Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

Nu e nimeni pe aici??????helooo....am si eu un wrap dar nu imi place ca ii sta coloana incovoiata....sau nu stiu sa il folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Pussi si la noi a tinut, dar Aptamil e super super, face si de 2-3 ori pe zi fara sa se indese deloc.
Tocmai le-am scris un mail celor de la Numico, producatorul laptelui milupa, aptamil si bebelac.
Sunt curioasa daca primesc vreun raspuns

Ank Raul 17.10.2007

sa imi zici si mie daca primesti raspuns ca noi nici cu lactoza nu reusi sa facem pap....doamne cate am incercat si nimic nu da rezultate de 6-7 saptamani toto cu termom. facem....si cam tare....

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor va pup pe toate!

mai am de citit 9 pagini si gata...!

eu nu mai am lapte de san ...si imi pare tare rau si ma simt vinovata ce de 2 sapt ma mulgeam si d'aia cred ca a disparutdesi erau doar 40-50 ml la fiecare masa era f. bun ....offffffffff.....

in rest alte noutati : radem f des si scoatem limbutaza si chiuim.....in loc sa gangurim

pt kk am inceput de 4 zile sa ii dau si eu lactoza dar ciu-ciu efect.....tare ma bate gandul sa ii schimb humana cu alt lapte desi dr nu vrea....

pussi si ank voi cum ii puneati lactoza de a dat rezultate?2 lgt intr-un bibe sau le imparteati in toate bibe din ziua aia????
pussi gemenele tale sunt f dragutze si camera lor e supeeeerrrrrrr!!!

fetele care dau doar lapte praf ce ceai mai dati bb-ilor?cati ml pe zi??? si la cate ore papa b-eii vostri si cati ml?
al meu papa 160 ml la 4si 30 min -5 ore...oare e mult, putin?

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Salutare!!!!!!!!!

Fetelor,ce bebei frumosi aveti!!!!!Nu va enumar sa nu cumva sa uit pe cineva!!!!!!!

HELP!!!!BEA ARE 12 SAPTAMANI,SI I-AM DAT AZI SUCULET DE MORCOV!!AM FACUT BINE???VOI ATI INCEPUT????EA DE LA 1 LUNA PAPA NUMAI LAPTE PRAF.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Eu ii dau de la 10 saptamani si nu are nimic,dar ii dau la 3-4 zile.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Salutare fetele!

Mersi mult celor care mi-au raspuns!
Se pare ca prietenii nostrii sunt niste betivi! Avem 25 litrii vin, 50 doze bere, 6 sticle de 1l de wisky si 12 sticle de lichior (sucul si apa minerala nu le pun la socoteala)...totul ptr 55 persoane!
La biserica am aflat ca se da cam asa : in jur de 1 mil au fost taxele si nasul da cam tot 1 mil... Saracu' popa....citi bani face...
Deci...AMR 2 zile pina la botez...abia asteptam!!

Am o intrebare intrebatoare ptr cele carora le-au aparut vergeturi dupa nastere :cu ce creme va dati? Mie mi-au aparut unele urite foc pe picioare si unele mai frumusele pe burta
Si...ce draq sa fac? Stiu ca atita timp cit sunt de culoare rosie se mai pot lua masuri..daca devin albe nu mai ai ce face...

Pupicei!!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nicoleta am vazut pe bb Daria care este o minune ,sa va traisca.
Nelone eu ma dau ciu o crema hidratanta pe minunatiile mele de pe burta care sunt ....NASPA!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Gata, vazut si pe micutza Daria! Inca o printzesa frumoasa in clubul nostru!...Si ce mamica tanara am vazut eu in poza! Bravo! Sa va creasca mare frumusetea!
Ramo, nu intra in panica! Nu e o tragedie, doar ca raspunsul la intrebarea ta il stii doar tu...Trebuie doar sa te hotarasti daca vrei sa incepi diversificarea sau nu! Insa tine minte ca orice mama smte instinctiv ce e mai bine pt puiul ei! Si a mea a testat o data o lingurita de suc de morcov ca sa poata face kaki...Dar dupa ce i-am dat am ajuns la concluzia ca nu ma simt eu impacata cu situatia, asa ca nu s-a mai repetat. Copilu' e ok, n-a patit nika, dar eu diversificare nu vreau mai devreme de 5 luni! Insa voi avea de luptat cu multa lume, inclusiv maica-mea, desi ea e o tipa f. ok in general. Dar insista sa-mi spuna ca ilapticul meu n-o sa mai fie de ajuns si ca privez copilu de vitamine...Sa vad cum rezist la "argumentele" astea...
Stefania, cred ca medicamentul ala e doar pt hemoroizi...cel putin asa pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by Daria23

Ramo nu te grabi cu diversificarea deoarece acum e ok dar problemele apar mai tarziu ....mai asteapta un pic ca are timp toata viata....inca nu are dezvoltat sistemul digestiv destul pt. diversificare(dupa cum am ami citit si eu)

http://community.webshots.com/user/Daria2313

Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste sistemul digestiv.

Eu consider ca nu este inca bine dezvoltat.Eu o sa ii incep diversificarea dupa 6 luni, ca oricum am timp toata viata sa ii fac de mancare, o sa ma si satur... banuiesc.

Va pup pe toate

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Stefania, cred ca medicamentul ala e doar pt hemoroizi...cel putin asa pare...

Daca vorbiti de cel recomandat de mine, este si pt hemoroizi si pt fisuri. La mine s-au retras ca aveam 2 de mai mare frumusetea si in plus, ma ustura, intelegeti voi.

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by darleena

Aralia merci de pont.
Deci ii dizolvi un tubulet din ala de pastilute in 10 ml de apa?
Cum sa ii dau? Cate unul pe zi?

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Scuze ca raspund asa de tarziu, am fost la plimbarica.
In perioada de contact cu boala, unul pe zi si profilactic unul pe saptamana.

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput