Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
nelone77 spune:
Anca, cu ce crema te dai?
Eu ma dadeam cu ulei de la Eucerin pe care l-am folosit pe perioada sarcinii si atunci nu mi-au iesit deloc vergeturi, au aparut numai dupa nastere cind o perioada nu m-am masat cu nimic...
Cred ca daca continuam nu imi ieseau...
Foarte naspa se vad... Sper sa nu ramina asa!!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Daria23 spune:
Multumim de urari...
Pentru vergeturi mi-a spus prietena mea ca foloseste crema cu bitter suedez si s-au mai dus din ele......eu nu am avut nevoie din fericire am burta de cauciuc
adelamaria spune:
Dany, tu ai incercat sa mai diluezi putin lapticu? Adica sa pui mai putin lapte la cantitatea de apa...am mai citit ca asa se mai rezolva cat de cat constipatia la bebei...Alt sfat nu stiu sa-ti dau...Poate sa mai insisti cu putin ceai de musetel...Imi imaginez ca ai ajuns in criza de idei deja...Nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, dar sper sa gasesti cat mai repede o solutie! A, si poate ar fi bine sa nu renunti de tot la unele chestii pe caredeja le-ai incercat. Adica eu am avut surpriza sa observ ca dupa ce am incercat ceva cu fica-mea de 5 ori fara rezultat, a 6-a oara a functionat! Nu am gasit inca explicatia logica, dar mai stii?...Poate se adevereste si in cazul tau...Pupici lui Andrei!
Nela, sa aveti vreme buna la botez si o petrecere reusita! Si la noi se apropie momentul...pe 17 febr. Si, apropo, ca parca mai zicea cineva: 18 febr 2007 a fost data ultimului CM Ce coincidenta!
Abia ieri mi-am dat seama!
Acum un an p vremea asta...nici nu mai credeam a mi se va intampla si mie minunea!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Nelone ma dau cu o crema de la Avon.
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Insa voi avea de luptat cu multa lume, inclusiv maica-mea, desi ea e o tipa f. ok in general. Dar insista sa-mi spuna ca ilapticul meu n-o sa mai fie de ajuns si ca privez copilu de vitamine...Sa vad cum rezist la "argumentele" astea...
Stefania, cred ca medicamentul ala e doar pt hemoroizi...cel putin asa pare...
Si la mine se fac presiuni din partea mamei si a soacrei in multe privinte.
Insa le zambesc frumos la diverse sugestii si dau din cap si fac tot cum cred eu de cuvinta. Daca sunt sfaturi bune le accept, daca nu, nu.
Si ele au crescut copii, acum e randul meu si o sa fac cum cred eu.
O fi bine, o fi rau, asta e... Avem atatea surse din care sa invatam cate ceva, eu zic ca fac ce e mai bine pentru copil. Probabil voi vedea in timp.
Uneori ma apuca disperarea si ma gandesc daca fac bine ce fac, daca sunt o mama buna sau nu...
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by nelone77
Salutare fetele!
Mersi mult celor care mi-au raspuns!
Se pare ca prietenii nostrii sunt niste betivi!Avem 25 litrii vin, 50 doze bere, 6 sticle de 1l de wisky si 12 sticle de lichior (sucul si apa minerala nu le pun la socoteala)...totul ptr 55 persoane!
Nela &Andrada Catalina (19 dec 2007)
Eu cred ca ai luat ff multa bautura. O sa iti ramana mai mult de juma.
La fel am ffacut si eu si am acum si pt botez ramasa de la nunta, de acum 2 ani. Parerea mea...
Sa aveti parte de vreme frumoasa si sa fie cald la botez.
Poze
totulii spune:
buna fetele si. va cer un sfat voi ce faceti seara la baita cand nu este ora lui bebe de masa imediat dupa ea si vreti sa adoarma. adica eu ii fac baie pe la 21-22 iar ora lui de masa este pe la 23 sau 24 si nu stiu cum sa fac apoi ca sa-l adorm ca nu adoarme pur si simplu punandu-l in patut. la noi e tare complicat cu adormitul seara ca nu reuseste singur deloc
. voi cum reusiti?
iar faza cu suzi nu tine adoarme cu ea pret de 1-2 minute apoi ii pica si iar se pune pe plans, doar ce apuc sa ies din camera lui si iar trebuie sa ma intorc. e o tortura somnul.
apoi cine imi spune cate picaturi de vigantol dati voi. ca eu ii dau 2 desi un pediatru (am 2) m-a sfatuit sa-i dau 3 ca are fontanela cam mare si ar trebui 3 iar celalalt care are mai multa mai multa experienta si e mai in varsta mi-a spus sa-i dau doar 2 picaturi.
e careva printre voi cu bebe cu fontanela mare?
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
totulii spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by Ank83
Pussi si la noi a tinut, dar Aptamil e super super, face si de 2-3 ori pe zi fara sa se indese deloc.
Tocmai le-am scris un mail celor de la Numico, producatorul laptelui milupa, aptamil si bebelac.
Sunt curioasa daca primesc vreun raspuns
AnkRaul
17.10.2007
dar cu lass baby ai incercat?
sa imi zici si mie daca primesti raspuns ca noi nici cu lactoza nu reusi sa facem pap....doamne cate am incercat si nimic nu da rezultate de 6-7 saptamani toto cu termom. facem....si cam tare....COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
poze
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by totulii
buna fetele si. va cer un sfat voi ce faceti seara la baita cand nu este ora lui bebe de masa imediat dupa ea si vreti sa adoarma. adica eu ii fac baie pe la 21-22 iar ora lui de masa este pe la 23 sau 24 si nu stiu cum sa fac apoi ca sa-l adorm ca nu adoarme pur si simplu punandu-l in patut. la noi e tare complicat cu adormitul seara ca nu reuseste singur deloc
. voi cum reusiti?
iar faza cu suzi nu tine adoarme cu ea pret de 1-2 minute apoi ii pica si iar se pune pe plans, doar ce apuc sa ies din camera lui si iar trebuie sa ma intorc. e o tortura somnul.
apoi cine imi spune cate picaturi de vigantol dati voi. ca eu ii dau 2 desi un pediatru (am 2) m-a sfatuit sa-i dau 3 ca are fontanela cam mare si ar trebui 3 iar celalalt care are mai multa mai multa experienta si e mai in varsta mi-a spus sa-i dau doar 2 picaturi.
e careva printre voi cu bebe cu fontanela mare?
poze
Buna,
Incearca sa decalezi masa, in asa fel incat sa o bagi dupa ce face baita de la ora 22, sa aiba un somn continuu cel putin 3 ore.
Eu asa fac cu Alexandra, ii dau sa mamance dupa ce facem baita si practiv adoarme la san.
Eu ii dau 3 picaturi de vigantol ca dr ne-a zis ca o picatura oricum se pierde, adica nu ajunge la bebe in stomac. Eu ii pun lapte in lingurita si peste picaturile de vigantol.
Pupici.
Poze
totulii spune:
quote:
Originally posted by CrisVaquote:
Originally posted by adelamaria
Stefania, cred ca medicamentul ala e doar pt hemoroizi...cel putin asa pare...
Daca vorbiti de cel recomandat de mine, este si pt hemoroizi si pt fisuri. La mine s-au retras ca aveam 2 de mai mare frumusetea si in plus, ma ustura, intelegeti voi.
Pupici.
Poze
ce medicament? spuneti-mi si mie ca si eu sunt cu fundul in pioneze. eu nu am avut probleme de astea niciodata dar de cand am nascut sunt vai de steau mea si eu si fiu-miu ne scremem de ne rupem in doua.
![](bang.gif)
poze