Gravidute si mamici de CLUJ - 51

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Diana ti-a zis ca poti manca cascavaluri pt ca acelea nu au zer.Chestia la care sunt alergici sta in zer. Asha ca sunt copii care pot manca branzica de casa chiar fiind alergici la proteina.Nu stiu exact sa iti explic , dar eu inteleg.cred ca te-am bagat in ceatza

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ma bucur ca sunteti bine! noi rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! nu mai stiu ce sa ma fac cu Maria pentru ca nu mananca! de luni tot asa! ce mananca e noaptea ca e adormit! uffff! nu mai pot! cedez nervos! se crizeaza rau de tot! azi o sun pe dr ca ieri mi-a zis ca numai urgentele le primeste! oare noi nu eram urgenta???? un copil sa nu manance cum trebuie de atatea zile??? sunt in stare sa ma cert cu ea azi!

dupa cat timp se poate schimba dr de familie??? zisese cineva la un moment dat dar neuronul meu era prea obosit atunci! hihihi!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANA - Eu zic sa consulti numaidecat medicul.De atatea zile, sa nu manance, nu este bine deloc.Are mititica o suferinta.Consulta si alt medic, nu te baza numai pe unul.
Sanatate multa si da Doamne sa pape!
ANCA -

OANA - Consulta si un alt medic.De atatea zile sa nu manance, nu-i bine.Inseamna ca are micuta o suferinta.
Sanatate multa si da Doamne sa pape!
ANCA - Noi ne trezim pe la 6 si de la 7 pana pe la 8:30 mai dormim putin.Realitatea este ca ma culc tarziu noaptea - si pe la 1.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Scuze, fetelor!m-am bulversat putin dar imi revin.Daria este la mine in brate.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bex dear, eu la 6 luni vreau sa incep diversificarea si sa injumatatesc supturile..bine dc va mai suge pana atunci.iar la 9 luni trebuie sa termin de tot cu alaptatul, caci incep scoala..tre sa merg la bucuresti.
aa..apropo..ieri am vazut in zorilor o masina argintie cu nr bex..era a vostra? nu stiu marca, ca nu am apucat sa vad simbolul.

oana..acu fara nicio leg cu bebelusii mai grasuti d epe aici..dar mie una nu+mi plac copiii grasi. mai vad si eu unul cd ies la plimbare..e desfigurat saracu.eu zic ca e super ok mariuca la varsta ei.

si eu te tot bat la cap cu carticica aceea cu diversificarea...

la baita..si eu cam tot pe la 38 ii fac .37 mi se pare calaie..si ma grabesc sa termin repede.

diana..io nu pot risca sa am un bebe peste 9 luni..asa ca preze..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

victo - nu ti le-am trimis pe mess cele doua carticele cu diversificarea> confund? daca da zi ca le trimit! pupici!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO nu fii trista se mai intampla ,important e sa gasesti loc in data in care vrei

FETELOR am sunat la CHICAGO si e super ca ne lasa si sala mica (e tare dragutza)asa ca avem unde alapta

8 MARTIE -ORA 15 LA RESTAURANTU CHICAGO
GABI+SOTZU
ALEX+SOTZU
ANDREEA+SOTZU
ADRIANA
CO+SOTZU
ALINA
NICO
MELI
LORE+SOTZU
IOANA13
IKO
ANCA+SOTZU
RAMONA
MONICA+SOTZU
IOANA
DIANA
VICTO
DANA+SOTZU

MERGEM IN PARCUL MARE (MANASTUR)CINE MAI VINE???????
O SA FIM ACOLO IN JURUL OREI 12

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Oana,eu niciodata nu am apelat de med. de fam pt tratamente sau consultatii -la el am mers doar pt vaccinuri.
pt urgente si alte cele iti tb musai un pediatru bun pe care sa-l poti suna oricand ,med astia de fam. de multe ori nici nu raspund la telefon, iar sa mergi la cab e crima si pedeapsa .poti merge pt urgentele pe motilor (UPU).
SANATATE MULTA.

e greu fetelor sa ma trezesc la 6 ,lucrez deja de doua luni si inca nu ma pot obisnui cu trezitul,da macar la 15,30 termin progr. si la 16 sunt acasa la pitica mea ,azi de ex sunt pana la 13 la serv,cand ma gandesc cat am tras pe schimburi si sambete,duminici la Metro ,pai aici e bioerie curata d.v al programului .
dariandra ,eu seara la 22 deja sunt in pat!ce faci mai pana la 1 noaptea?

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

tu fetelor eu cred ca e ceva in aer
Nici David nu a mancat bine ieri
foarte putin lapte. Si 3 borcanele. Nu mai vrea lapte. A mancat cate 30-40 ml.Acum dimineatza a mancat 170 ml, dar imi este groaza de urmatoarele mese.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca mami..las ca eu ma trezesc si mai devreme..azi, par exemple..la 4,30..

da, ieri m0am culcat la ora 19..
oana, dupa 2 luni s epoate schimba med de fam. dar poti sa te duci la un pediatru. uite, MIU, Farcau de la pedi 2

nu, oana, nu mi le+ai trimis.

fetelor, ati primit careva salariul acela bonus de nastere?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput