*** LA REDOUTE *** (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by alia_ro
off topic
te rog, invata-ma si pe mine sa dau comanda pe Amazon, am incercat dar imi da mesaj ca nu trimit in Romania... E ceva care-mi scapa???

Deocamdata Amazon trimite doar carti si DVDuri in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by rall

quote:
Originally posted by alia_ro
off topic
te rog, invata-ma si pe mine sa dau comanda pe Amazon, am incercat dar imi da mesaj ca nu trimit in Romania... E ceva care-mi scapa???

Deocamdata Amazon trimite doar carti si DVDuri in Romania.

Carti am incercat sa comand (despre metoda Montessori)... poate nu trimit decat anumite carti...

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow... colet din 14... da' nu esti in tara... asa ca... esti mai aproape de ei...

Vreti sa va radeti putin de mine si ce face LR din mine?
Ieri am fost sa pun sterilet si a costat cu tot 600 ron... ajung acasa (nu intru in detalii, ca nu's placute) cred ca a cazut... abia luni merg sa verifice dr.
Si ma gandesc... cate puteam sa iau acum de la LR de aia 600 ron care s-au duuuus...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Alia_ro - sotu' comanda, doar carti, il intreb maine seara daca numai anumite carti si revin cu raspuns. Le-am primit pe toate in buna regula pana acum.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Croco, merci pt raspuns. Ce tare ai fost cu jucaria!
claujro, care e siteul fabricii de la Rm sarat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Alia_ro, eu am tot comandat de pe Amazon .uk sau .com si carti si dvd-uri (dvd-uri e adevarat numai de pe .uk sa se potriveasca zona) - si nu am auzit sa existe restrictii la anumite carti. Am o prietena care si-a comandat si un atlas imens si tot a venit. Poate in descrierea respectivei carti sa fie mai multe informatii (sunt chiar curioasa daca exista restrictii) sau poate
ai gresit tu ceva in setari cand ai facut contul / datele de contact / metoda de plata etc

Croco, si pe mine m-ai dat gata cu karaoke ala ca trebuie sa iau un cadou si ar fi fost perfect, numa' ca mie imi trebuie pana sambata...

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

yupii am primit coletul din 11.01 a fost sotzul azi dimi la posta si l-a pus sa caute printr colete.......si l-a gasit...deci fara aviz.....a plecat de la ei in 18.01.
Pun link-uri mai incolo ca tre sa-i dau la pitik papa....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

fetelor, stiu ca s-a mai scris de BARUL ASTA http://www.laredoute.fr/vente-bar-my-scene.aspx?productid=324077588&documentid=346107&categoryid=38032271&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
dar nu-mi amintesc sa fi scris cineva impresii - poate mi-a scapat.
plizzzzzzzzzzzzzzzz, spuneti-mi si mie daca e mic sau mare (adica ce dimensiune are) si daca e doar barul sau tot mobilierul din poza.
pliz, pliz, pliz
(oricum am dat comanda, am dat-o la misto ca stiam ca n-am bani pe card si... surpriza, mi-a luat-o )

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Elyanne stai linistita ca n-a cazut Mirena...deci banii-s bine investiti.

Radeau fetele asta vara cand ziceam ca deja avem o noua moneda in care calculam fiecare pret...redutul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput