Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
darleena spune:
Aralia merci de pont.
Deci ii dizolvi un tubulet din ala de pastilute in 10 ml de apa?
Cum sa ii dau? Cate unul pe zi?
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
adelamaria spune:
Mai, eu daca-s odihnita azi imi fac de lucru si ma uit la poze! Avem niste copii absolut minunati! Am vazut asa: pe Sophia care e o minune smechera cu sepcuta ei roz, pe Maria lui ellis (avem si noi acelasi body cu girafa ), pe Kara - absolut dementiala in poza in care scoate limbutza!...Si am mai vazut si pe Ana de Oana8188 in masinutza aia dementiala!...Ce sa mai zic? Niste bomboane de copii, si alta nu!
A, si am vazut si tzustele lui Pussi! Nu pot sa-mi imaginez cum o fi cu 2 bebei! Pussi, ai toata admiratia mea! Si sa creasca repede mari fetele! Mari, cuminti si norocoase, ca de frumoase deja sunt!
Asaaa....am vazut si pe Alexandra Maria! Cristina sa va traiasca! e o mica minune! O sa rupa multe inimi la vremea ei, sa stii!...Bine ati venit langa noi!...
Acum ma duc sa mai vizionez si daca ma mai lasa pustoaica mea, mai scriu! Dar sa stiti ca eu chiar daca nu scriu sau nu mentionez nume, sunt oricum topita dupa pozele cu bebeii vostri!...As vrea sa scriu la absolut toata lumea, dar nu am timp de cele mai multe ori...stiti si voi cum e!...Oricum, fiti sigure ca daca ati pus poze, eu le vad si ma bucur de fiecare dintre ele!...
Gata, am fugit, pupici la bebei si la mamici!
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!!!!!!
Fetelor,ce bebei frumosi aveti!!!!!Nu va enumar sa nu cumva sa uit pe cineva!!!!!!!
HELP!!!!BEA ARE 12 SAPTAMANI,SI I-AM DAT AZI SUCULET DE MORCOV!!AM FACUT BINE???VOI ATI INCEPUT????EA DE LA 1 LUNA PAPA NUMAI LAPTE PRAF.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
slimatei spune:
quote:
Originally posted by CrisVa
Slimatei, am gasit prospectul pe net si iti dau copy/paste:
Prezentare si compozitie: Cutie cu 30 drajeuri. Fractiune flavonoidica micronizata 500 mg; diosmina 450 mg; hesperidina 50 mg.
Indicatii terapeutice: Tratamentul manifestarilor insuficientei venoase cronice a membrelor inferioare, functionale si organice: senzatie de greutate, durere, crampe nocturne. Tratamentul semnelor functionale legate de criza hemoroidala.
Sper sa te ajute.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
mersi mult...o sa intreb..drajeuri..?si tu zici ca asta are efect asupra ragadi si hemoroizi...intreb nu te sup
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Am mai pus la semnatura inca o varianta de folosire a wrapului. Asta mie mi s-a parut cea mai comoda. Pot sa incerc sa explic daca vreti, cu poze bineinteles. Imi pare rau ca nu am un scanner sa trimit pe mail instructiunile! Pentru cine are experienta cu wrapul, vi se pare corect cum sta?
Alina si Maria - 3 NOV 2007
nustiu sa-ti raspund ..da' pot sa-ti spun ca mi-a placut mami si fetita dulce..?
avem o lunita ...
darleena spune:
Ramo chestia cu bine sau rau e relativa. Asta raportat la ceea ce vrei tu sa faci cu copilul tau. Daca vrei sa-l diversifici de la 3 luni, atunci e bine, daca nu vrei, atunci e rau
In prezent doctorii recomanda diversificarea bebelusilor alaptati exclusiv la san de la 6 luni, iar a celor hraniti cu lapte praf de la 5 luni-5 luni jumate.
Dar fiecare mama face cum crede ca e mai bine pentru puiul ei. Iar daca lui Bea ii merge bine cu sucul de morvoci, de ce sa nu-i dai?
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
Daria23 spune:
Ramo nu te grabi cu diversificarea deoarece acum e ok dar problemele apar mai tarziu ....mai asteapta un pic ca are timp toata viata....inca nu are dezvoltat sistemul digestiv destul pt. diversificare(dupa cum am ami citit si eu)
http://community.webshots.com/user/Daria2313
Daria23 spune:
PSSSSSSSSSSSSS.....v-am pus si eu pozici cu micuta mea printesa
CrisVa spune:
mersi mult...o sa intreb..drajeuri..?si tu zici ca asta are efect asupra ragadi si hemoroizi...intreb nu te sup
avem o lunita ...
[/quote]
Sunt drajeuri si de iau 2 pe zi.
eu am luat timp de 5zile si a fost super.
nu influenteaza daca alaptezi.
Cauta medicamentul si ia-l ca eu stiu cel mai bine sa ai frica de wc
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
Daria23 spune:
Vasari am reusit sa activez Pm-ul ........si apropo fetelor aveti niste bebei foarte draguti....