Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 13
kristinutza spune:
vad ca se cere scris din cauza de lipsa de chef de serviciu. eu de scris n-am ce, dar vreau sa ma alatur si la cererea de scris, si la lipsa de chef de munca.
de bine ce ma laudam cu radu ca i-au iesit bine analizele, se pare ca e suspect de intoleranta la gluten. eu refuz ideea cu nonsalanta si vad cand ii repet analizele ca cica asa trebuie, ca sa fie concludent. sper sa-i iasa bine a doua oara... nu stiu, nici nu ma gandesc sa aiba intr-adevar intoleranta asta.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
Tonnia spune:
Kristinutza, ce te-a facut sa te gandesti la intoleranta asta de l-ai testat? Ca citisem eu la un moment dat ca nu e asa de insidioasa, e super deranjanta or tu nu te plangeai. In afara de faptul ca e slab (si Dinu e) ce are? Sper sa fie greseala de laborator.
Mihaela-e avea problema asta, chiar...ce-o mai face?
locca spune:
Cristina, de unde si pana unde intoleranta la gluten? Cine zice ca e suspect? Si care sunt manifestarile care il fac suspect?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
BiuMil spune:
important e ca e suspect.....!Kristina, mai multe detalii te rugam
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
Daca tot nu avem chef de munca, macar sa elucidam misterele lui Radu!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kid2003 spune:
Si pe mine ma mira treaba cu intoleranta la gluten. Daca au iesit bine analizele, de unde aceasta suspiciune???
Nu prea cred ca are ceva Radu, s-ar fi vazut pana la varsta asta...doar nu a avut nici un simptom.
bb2
marinela79 spune:
Buna ziua dragelor,
Ma bucur sa va regasesc intre discutii despre sexul burticii,scutece si altele la fel de interesante.
Felicitari Simona de Suceava pt grasunica,Ruxandra pt putzulica de fecior si Kid....Doamne ajuta sa fie cum iti doresti tu.
Kristinutza,eu nu cred ca Radu are intolereanta la gluten,ca in afara faptului ca e slabut, celelalte simptome nu tin minte sa ni le fi spus.Eu am citit la un moment dat un articol despre intolereanta...dar acolo mai erau niste simptome ca diaree,varsaturi,anemie,iritabilitate,este una articol chiar aici pe DC
http://www.desprecopii.com/newsitem.asp?id=209
L-am gasit intre timp.
Doamne ajuta sa fie bine.
Ioana,tot la discutiile despre pampersi suntem si noi,la gradi face la WC,dar acasa cred ca ne vede pe noi mai prosti si mai stresati ca ieri a facut de 3 ori pe el .Iar de pisu ce sa mai zic,ca dimineata e pampersul plin,plin,ca la bebelusi.Asa ca nu va ganditi ca am scapat.S-a cerut intr-o singura zi a baie...si eram asa fericita,si a doua zi ..a facut tot pe el.
Mie mi se pare un razboi pierdut pt ca e clar ca tine de el...si oricat m-as stresa tot el e.
Ieri nu a vrut sa faca baie,a e prima data in 2 ani cand tipa ca vrea afara,apa era in regula,nici fierbinte,nici rece,cum o fac de obicei 38 de grade...dar nu a vrut.Mi-a strigat clar ca nu vrea baie si gata,l-am scos afara.Nu am apucat decat sa il clatesc un pic cat sa nu zic ca nu e spalat,dar i-a ramas parul....eu il spal cam de 3 ori pe sapt pe par,iarna, si acum a ramas nespalat.Sper ca azi sa nu faca figuri iarasi...trebuie sa gasesc o modalitate sa aflu de ce nu a vrut ieri.
Uite ca am participat si eu la paginile capitolului,ca de citit citesc in fiecare seara,dar cand sa mai si scriu ca abia am timp sa citesc,asadupa ce adoarme poporul.Va pup,ma duc sa termin ordinea in casa ca indata fug la scoala.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
kristinutza spune:
printre multe alte analize care i-au iesit bune, una care se cheama ac anti-transglutaminaza tisulara a avut ca rezultat: IgA - slab pozitiv (28) si probabila sta e cu problema, ca trebuia sa fie negativ. ca sa fie concludenta, trebuie s-o repetam. cel putin asta am aflat pana acum.
am citit si eu despre restul simptomelor si n-ar fi cazul la radu. in afara de faptul ca are 11 kg si 87 cm la 2 ani si 4 luni (ceea ce mie in continuare nu mi se pare groaznic de rau). adica ce vad clar e ca, orice ar avea, nu pare sa-l afecteze. in afara de greutate si inaltime, el s-a dezvlotat absolut normal, motric si psihic, bashk e super vesel permanent.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
Diana30 spune:
Nici eu nu ma stresez cu pampersul.Vorba Antoniei,oare nu-s normala?
Si nu ma stresez nici ca-si suge degetul(in special inainte de a adormi,dar si in diverse situatii frustrante pentru el).
Marinela,ce scoala faci?
Kristinutza,sper sa nu aiba Radu intoleranta cu pricina.
Inafara de Petra Codrutei,s-a mai urcat ceva copilas pe skiuri iarna asta?Mergem saptamana viitoare la ski si ma gandesc sa-l ;las daca o sa vrea.E prea devreme,oare?