*** LA REDOUTE *** (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Lavi...eu nu stiu ce produse ai tu in cos...ca la mine nu merge codul.Imi spune ca acest cod nu exista.......65226

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Codul mere si pe PRIX MINI...?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Comanda din 28 eu am facut-o numai cu produse la reducere si prix-mini (pentru bebei) si mi-a mers 65226

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

la nine nu merge nici cum...am tot foit produsele in cos...si degeaba
.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02

claujro m-am uitat inca o data pe mailul in care l-am primit: 65226 , el e! E valabil pana in 5 februarie, asa scrie. Eu tocmai l-am folosit.

Voi vedeti pagina asta cu codul?
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=landing_59943&omniturecode=00100950497RO00960095

unde sa o vedem ????

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna am primit si eu comanda din 13 01. a fost premergatorul mutifunctional doar.
m+au sunat de la posta sa ma cheme sa+l ridic ..si nici bine nu au inchis telefonul , ca am si fost la ghiseu...eram prin oras si m+a sunat sotul... am mai primit si un pachetzoi mare din sua de la a mea surioara cu hainute pentru amandoi copiii , si pentru mine...sa avem ce imbraca vreo 2 ani de-acum ncolo...ma cam incearca o parere de rau pt comenzile deja data..dar asta nu ma impiedica sa intru pe la redute si sa mai caut..ce? nici eu nu stiu...boala grea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nici la mine nu merge codul asta...mai fetelor, dati un exemplu de articol la care a mers

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna mi-a sosit si mie comanda in valoare de 6E(sa vad daca au trimis comenzi si sub 10E) .am dat-o pe 10 si bineinteles din franta au iesit pe 18 si in 31 a sosit la baia mare.deci de aceea ajung asa tarziu coletele in RO fiindca le trimit abia la o saptamana, banuiesc ca din cauza avalanselor de cereri.
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-la-redoute-creation.aspx?productid=324125770&documentid=281807&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 balerinii sunt super frumosi acum nu stiu cat o sa reziste oricum pt un sezon eu zic ca merg. ce ma deranjeaza e faptul ca sunt MADE IN CHINA
stiti cumva cam cat rezista parca a mai luat cineva balerinii astia.
reduteala placuta si bun venit noilor redutiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

am bagat datele de pe card si mi-a aparut ca nu e disponibila pagina!! Si nici nu s-a golit cosu.. Voi ati patit de astea? Sa mai incerc sa platesc sau li-au luat banii??

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mie mi-a mers pe
www.laredoute.fr/vente-2-leggings-prix-mini-bebe.aspx?productid=324130439&documentid=207608&categoryid=22910966&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantalonasi1
www.laredoute.fr/vente-2-blouses-prix-mini-bebe.aspx?productid=324130444&documentid=207608&categoryid=22911341&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">bluze
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22910966&productid=324130502&documentid=207608" target="_blank">pantalonasi2 si
www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-prix-mini-bebe.aspx?productid=324130441&documentid=207608&categoryid=22911341&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tricoase
In comanda am mai avut si alte haine dar toate reduse si reducerea de 15 euro s-a distribuit numai intre cele de mai sus.

Ioana, nu stiu... Dar mai bine astepti sa vezi daca ti-au luat banii. Cine stie ce probleme de sincronizare or avea pe acolo

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput