaa ca vinnnnnn
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
Dia1609 spune:
quote:
Sunt cu gura pana la urechi, zilele astea m-am tot gandit la probabilitatea de a fi gravi, dar nu-mi vine sa cred!!
ma bucur f tare pt tine, mami! dani o sa aiba o surioara! sau un fratior? zi repede ce ai vrea
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
[quote]Originally posted by Dbunny
ma bucur f tare pt tine, mami! dani o sa aiba o surioara! sau un fratior? zi repede ce ai vrea
Dia de Oana 29.11.06
Fetita mica bruneta si fara colici