Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 12
Anya20 spune:
buna!
iar intru si gasesc multe noutati...ce frumos!
ruxi, felicitari pentru baietel! (si eu am vazut "putza" arinei la 13 sapt si am botezat-o "radu" ). deci...orice este posibil.
dar, cum zice si tonnia, oricum o dai tot e bine.
felicitari si simonei pentru d-ra mica si grasutza.
kid, tu pe cand ne spui marea veste? poate ai scris, dar nu am retinut eu
vera, ma bucur sa te revad pe forum! pentru nazdravani.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Antoanela23 spune:
Hop si eu,
Uf, nu va speriati, eu mi-s .
Sunt la serv ca acasa nu mai apuc sa ma gandesc la pc, d'apoi sa-l deschid.
Ruxi, felicitari pt bb-el, Simona felicitari pt bb-ea, sa va traiasca galustile.
Jadi, felicitari pt olita, mare realizare. La noi e inca in faza de proiect.
Vera, cred ca te-am felicitat si cand ai nascut, dar iti mai zic inca o data, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi cu totii.
Despre noi ce sa va spun, de o vreme incoace ne luptam cu bolile, adica de cand am ambii copii la o cresa mai mare.
De Craciun a facut Sonia otita, apoi la inceputul lui ianuarie a facut Victor o gastro-enterita oe acre am luat-o si eu si mama, vai de fundul nostru... la propriu. Apoi a facut Sonia un debut de bronsiolita iar de o saptamana iar e Victor bolnav, face febra si-i curge nasul, totul culminand ieri cand a facut de doua ori 40 de grade la mai putin de 2 ore diferenta. Atunci s-a dus ta-su cu el la spital si au stat pe acolo vreo 5 ore si au plecat cum au venit, "e viral, nu avem ca va face, luati-l acasa si controlati-i temperatura" . Doamne-ajuta ca azi e mai bine, face febra dar mai mica si la intervale mai mari. Raceala lui am luat-o si eu drept care sunt intr-o forma de cozonac.
In rest, Victor e un mare pisicher, simpatic foc, vorbeste non-stop, canta, danseaza, cand vrea sa vrajeasca pe cineva face niste gratii de u-ti vine sa crezi iar cu noi in secunda in care nu se intampla cum vrea el incepe sa zbiere. Am introdus statul la colt si sunt uimita ca sta, zbiara dar sta si chiar functioneaza. Iar Sonia e o dulceata, vesela si zambareata tot timpul, toata lumea se mira cat e de happy baby. Of, sunt asa de mici si de dulci ca de aia ma apuca disperarea cand sunt bolnavi.
Cam atat de la noi deocamdata, va pupacesc pe toate,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
oaana spune:
Buna seara Piticodrom..
Am mai trecut pe aici sa va mai citesc si pentru ca am un pic de timp,deoarece l-am culcat pe cel mic si cel mare se joaca cu tati...
Felicitari pentru bebei!!!
Iosua creste,si odata cu el si incapatanarea-nu intotdeauna-dar indeajuns ca sa capat niste peri albi de pe acum.A avut infectie urinara,si a luat din medicament numai doua zile,apoi nu a mai vrut sa ia sub nici o forma,nici cu amenintari,nici cu batul certat de mami,nici cu batul la tati-abia il atinge la funduletz-am capitulat amandoi,si i-am zis ca daca iese iar infectie,o sa faca injectii,deoarece nu vrea sa i-a medicamentul...In rest e cuminte,a invatat trei poezii,furnica,cotofana jupaneasa si iepurasul meu iubit...numara corect pana la cinci,aproape corect pana la 10.Stie aproape toate culorile,a inceput sa se joace cu masinutzele,daca ii pun un desene stie sa-si dea singur din nou.Cand vrea la calculator,ii da drumul,apoi vine si ma intreaba daca are voie
Cu mancatul la fel cum vrea el,lapte ,mamaliga,peste ,cartofi pai-nu branza,nu oua,nu cascaval...Il iubeste pe Aaron si ii aduce jucariile cand fratiorul lui le da jos,il mangaie,insa nu suporta cand fratiorul lui il apuca de par,atunci ii da peste maini...dar mi-e drag tare cand il aude ca plange,vine repede si-mi spune:"mami ia pe Bubu,pange".
Gata ,mi se inchid ochii,astanoapte am avut treziri la fiecare ora...ii dau dintii lui Bubu.
Va doresc o saptamana frumoasa tuturor.
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
kristinutza spune:
ce de vesti!
felicitari, locca.
sanatate copiilor bolnaviori.
jadi, bine ti-a revenit golanashul.
raportez un mers la teatru tandarica, la motanul incaltat. radu a stat f atent, i-a placut tot spectacolul. era dragutz cand striga din toate puterile: "uitee, s-au stins toate becurilee""nu asa era povesteeea, ai gresiiit!""mami, unde e casteluuu'?", "a venit pisicaaa", "uite, a venit capcaunuuuu'! fuuugi, motanulee!" etc.
faza cu castelul a fost ca s-au schimbat scenele, normal, dar lui radu i-a placut castelul din prima scena si s-a mirat pana la mijlocul piesei de teatru ca nu mai e castelul respectiv. noroc ca a aparut iar un castel in peisaj si mi s-a bucurat baiatul.
nu cred c-a inteles el mare lucru (desi daca stau sa ma gandesc mai bine s-a prins ca o carpa albastra e apa), dar cert e ca i-a placut si ca mai vreau sa mergem.
avea dreptate anya, trebuie locuri cat mai in fatza (noi am avut randul 9 si de-abia am vazut - radu oricum a stat in picioare pe banca).
mai greu a fost ca eu si sotul petrecusem cu gashk noaptea de dinainte pana dimineata asa ca noi eram cam zombie la teatru. mai ales cand spunea povestitorul cu glas linistit sa ne imaginam ca suntem in patut, sub plapumioara, ca e linsite si pace... .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
kid2003 spune:
Asaaa, Simona e cu bb-ea (Simona Maiei), nu eu, da? Eu inca sper la o putza, nu am decat 10 saptamani, deci mai am o luna de asteptat!
Kristinutza, ce frumos ca ati fost la teatru si Radu a fost cuminte! Ce baiat mare ai!
Asa, doamna Jadi, mai intra si dumneata pe la noi, nu doar cu perdelitul. Il pup pe banditu' de fii-tu, e un baiat pe cinste! Imi imaginez ce a fost in toaleta domnilor, la Ikea. Bine ca Raul s-a descurcat!!!
Noi am avut un weekend plin, nunta si botez. La nunta am fost fara maimutza, dar a fost o nunta foarte...traditionala. Adica, dupa gustul meu, prea multe sarbe, iar versurile erau ceva de genul "Si-a luat soacra-mea cai la la la " apoi cu "socra-miu a dat coltul la la la", nu am inteles nimic. Oricum barbatul meu a zis ca nu sunt manele, e muzica populara moderna, cu referire la telefoane mobile si Mertzane...ptiuuu, am rezistat cu greu, mie imi plac nuntile si mai imi plac si sarbele, dar nu chiar intr-una.
La botez a fost mai cool. A fost intr-un club, iar Alexandra a fost cu noi. A dansat singura pe ring, majoritatea timpului. Si cred ca de la laserele alea si lumina de discoteca a fost agitata toata noaptea. La 3 jumate dimineata a catadicsit sa se culce, drept pentru care eu inca pipai biroul si sper sa gasesc vreo perna pe undeva!
Va redau transmisiunea si sper sa scrieti mai mult azi, ca de munca nu am chef, macar sa va citesc!
bb2
locca spune:
Neata
Jadi ce m-am distrat cu patania voastra din Ikea. Noi am fost sambata in herastrau si domnul a facut kk. Evident ca nu aveam servetele umede, nimic la noi, asa ca saracul sot a folosit servetelele uscate de care dispuneam si l-a sters cat de cat la fund. Evident ca s-au murdarit si body si pantaloni, asta e.
Nici Matei nu mai accepta pampers. Pipi spune cand face, e ok, dar cu kk avem o problema majora. Nu vrea sa faca decat in pampers. N-am mai pomenit asa ceva. Si face stand in picioare. Daca nu are pampers pe el nu face.
Kristinutza, bravo pt. experienta frumoasa de la teatru.
Si mie mi-e somn, n-am chef de munca, dar dau vina pe tensiunea mica si lipsa cofeinei.
Edit: Simona, ti-am furat tickerul. Te las sa furi puta copilului la schimb
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Ioana75 spune:
Buna dimineata la amiaza! Noi ne mentinem in cursa 'ultimul cu pampers'; asteptam ziua in care o sa ceara. Antonia, nu-mi amintesc sa fi citit cum merge trainingul cu wc-ul cel mic, ai povestit?
Oaana, si eu tot asa, cu nopti nedormite, ii dau dintii Smarandei; succes cu dintii.
Anto, sanatate la copii!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
Nu uitati ca si noi suntem in aceeasi competitie....inca nu inregistram nici un progres, desi e pe mana bunicilor...ah, a reusit performanta sa se plimbe prin casa cu olita...v-am mai spus ca bunicii nu sunt deloc de incredere? mai ceva ca niste copii...
dar gata, vineri mergem sa recuperam copilul si sa vedem ce putem repara...dupa o luna jumate cu bunicii,cand cu unii cand cu altii, ma ia cu ameteala
Ioana, am vazut harta din aia la sala Dalles....daca vrei da un semn!
Am fost in w/e la Sirnea...a fost foarte fain! sambata zi cu soare iar duminica zapada, combinatia perfecta de w/e! in schimb am suferit f mult de frig pe altarul fotografiei, in asteptarea apusului perfect...eu una l'am ratat ca m-am intors la pensiune cu picioarele jumate inghetzate si cu o parte de creier disfunctionala...
si va rog sa mai scrieti, ca nici eu nu am chef de munca si taaare as citi, orice....daca nu va conformati ma mut pe misiunea casa!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Tonnia spune:
Kristinutza, felicitari pentru prima piesa!
Antoanela, sanatate copiilor! Imi place sa citesc despre voi.
Oana, si voua sanatate!
WC e montat de o vreme dar nu l-am intrebat pe Dinu daca vrea sa-l foloseasca, astept un semn, haha, cred ca la mine e problema, vreau sa merg la sigur. Adevarul e ca nu ma simt stresata de pampers si suzeta, cred ca nu-s normala, de biberon "am scapat" ca si l-a scos el.
Noi suntem bine, se trezeste si la noi Sa peste noapte de cateva ori, Dinu e bine, face si spune multe, nimic nou.
Cge, m-am prins, pai din aia folosim si noi, numai ca de la Pampers.
Bine ca s-a mai inviorat atmosfera, eram aproape sigura ca ne moare subiectul pe curand.
Ioana75 spune:
Bianca. Multumesc pentru info cu harta.
Mie mi-e rusine la gradi (un pic) - mai sint citiva copii cu pampers, dar cei mai multi nu au (e drept ca au si 1-2 ani mai mult ca miruna, dar cred ca e nasol pentru educatoare sa schimbe pampersi).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei