Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
adelamaria spune:
Totulii, eu ii dau 3 picaturi pt ca ii dau cu lingurita si dr. mi-a zis ca in cazul asta sa pun 3 picaturi deoarece posibil cam 1 picatura sa ramana pe lingurita...Plus ca a mea fetitza s-a nascut micutza...nu stiu cat de relevant e asta dpdv medical, dar asa mi s-a spus. In legatura cu somnul, exact asta ma intrebam eu aseara N-am gasit solutia. Pur si simplu am stat cu ea, cantat, leganat, pana cand s-a facut ora de somn...Dar numai la ea in camera, desi tare m-ar fi tentat sa ies sau sa o mai dau si lu' taica-sau la joaca!...Dar eu cred cu tarie in puterea obisnuintei si in stabilirea unui ritual de seara...Asa ca...incerc sa pastrez cam aceleasi activitati doar la ea in camera pt somnul de noapte.
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by totuliiquote:
Originally posted by CrisVaquote:
Originally posted by adelamaria
Stefania, cred ca medicamentul ala e doar pt hemoroizi...cel putin asa pare...
Daca vorbiti de cel recomandat de mine, este si pt hemoroizi si pt fisuri. La mine s-au retras ca aveam 2 de mai mare frumusetea si in plus, ma ustura, intelegeti voi.
Pupici.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
ce medicament? spuneti-mi si mie ca si eu sunt cu fundul in pioneze. eu nu am avut probleme de astea niciodata dar de cand am nascut sunt vai de steau mea si eu si fiu-miu ne scremem de ne rupem in doua.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
Buna,
asta am scris mai devreme :
Eu am folosit pt hemoroizi (si pentru fisuri) care m-au omorat in ultima luna de sarcina si apoi dupa ce am nascut Detralex, la recomandarea medicului ginecolog, cand i-am zis ca nu a avut efect hemorzon
Tin sa mentionez ca alaptez si a zis ca a mai dat la mamici in aceeasi situatie ca si mine si totul a fost ok.
La mine, s-au vazut efectele cam la 2 zile dupa ce am luat (nici nu puteam sa stau in fund).
pupici.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by Ank83
Pussi si la noi a tinut, dar Aptamil e super super, face si de 2-3 ori pe zi fara sa se indese deloc.
Tocmai le-am scris un mail celor de la Numico, producatorul laptelui milupa, aptamil si bebelac.
Sunt curioasa daca primesc vreun raspuns
Ank Raul 17.10.2007
sa imi zici si mie daca primesti raspuns ca noi nici cu lactoza nu reusi sa facem pap....doamne cate am incercat si nimic nu da rezultate de 6-7 saptamani toto cu termom. facem....si cam tare....
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
incercati cu lass baby, noi am reusit, dar aveti rabdare ca isi face efectul cam dupa 4-6 zile, pana atunci mai incercati cu termopnetrul sau supozitor
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
uberbax spune:
Buna seara !
Am stabilit si noi botezul pe 9 martie ca atunci am gasit local ca pe 8 sunt cam full!
Dar stiti cumva se paote face de Lasatul de sec?Ca doar nu post nu?
Ca Postul incepe pe 10 martie!!!!!!
19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
dany26 spune:
uau acum am vazut ce "analfabet am scris" mesajul anterior...scuze...
adelamaria mersi de sfatpoate ai dreptate....de 3 sapt ii pun 10 ml mai multa apa si degeaba....dar o sa ii pun 20 ml sa vedem ce face....
of mi-e asa mila de funduletzul lui....nu intzeleg ce se intampla....
totulli las baby nu am incercat ...l-am lasat mai la urma....mai ii dau 0 sapt lactoza si vedem dupa....
poate nu se dizolva bine laptele?!!!!ca vad ca raman niste picaturi minuscule albe care arata cum arata microbii la microscop...
dar de 2 zile pun apa f f fierbinte si degeaba...
14 Noiembrie 2007
adelamaria spune:
Ellis, am vazut ca voi aveti un balansoar dragut...poti sa-mi spui marca si daca e ok...e doar cu baterii sau are si alimentare la priza? Sta micuta in el? vrem si noi sa luam unul...inca nu stiu de care...Fug sa hranesc fata, dar revin.
Pup!
adra_bell spune:
Totulii, a mea are fontanela mare, pentru asta ii dau calciu si 2 pic de vigantol. Cat despre pacalit pana la ora mesei, nu are ora de masa, mananca atunci cand are chef. Mie, mi se pare logic, nici eu nu am ore de masa, mananc atunci cand mi-e foame. De obicei e imbaiata, apoi papa, si somnic...
Dany, imi pare rau pentru lapticul tau, esti sigura ca nu mai ai? De ce te mulgeai si nu-l puneai pe bebe la san? De regula secretia lactata nu dispare asa de brusc, mai raman cateva picaturele si cu straduinta poti re-lacta. Adica, secretia de prolactina este inca mare chiar daca tu mai doar cateva picaturi de laptic, care nu ies la muls. Guritza lui bebe poate face minuni.
Daria, o dulcica printesa ta! . Ce greutate are? O punem langa a mea la categoria grea?. Felicitari pentru burta de cauciuc, asta da achizitie!
Adela, ce limbarnitza! mamica odihnita!
Aseara n-am avut stare pana nu am citit povestea Biancai Brad, si apoi m-am mai si uitat pe youtube la niste filmulete. Nu sunt asa usor impresionabila, dar mi s-a parut extrem de trist, am plans, si nu m-am putut abtine sa nu o admir pentru taria de care da dovada.O floare si pentru mamica noastra curajoasa care a avut curajul sa o ia de la capat.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by dany26
uau acum am vazut ce "analfabet am scris" mesajul anterior...scuze...
adelamaria mersi de sfatpoate ai dreptate....de 3 sapt ii pun 10 ml mai multa apa si degeaba....dar o sa ii pun 20 ml sa vedem ce face....
of mi-e asa mila de funduletzul lui....nu intzeleg ce se intampla....
totulli las baby nu am incercat ...l-am lasat mai la urma....mai ii dau 0 sapt lactoza si vedem dupa....
poate nu se dizolva bine laptele?!!!!ca vad ca raman niste picaturi minuscule albe care arata cum arata microbii la microscop...
dar de 2 zile pun apa f f fierbinte si degeaba...
14 Noiembrie 2007
Picaturile alea sunt fragmentele de amidon din laptic, e normal sa fie asa!
pupici voua!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
adra_bell spune:
Stefania, Detralexul ala este pentru probleme de circulatie si merge si la hemoroizi. Eu nu as lua fara o intrebare la doctor...In alta ordine de idei, in Romania nu se da fara reteta, ma gandesc ce sanse sunt sa iei in Italia la liber?
Nu stiu ce link sa mai pun la poze, am incercat o groaza de variante, mi se pare clar ca este o conspiratie a webshots impotriiva mea
Inimioara mea
adra_bell spune:
Uberbax botezul se poate face si in post, se considera doar pacat sa dai masa de la petrecere, cu mancare de dulce, dar ritualul bisericesc poate avea loc si in post. Cred ca nu are nici o importanta ca e Lasat de sec sau nu..
Inimioara mea