Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
adinag spune:
Jasmin, si eu zic ca moasa ta, are nevoie de tine. BB-ii nu sunt trasi la indigo, fiecare e altfel. Floris doarme cu no in pat, din prima zi. Decizie proprie, pentru ca asa am dorit noi, sa profitam cat mai mult de primele luni si ca sa-mi fie mai usor noaptea, ca eu nu pot dormi cu el in timpul zilei (in primul rand nu prea doarme acasa, si daca da, la ore cand este si Jasmina aici si deci nu ma pot culca). Cum va dormi mai tarziu, vom vedea, nu ma preocupa, sincer spus :-)) In cel mai "rau" caz va dormi mult timp la noi in balconas, ceea ce nu mi se pare atat de tragic. Singurul efect negativ este asupra vietii intime, se spune, dar eu zic ca nu, ca doar activitatile astea nu sunt legate de patul din dormitor, nu? ;-))
bb_yasmi spune:
adina, mersi de raspuns. si al noi la fel, am ajuns sa o tinem doar cu babetica. oricum nu am de gand sa ii dau vreun medicament.
si noi am dormit cu Iasmi in pat prima luna, ca imi era greu sa ma tot ridic la fiecare miscare si toata lumea imi spunea sa nu culc bebele cu noi in pat ca asa se obisnuieste si imi va fi greu dupa aia sa o invat sa doarma in patut. uite ac nu a fost asa, doarme frumos singurica la ea in patut si se si culca singurica,papa, apoi se intoarce pe o parte si somn de voie!!! deci fiecare mamica sa faca cum simti, nu cum "se zice"!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
adina nu ma plang, e tare cumintica!! acuma nu stiu ce are, ca aseara a fost cam "nervoasa" s-a trezit din doua in trei ore si a mancat numai 40-60 ml, ea mancand seara la 22 150 ml si al ora 4 tot 150 ml!! dar am zis sa am rabdare ca au si ei perioada lor!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Vasari spune:
Mihuta, ce smechera este Sophia! Cum va impacati cu caciulitele? A mea plange de cum o ating cu una. :((
Oana, Flory, aveti niste copii tare draguti! Sa va traiasca! Flory, am vazut ca voi aveti si spatiu de joaca. Este interesat de el?
Adina, imi pare rau... mi se pare ca o problema atrage multe altele dupa ea... cred ca toate o sa se rezolve cand o sa-ti treaca problemele cu sanii. Poate reusesti chiar sa revii la alaptatul exclusiv. Adevarul este ca intr-o perioada buna trecem cu usurinta peste problemele care apar, dar cand ne e greu, micile probleme capata amploare. Va pup si sper sa urmeze o perioada mai buna.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Ank83 spune:
am venit si noi de afara ...e asa un soare si cald... canta si pasarelele
Ank Raul 17.10.2007
pufulet74 spune:
Adina si Stefania, multi pupici sa treaca perioada asta grea cit mai repede
Alina, eu sunt tare multumita cu spatiul de joaca, am legat citeva jucarele putin mai jos sa le poata atinge si e de-a dreptul incintat de ele, da cu minutzele de nu mai poate dupa ele, si se bitiie dintr-o parte in alta, se cearta cu ele, e de groaza :))
Cred ca neuronul meu e in vacanta, ca nu pricep nici cum cum se leaga wrap-ul :((
Tare ma tenteaza sa incerc, desi am incercat cu marsupiu si tare ma doare spatele de la el asa ca numai cind e musai ma duc cu bebe afara in marsupiu :(
Distribuie mai bine greutatea wrap-ul decit masrupiul?
Nu aveti niste link-uri despre subiectul asta sa ma luminez si eu?
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
anacami spune:
Buna!
Adina,ma bucur ca ne scrii!Mi-a placut cum a scris la un moment dat cineva care alimenta copilul mixt: se lupta sa ii dea macar cat de putin, asa ca un vaccin zilnic
Jasmin,imi pare tare rau; daca ai avea pe cineva care sa te ajute ar fi mult mai bine! nu ai unde merge la plimbare,in vizite?in Romania ai avea pe cineva?
Mihuta,nu intentionez sa te sperii, dar stiu ca nu este bine sa se inchida fontanela anterioara (cea din crestetul capului, nu cea din spate)prea repede . Ar trebui sa mergi la doctor sa ii faca ecografii.Daca s-a inchis intr-adevar,trebuiesc verificate suturile craniului,sa nu se inchida si astea. Este ceva legat de expansiunea creierului ...Ai constatat tu ca s-a inchis sau a spus-o doctorul (daca mai este punctiforma tot este bine, ar fi bine sa nu fie complet inchisa)?
Lui Sebastian i s-a inchis complet dupa 1 an jumatate
Camelia, Sebastian si Stefania
Daria23 spune:
Si eu am un wrap dar nu stiu sa-l folosesc....l-a cumparat o prietena de la un second hand si e foarte fain dar nu-mi place cum sta fetita in el ....ii sta coloana incovoiata.
ori nu stiu eu sa o pun
nicoleta
ancadragoman spune:
Am venit si noi...mai este cineva pe aici?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete