Gravidute si mamici de CLUJ - 51

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Sara, Bea - una mai frumoasa si mai sic ca alta! -orice i-as pune lui Mihai tot fetele-s mai dulci.....

mai vin, acum nu ma lasa Ilinca nici sa respir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata!
Ma alatur si eu la cafeluta, de data asta decofeinizata, cu mult lapte si miere de albine.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

neata!
is fara chef ca trebuie sa refac planurile de botez, sa mut totul cu o saptamana mai incolo...de o fi loc la restaurant:(

Ramo, bea e f scumpa, cu limbutza scoasa e f haiosa:) si in rochita, evident:)

Alex, puiule, sunt aici!

Sara e o papusa, desigur, ador piciorusele grasute si ochisorii si gurita mirata!!!!

o zi buna sa aveti, sper sa am si eu ca trebuie sa rezolv 100 de chestii!:((

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata si de la noi....fara cafelutza, dar asta e...cu o cana de ceai

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

hihih ,cand vad cum scrieti neata la ora 10 si eu ma trezesc zilnic la 6 imi vine sa.

Gabi,tare,tare scumpa e Sara!
cu bentitele m-ati dat gata mai fetelor ,am si eu pe undeva doua de azi vara de la mare ,musai sa-i fac si eu o poza Soranei sa nu fiu exclusa cumva din gasca "bentitelor".
si eu iam dat cereale cu lingurita,dar mai puneam seara in biberon de lapte(2 masuri).

Bex,nu fii suparata,eu am fost nevoita sa schimb data de botez cu toate invitatiile fac pt ca nu a platit sotu avans la rest si aia nesimtiti au dat altora rezervarea noastra!

cum mai stati fetele cu examenele,eu azi am unu de la 16!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna dimineata///ufff ce criza de colici am avut de dimineata..noroc ca era si tati acasa si l-a plimbat prin casa pana ce a trecut si apoi a adormit la mine in brate. oare cand scapam??.deja nu mai pot...saracutul a plans pana s-a facut mov si abia mai respira....:( si a facut cateva parturi..si s-a linistit.

DIANA//am reusit sa citesc cate ceva si sa vad cateva filmulete..nu prea mult ca nu am avut vreme..dar o sa mai citesc...am citit de lactatele pe care le consuma mama cum ca ar putea da colici lu bebe. oare asta sa fie sursa colicilor lui edi?? eu aproape numai lactate pap zilinc... am sa fac o pauza sa vad. merci mult ptr link.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata si de la noi tot cu ceai.
Ce de bebelusi frumosi s-au strans in gasca, parca e concurs. Sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi.
Meli, bine ca a inceput piti sa pape.
Velenamaria, eu o alaptez pe Stefana in brate in fotoliu. Culcata am alaptat-o doar in maternitate dar nu ne prea place. Sa ai grija ca buza de jos a bebeului sa fie rasfranta, sa nu tina in gurita numai sfarcul.
O zi buna sa aveti.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Velenamaria, sa stii ca si eu am senzatia ca de la laptele care il beam eu avea colici si asa ca am renuntat la el.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de a noi.Am baut deja cafeluta , dar iau una si de la voi.

Alex te rog sa mai treci pe listuta inca 2 persoane. O prietena care e gravi.dana cu sotul si asha o sa vina si Marius.

Co de ce trebuie iar sa muti? S-a intamplat ceva?

Ramo tare dulcik e pitica. Mie mi se pare ca seamana cu mami.

Meli pe unde esti?

Soso eu daca m-as trezi asha de dimi cred ca as fi zombi toata ziua.

Nu stiu ce s-a intamplat la centrala noastra ,dar a pierdut apa si a intrat in avarie.Am tras o sperietura mare. Imi si imaginam ziua fara caldura.Noroc ca era acasa sotu si a strans acolo mai tare. Acum e iar cald.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

soanso - succes la examen!!! uf, eu in sarcina ma trezeam singura la ore dinastea, mici. acu' nu stiu cum sa fac sa pot dormi mai mult!

elena - eu nu mai beau lapte de mult! nici iaurt, deloc. dr miu ne-a spus ca daca e sensibila la proteinele laptelui de vaca, sa renunt la astea, dar pot manca branza, cascavaluri en gros (nu mi-e clar de ce, eu oricum nu prea mai bag lactate multe). oricum, rezultate vei vedea cam la 5 zile dupa renuntarea la lapte, atata dureazapana se elimina nustiuce... eu despre asta am citit pe site-ul http://www.kellymom.com/
eu m-am chinuit mult ca sa pot alapta, asa ca is toba de teorie pe tema asta

mami de irina

Mergi la inceput