Gravidute si mamici de CLUJ - 51
Raspunsuri - Pagina 20
dpop spune:
redai, am inteles, cum nu, ca doar stiu cum e zerul. ma gandesc ca si untul e ok, ca se alege cand se bate smantana,nu?
victo, eu nu, ca la noi s-a semnat contract colectiv de munca schimbat de cel national, care nu mai prevedea bonusuri de nici un fel
imi pare rau ca nu va papa bebitii, uf si eu am trecut prin asta si e groaznic. fata mea are numai 5.300 si ar trebui sa aiba 5.800 conform graficelor oms.
oana, cu dr de fam eu stiu ca 6 luni. ca am vrut sa o mut imediat dupa ce am inscrs-o la med de fam ( nu stiam ca se poate inscrie direct la unii pediatri) si doctorita pediatra a spus ca nu poate decat dupa 6 luni sa o mut.
am vorbit cu sotu sa vina si el in 8 martie, l-am momit cu sotul lui gabi ca e fotbalist amator
, ca si al meu e mare sportiv, dar inca nu e sigur.
mami de irina
Ioana13 spune:
Azi noi implinim 8 luni!! Ce mari sintem!!! Nu??
Gabi se vede ca e mincacioasa Sara! Are picioruse de bebe mincacios
Alex ar trebui sa te faci organizator de nunti si evenimente!!!
Velena si eu stiu ca nu se bea lapte cit alaptezi. E voie iaurt si cascaval(moeciu de la napolact am inteles ca nu e fermentat).
Victo si noi la fel, avem contract colectiv de munca ce nu prevede salaru respectiv. Am luat prima de nastere si trusou de la primarie.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
redai spune:
Ioana la mai multe luni.Sa fie sanatos.Vroiam sa te intreb daca patrik merge de-a busilea. Si daca da, de cand?David se intoarce de pe burta pe spate si inapoi. Inca nu sta foarte sigur , singur in fundulet.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
anca.b spune:
Victo, eu n-am mai fost pe la munca de cind am nascut...sint numai 3 saptamini. dar merg saptamina viitoare, ca primesc salariul. in principiu atunci ar trebui sa primesc si salariul bonus . cel putin asa mi s-a spus de la resurse umane. astept sa vad ce se intimpla.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
bex spune:
Done! Am reprogramat totul pe 9 Martie:) cu catel cu purcel:)
Lore, nasica are intrerviu pt cetatenie (USA) in 4 martie, deci era imposib sa mai ajunga in 2...sper sa fie ok si sa ne iasa cu bien in 9!
Paula, nu era masina noastra:))oricum ideea cu bex e interesanta, cred ca o sa pun nr asta la masina mea;) si mi se pare excelent ca vrei sa laptezi cat mai mult:) asta e idealul!
alezuta vad ca e 12 deja:) ca altfel ne oraganizam sa iesim si noi, dar pisicuta doarme, asa ca mai tarziu poate:)Sotu-mio o s vina sa o ia pe ne aduca, dar nu va ramane prea mult, sa vedem cum merge socializarea;))
va pup, hai ca e soare!!!!
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Victo spune:
eu azi nu ies la plimbare cu bebe, ca-s zombie..astept sa vina sotul, sa iasa el, ca eu sa pot dormi
he he..si eu tot visez la masina mea..dar nu se intrevede in curand, caci apart. asta ne secatuieste de toti leutii..grei sau usori..
absolu totul costa..si rahaturile astea marunte..gen..pus prize..intrerupatoare..scurgeri la chiuvete, masini de spalat etc..
acu mai nou..mi+a venit comanda mobilierului de baie(mai repede cu o saptamana, da nu ma pot bucura)..da n+am bani sa o ridic..
sper sa nu ne perceapa taxa pt depozitare...uffffffffff..m+am saturat!
sper sa fac cumva macar carnetul sa mi+l iau si sa schimbam masina asta, care are doar 2 usi, pe una "normala", adica cu 4 usi..
dar deocamdata suntem super lefteri...
..
am ajuns sa visez la aia 6 milioane ...
dar inca nu am depus actele, ca tot dau telefoane si trimit faxuri..uffff..sper sa le convina odata la astia de la primarie hartiile pe care le aduc.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
nrl spune:
Victo, daca tot esti la problema asta nu-mi spui si mie te rog ce acte trebuie pt aia 6 mil? 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
Victo spune:
ei..la mine e mai complicata situatia, ca nu am contract d emunca, e ceva lege speciala etc..
dar iti zic ce mi+au dat ei d ela primarie.
aa..nu am listuta acum, e la sotu in servieta.
dar trebuie cam asa..copie de pe cererea facuta de tine cum ca intri in concediu pt ingrijire copil. apoi decizie in original de la angajator ca ti se suspenda contr. de munca( aici e la mine buba). copie certif de nastere a copilului...copie buletin...extras de cont, dc vrei sa primesti banii pe card..tb sa completezi un formular pe care il iei d e la primarie( nu stiu d e unde, ca sotul l+a luat), un dosar plic.
mie acum, poate dat situatie speciale, mi+au cerut adev cu perioada cd s+a platit impozit pe venit.dar asta cred ca numa mie imi trebuie, nu in general.
cd vine sotul ma uit pe biletelul ala si dc ceva nu e bine, corectez, ok?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Lore, nu merge de-a busilea. Nici nu cred ca va merge ca deja vrea sa stea in picioare. Bine.. tinut! Al meu la Craciun, deci pe la 7 luni jumate statea in fundic binisor, mai obosea si se lasa jos. Acum sta bine. In picioare de vreo 2 saptamini se tine mai bine.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
pufulet74 spune:
Salutam fetele 
Am vazut poze cu piticutii, sunt care de care mai frumosi, Bea cu mutrita aceea mirata de morcovel, Sara cu bentita noua iar de Mihai nu mai zic ce simpatic e :)
Bex, inseamna ca noi facem deodata botezul, si noi tot pe 9 martie il facem :) Voi unde il faceti? Eu is la "cura de slabire" sa fiu mamica frumoasa la botez, da mai am de dat jos inca 4 kg pina atunci
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk