balet la 3 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Redai, e deranjant sa spui ca degeaba mi-ai explica pentru ca nu as intelege, cred ca iti dai seama. Eu nu cred pe cuvant pe nimeni a priori, daca ai argumente de adus in discutie, le astept cu mare atentie.
Eu am facut balet si gimnastica de performanta. Balet mai putin, din nefericire din motive care nu au tinut de mine. Ma si pricep cat de cat as zice, atat la balet cat si la pedagogie, nu-s chiar picata din luna. Btw, vad ca esti din Cluj, matusa mea a fost balerina si directoarea liceului de coregrafie din Cluj (doamna Pamula se numeste). N-a fi adus asta in discutie dar vazand ca esti de acolo si poate ai urmat acel liceu, ma gandeam ca poate iti dai seama ca stiu despre ce si cine vorbesc.
Iti multumesc pentru urari, iti dai seama ca nu depinde de mine.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ioana cand am vazut ce ai scris de Pamula.
Scuze ca s-a inteles gresit.In cuvinte nu prea am cum sa iti explic.E pe aratate.forma bratelor,a calcaielor,fundul strans (sa nu fie prea cambrata),coatele sus,poanieul jos......
Dar lasa.Succes mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu n-am idee de tehnici, noi vrem sa frecventam ca ii place ei baletul ca idee; dar totusi voi va referiti ca poate ramane cu sechele chiar daca face niste cursuri de amatori?

In nici un caz nu am in minte performanta, deci n-am sa insist; iar daca o vad ca se simte fortata sau nu-i place, renuntam.
Dar de incercat sigur incercam, luni am sa sun sa vad daca o primeste din luna martie.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Inaioana, da, ne vom cunoaste la toamna!

Martie & Bebica & maimuta Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tot la toamna o sa venim si noi, nu se pot face inscrieri la jumatatea anului, deoarece ei pregatesc spectacole.
Imi pare rau , dar uite ca la asta nu m-am gandit., altfel as fi inscris-o din septembrie trecut.
ma gandeam ca o fi ca la gradinita...unde noi ne-am inscris din luna martie.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Teodora face balet de la 4 ani si jumatate, acum are 6, la inceput a luat-o ca pe o joaca dar acum pare ca baletul face parte din viata ei,luna de luna vad cum se dezvolta si este din ce in ce mai "indragostita" de balet. Nu cred ca isi imagineaza cum ar fi sa nu mai faca aceasta activitate de 2 ori pe saptamana.Nu s-a plans niciodata si merge cu drag la toate cursurile.
Pentru cursuri de balet va invit sa accesati site-ul www.brevis.ro, locatia este una primitoare, calda,in zona Piata Unirii, profesoara este blanda tanara si pasionata de lucrul cu copii. Exista si grupa de fetite de 3,5 ani- 4 ani care isi doresc sa fie niste mici balerine macar timp de 45 de minute de 2 ori pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Noi mergem la balet la Educa de la 3ani si 8 luni.Acum ,fiica mea se apropie de 10 ani si inca e foarte pasionata de balet.Deja avem la activ 6 spectacole pe scena Operei Nationale,spectacole in 2 acte cu costume ,roluri etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna,

redai s-a exprimat nitel abrupt, dar are dreptate.
La 3 ani este imposibil sa invete corect pozitiile, pasii, etc. Daca incep asa de mici prind gresit tehnica si e mult mai greu apoi de corectat.
Nu zice nimeni sa inceapa la 10 ani ... dar nici la 3!

Mergi la inceput