Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Acum daca stau sa ma gandesc, poate ca fontanela nu e complet inchisa, doar nu se simte. Oricum saptamana viitoare vreau sa ajung la Bucuresti la un ortoped cu asta mica, si poate o vede cineva si cu fontanela.

Sa ma duc la un doctor pediatru sau la ce specializare pentru fontanela ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu fac bagaje de zor deoarece plecam pentru o saptamana la munte la ski ! Vorba doamnei doctor : avem un bebe tare plimbaret ! La 5 zile a fost la petrecerea de revelion, la doua saptamani in Mall, acum la 5 saptamani merge pe partie sa se dea cu saniuta
Am strans o tona de bagaje, sa vad unde le indes in masina . Noroc ca nu merg la hotel ca se cruceau aia de noi. Mergem la niste prieteni ce cunosc de cate lucruri are nevoie un bebe mic si un skior mare Maine dimineata ne imbarcam in masina si ne intoarcem sambata viitoare. Sper sa ne distram .
Va pup si va doresc sa aveti o saptamana cat mai frumoasa

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Lala distractie placuta la ski!
Eu am o mare dilema: Bebele meu nu plange de foame!! Cateodata doarme dupa plimbare si cate 4 ore, asta inseamna 5-6 ore cu tot cu plimbarea. Cand se scoala banuiesc ca e rupta de foame, dar ea rade. O iau eu si ii dau sa manance. La fel si in timpul zilei. Daca o pun la san la o ora jumate ea papa. Daca o pun la 3 ore papa.
In schimb plange cand ii este somn.
Au trecut aproape 3 ore, ma duc sa-i dau sa pape, ca ea nu are nici un gand. Rade cu ursuletii ei...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lala, ce frumos. Distractie placuta!
Mihuta, la simple cradle nici eu nu stiu daca-i ok, cert e ca eu nu sunt atat de mare incat sa o indes pe diagonala mea, doar la sotul meu incape cu totul. Dar la a doua varianta sigur se poate cu capul afara, chiar si cu mainile, adica partea de sus a corpului poate fi in exterior. Acum depinde si de varsta. Trebuie neaparat sa-si sustina capul.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vasari..am vazut-o pe bebita..tare scumpica..face si gropite cd rade..super!!!
si noi avem carusel din acela .iti place cum canta? parca e cam gajait asa...
he he he,,si brocuta mea scoate fundul asa inapoi cd il tin la ragait...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc, Victo. Deja ati facut 3 lunite! Multe inainte. Nu stiu cat e fundulet acolo, mai mult pampers
Se cam aude un zgomot cand merge caruselul, dar ea e fascinata de el, deci toate-s bune! :))

V-ati mutat in casa voastra? Esti multumita de ce a facut arhitectul?

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Heellloo fetele.
La noi e cam verde situatia: sotul super racit si mi-a dat si mie.
A venit pediatra azi si Kara e inca foarte bine, nicio urma de raceala. Sper sa nu ma pocneasca vreo bucurie si sa-mi raceasca pitica.
Oricum, am inceput de ieri sa iau paracetamol in cantitate mai mare, ca sa se duca si in lapte, poate o protejez asa.
Sper sa fie bine.

Lala drum bun si distractie placuta.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna ziuaaaaa! Pacat ca nu puteti vedea ce zambet maaaaare am pe fatza! Mi-a dormit si mie copuli' azi-noapte neintors! Si singura diferenta a fost ca am infasat-o...stilul clasic...sarmalutza! Nu mai pricep, frate, nimic!...Se pare ca i-a placut!...
In fine! Voiam s-o incurajez pe Jasmin! Te inteleg perfect! Copiii nostri zici ca-s de-o mama :)...Incearca si tu metoda infasatului...poate merge, eu stiu?!?...
Vasari, ai o minune de fetitza! E tare, tare dulce! M-a terminat! Sa va traiasca! Si Roxx, vazut si pe Matei! Placut la fel de mult! :)
A, bine ati venit, fetele noi! Imi place ca se mareste grupul! Bravo! Abia asteptam sa va cunoastem mai bine! Chiar acum o sa ma uit la poze!...
Stefania, Adina, tare rau imi pare sa aud ca va chinuiti cu ranile la sani! Eu ma chinui doar pt ca am mult laptic si tre sa mulg...Ieri am avut un inceput de rana la un san, dar a trecut cu Garmastan...Vad ca azi e mai bine...Ce pot sa va spun? Doar ca sper sa va reveniti cat mai curand!
Adina, incurajari speciale pt o mamica super curajoasa! Capul sus! Nu se termina lumea daca bebe papa si la biberon!
Atat imi aduc acum aminte...si atat pot sa scriu pt ca tocmai s-a trezit si tre sa iesim afara...Dar va imbratisez pe toate!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc fetelor .
Inca indes in bagaje una alta. Sotul mi-a sugerat deja ca ne-ar trebui o furgoneta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by darleena

Heellloo fetele.
La noi e cam verde situatia: sotul super racit si mi-a dat si mie.
A venit pediatra azi si Kara e inca foarte bine, nicio urma de raceala. Sper sa nu ma pocneasca vreo bucurie si sa-mi raceasca pitica.
Oricum, am inceput de ieri sa iau paracetamol in cantitate mai mare, ca sa se duca si in lapte, poate o protejez asa.
Sper sa fie bine.

Lala drum bun si distractie placuta.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

paracetamolul nu protejeaza impotriva racelii/gripei/virozei, el doar scade temperatura in caz de crestere.
Ce protejeaza intr-adevar este Oscillococcinum, eu ii dau fetei mele de la 2 saptamani, cate o fiola dizolvata in 10 ml de apa si toti am fost raciti si ea nu a avut nimic. Il recomand cu caldura!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput