balet la 3 ani

balet la 3 ani | Autor: bebe_oriana

Link direct la acest mesaj

credeti ca e prea devreme pt fetite sa mearga la balet la varsta de trei ani?....oare unde am putea sa le ducem sa faca si ele putin balet.....?????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu tocmai saptamana trecuta am dat telefon la toate scolile de dans si balet din Bucuresti, nu primesc decat de la 4 ani, clar. Eu deja m-am hotarat unde voi da fata la balet (face acum 3 ani) si o voi inscrie din mai deja pt. anul urmator, pt. ca e criza de locuri, pt. anul acesta erau toate ocupate.

Martie & Bebica & maimuta Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

La gradinita Coccinelle(Buburuza) din sectorul 2...au inceput cursuri de balet si dans modern.Programul se desfasoara martea si vinerea de la orele 17:00,pretul este de un milion doua sute pe luna, din cate am inteles.Prtimesc copii de la 3 ani in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

referitor la balet.Va sfatuiesc sa va ganditi bine.Eu am facut 7 ani de balet la un liceu cu specialitate,nu la cercul copiilor sau ceva de genu asta.
1.va gantiti ca (,) copilul vostru continue in viata cu asta?daca da, nu dati copii la varste asha de fragede pentru ca li se emplementeaza o tehnica nu tocmai corecta.Asta se poate repara dar cu mari esforturi.
2 Alewgeti mai bine un dans de societate,dansuri moderne.Baletul nu este nici pe departe ce vedeti voi pe scena.Un spectacol este rodul a 2-4 luni de repetitii,de stres,febre musculare,renuntare la copilarie.
3. Daca copilul este in stare sa aleaga , isi da seama ca iubeste mult aceasta arta atunci nu refuzati.Totul se face numai cu dragsote.

Si ca sa fiu On topic:parerea mea e ca e prea devreme.Toate licecele de specialitate din tara iau copii numai din clasa a IV.Ma refer la scolile cu specialitate.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Redai, asa este, ai perfecta dreptate. Si pe mine m/au dat la balet la 4 ani si mi s-a parut groaznic de greu si stresant, drept pt. care plangeam mereu ca nu vreau sa ma mai duc. Dar noi intrebam de balet, asa, mai mult de fantezie, sa se fataie si ele acolo ca domnisoarele, cel putin eu asta vreau pt. fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Katja merge la scoala de baletwww.baletcopii.com/index.html" target="_blank">
La Sylphide din ianuarie (face 4 ani pe 30 martie) si este absolut pasionata in continuare. Sincer eu nu ma tem de greselile de tehica atat vreme cat toate profesoarele sunt foste balerine profesioniste si totul se face foarte serios. Si nu vad nici de ce ar trebui asteptat pana la 10 ani, daca fetita este foarte interesata..pana la 10 ani ii dispare tot interesul daca tot refuzi si refuzi. Daca o sa fie cazul sa vrea sa faca performanta atunci o urmeze pasii care se impun, dar pana una-alta ea se simte foarte bine si este foarte fericita sa danseze.
Din cate stiu aceasta scoala de balet unde mergem noi (apropo, am spus ca suntem extrem de multumite?!) nu mai face inscrieri acum, dar puteti sa sunati pentru septembrie (intre 15 iunie-15 septebrie e vacanta). Oricum, fete mai mici de 3 ani si jumatate (una singura) nu am vazut. Limita este de 4 ani, cu mici exceptii - daca insistati ca fetita este pasionata si daca ea se adapteaza bine dupa o ora de proba.

Mult succes!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Inaioana ce am ras, si eu tot acolo imi voi inscrie in mai fata, apropos de ce-ti spuneam pe la alte topicuri, de afinitatile pe care le aveam fata de ce mai scriai tu... A mea face 3 ani pe 20 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ha, tocmai cautam si eu asa ceva pentru Vivi. Culmea, e la doi pasi de noi. Multumesc de link, o sa ne inscriem si noi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ma bucur ca v-am fost utila, cum spuneam, noi suntem foarte multumite. Prin urmare, ne vedem acolo!
Martie, cu tine de la toamna, da?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Sincer eu nu ma tem de greselile de tehica atat vreme cat toate profesoarele sunt foste balerine profesioniste si totul se face foarte serios.

Sincer aici nu sunt deacord cu tine.Si spun asta pentru ca am trait pe propria piele tot.O data ce inveti prost este foarte greu sa repari (ma refer in balet).Oricum numai cin a simtit asta pe pielea lui poate confirma.

Si nu vad nici de ce ar trebui asteptat pana la 10 ani, daca fetita este foarte interesata..pana la 10 ani ii dispare tot interesul daca tot refuzi si refuzi.

eu nu ziceam sa nu o dai deloc.Numai daca inbcepe in felul asta , si la o varsta asha de frageda risti sa se faca multe greseli.

Din cate stiu aceasta scoala de balet unde mergem noi (apropo, am spus ca suntem extrem de multumite?!)

Intrebarea mea este:careva din parinti a facut balet?

Dac vrei pot sa intru in amanunte cu ce se paote invata gresit.Am avut colege cu niste calitati extraordinare, dar au avut mult de pierdut din cauza acestor cursuri.Chiar daca acele profesoare au fost balerine, sa stii ca nu e chiar frumos pt ele sa se intoarca la batman tondu ,plie,arabesque,
Sunt chestii de tehnica pe care degeaba le-as explica,pt ca ai intelege.Te rog mult sa nu ma intelegi gresit.Nu zic ca ai facut rau ca ai dus-o,plus daca ii place foarte bine.poate peste ceva ani buni o sa citesc pe DC despre o alta www.simonanoja.com/frame.htm" target="_blank">Simona Noja.
Mult succes!!!

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va invidiem din departari pt posibilitatile din Bucuresti... la noi la "Palatul copiilor" se iau copii de la 5 ani, in functie de rabdarea lor, a copiilor Era acolo un domn care mi a explicat ca oricat insista parintii, copii sunt cei care decid daca vor pian, vioara, balet, dans, pictura si ca ei nu obliga un pusti de 5 ani sa stea 2 ore in chinuri
Succes balerinelor in devenire !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput