*** LA REDOUTE *** (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Neata fetelor! Subscriu celor zise de voi si mai adaug ca am toate sansele sa devin o "carpanoasa"(zgarcita absoluta) cu preturile astea. Azi mi-a adus o colega o bluza pe care si-a cumparat-o din Olanda si nu-i vine bine (f.frumoasa, de altfel) pe care a dat 16 euro si, bineinteles cu tot atata o vinde. 16 euro! Mamma mia cate chestii imi pot lua de banii astia de pe LR

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Subscriu si eu la zgarcenie peste 6-7 E!
Am luat ieri o bluzita Adidas cu 10 E desi m-am gandit mult pana s-o pun in cos ca era fffff scumpa!
Astept comenzi din 16,29,30.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Eu cred ca tb sa initiem un grup de suport pentru cele care vor sa se limiteze la o comanda pe luna.
Dupa ce mi-a venit comanda de pe 9 am lansat comanda urmatoare, care era evident pregatita, asta a fost pe 28.
Ce credeti ca am facut ieri dupa ce citisem de la voi de preturi rotunde? Am mai lansat o comanda.
Mai rau e ca am molipsit si o colega cu care comandam impreuna, care a comandat si ea cate ceva pe 28, dar evident nu s-a putut abtine sa comande si ieri.
Asa ca...am promis ca nu mai deschid site-ul azi, gata, ajunge.
Dar nu am promis ca nu intru pe forum, si pe linkurile trimise de voi. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da, da... si eu am zis ca nu mai deschid
Si crezi ca am putut??? Poate fo 2-3 ore cand nu's acasa, sunt in parc si hranesc copiii dupa Boala grea.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

Subscriu si eu...mie nici macar nu mi-a venit prima comanda...eu am comandat impreuna cu sora mea si astept 8 comenzi (12,13,16,22,25,28,29,29). Mi-am cheltuit jumatate din bursa de studiu pe care am strans-o pentru a-mi cumpara un aparat de fotografiat.
Mda, aparatul era prea scump si am decis sa imi schimb macar garderoba.

Acum ma abtin, dar de fiecare data cand intru observ ca e iarasi disponibila marimea mea la un lucru care imi placea si imi fac calculul in minte: "in Romania as plati dublu sau triplu pe lucrul respectiv...ce chilipir, trebuie sa il iau".
Mentionez totusi ca doar 12,13,22 si 29 au fost comenzi mai maricele. Restul cu vreo 4-5 produse. Traiasca FDP=0

That site is evil! Evil I say!

"Love the sinner, hate the sin."
Mahatma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu v-am zis ca e boala greau redutita asta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

daca faceti un top cu bolnave de "redutita" va rog sa ma treceti si pe mine cu 9 comenzi pe drum si vreo 5 primite de la reduceri incoace si aseara am jurat ca nu mai intru pe site

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Si eu sunt singur in top, cu 10 comenzi pe care le astept si 2 sosite deja. Ultima comanda am dat-o azi la prima ora, dupa ce ieri mai facusem o comanda special pentru jucaria asta: http://www.laredoute.fr/vente-karaoke-micro-star-nrj-lexibook.aspx?productid=324077752&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 . Culmea e ca am luat-o pentru mine, dar o fac cadou dupa ce ma plictisesc de ea.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Ieri am inaugurat si eu cumparaturile LaRedoute... si normal ca la prima incercare am facut o greseala... mi-am comandat lenjerie de pat Machu Pichiu, dar numai cearcaf ca nu am verificat (ca o desteapta ce sint) in lista voastra de pe prima pagina. Asa ca cine a comadat din gresela 2 fete de pilota(orice dimesiune) la preturile de ieri, daca vrea sa scape de una, rog sa ma contacteze.
Azi noapte am hotarit ca mai fac azi o comanda, dar nu mai este Machu piciu....
Wow, intr-un fel bine ca nu mai este.. ca cine stie ce mai luam... abia astept sa primesc pachetul, sa vada daca am nimerit masurile... cred ca ma intelegeti

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana, nici eu n-am mai gasit fete de plapuma machu-pichu la dimensiunile potrivite, asa ca am luat 2 cearceafuri din care o sa-mi fac si husele

Mergi la inceput