Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Anya ce usor pare. Eu oricum nu am de ales, va trebui sa ii mut impreuna, asta daca nu vreau sa stea bb cu noi in camera. Chestia e ca mai trebuie sa mai astept pt ca Vlad e nocturn. M-a terminat faza asta...as indura orice ziua...dar noaptea vreau sa dorm. Inca nu vreau sa il las sa urle prea mult...abia astept sa creasca...ca mie nu imi prea plac bbii mai mici de 6 luni...mi se pare cumplit ca nu pot comunica cu el.
Oare stie cineva cand (la ce varsta) se poate aplica strategma cu plansul controlat?
Simona felicitari pt fetita!
Ruxandra felicitari pt baietel...daca e sa fie.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eiiii, trebuia sa am reactie buna. La primul oac sa fiu langa bb, la al doilea in sufragerie si la al treilea cu tata-n gura.

Lasa, kristinuta, ca se rezolva cumva. Iti dau coordonatele doctoritei mele...ca eu incepusem sa ma interesez de adoptie si uite cu cati baieti m-am pricopsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, felicitari.

Kristina, sa stii ca nu e rau nici cu diferenta de 5 ani si 9 luni intre copii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Ruxandra. Deci peste 4 saptamini ai confirmarea. Eu am facut bitestul, si mi-a parut rau. Ma bucur ca m-am abtinut de la amnio chiar daca rezultatul la bitest a fost super nashpa. Sper ca nu-l faci la medlife.
kid, eu n-am glumit cind am zis ca 'teoria' cu bataile inimii e de fapt 'ghicit', ca si ala in cafea, in bobi, etc. Iti doresti prea tare baiat ca sa nu iasa baiat.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, felicitari!!!
Sunt curioasa la cate saptamani o sa nasti, mi-aduc aminte ca Matei a prins 41 de saptamani in burtica! Cam care e data?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare fetelor!

Azi m-am incumetat sa scriu ceva, am tot citit pe aici dar de scris nexam.

Vlad al meu a avut un concediu prelungit la bunici, a stat din decembrie pana aproape de 20 ianuarie si s-a intors acasa baiat mare. Sau cel putin asa l-am vazut eu. Mai golan decat plecase si mai matur in acelasi timp dar cred ca matur e un cuvant foarte mareeeeee.
Am scapat de pampers, am inceput intai cu kk si am continuat cu pp. Asta inseamna ca nu mai vrea pampers deloc dar accidente inca se mai produc.
Spre exemplu azi am fost cu el la Ikea, nici nu am mai avut in stoc chiloti curati de antrenament asa ca am plecat cu chiloti simplii. Am mers sa mancam ceva si dupa masa l-a dus tasu la pp, nu stiu ce au facut dar au venit victoriosi. Plecam noi fericiti prin magazin alegand una alta cand ne vine o duhoareeeeee.... Raul s-a sesizat primul si l-a intrebat daca a facut kk, a zis da, l-am controlat si nimic si in 5 minute ne anunta in gura mare ca face kk. Il ia tasu la alergat spre baie, eram in mijlocul magazinului, dar era deja prea tarziu! Asa ca l-a bagat la camera de schimbat bebelusi, l-a dezbracat, l-a spalat, i-a aruncat chilotii si l-a reimbracat cu ce mai avea pe el . Dupa care mancat, pisat, kkt, a adormit in cos! Frumos nu? Asa ca ne-am jurat ca macar 1 luna sa nu mai facem experiente de plecat fara pampers pe el sau macar chiloti de antrenament!

A gasit sotul si o gradi de stat in Floreasca si tot incercam sa il inscriem din aprilie, nu de alta dar macar la spatiu locativ stau destul de bine Si directoarea a zis ca e musai sa nu aiba pampers de asta avem si campania asta intensiva.

In rest vorbeste ca un papagal, repeta tot, stie tot si ne paraste la toata lumea. Da din casa, cum s-ar zice! Canta o groaza de melodii, stie o groaza de povesti si nu da nici o jucarie fratelui cel mic decat dupa ce o oboseste el. Ne santajeaza sentimental mereu, vine si ne alinta si ne pupa ca sa facem ca el si mai ales cand e certat, schimba vorba imediat.

Si nu ies pana nu o felicit pe Ramona pentru sarcina, pe Ruxandra pentru bb-el si pentru Simona pentru bb-ea (am citit intai ultima pagina si am vazut felicitari pentru Simona si ma gandeam ca vorbiti de Kid , de la ea asteptam vestea de bb-el ).

Felicitari Vera pentru baietel si multa sanatate, restul nu mai conteaza !

Gata ca s-a montat mobila!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Deni ce inseamna chiloti de antrenament?

Vera, mamica de
Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hai, iesiti din vagauni!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, felicitari pentru baietel! Pentru ei e ideal, crede-ma, au aceleasi interese, preocupari,fac echipa buna! Iar daca se infirma ca e baiat, haha, e ideal pentru voi, asa ca oricum e bine, sanatos sa fie!

jadi, bravo pt pampers! E tare Vlad! Si eu vreau sa stiu ce sunt chilotii pt antrenament, dar cred ca e vorba despre chiloti chiloti, numai ca multi!

Kristinutza, eu am un feeling bun, ai trecut tu printr-o minune asa ca nu m-ar mira sa mai faci un bb si inca mai repede de 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu zic ca chilotii de antrenament, sunt cei de la Huggies:
http://www.huggies.com/chfr/bebe/which-nappy/huggies-world/huggies-pullups/

Folosim si noi, dar ca si scutece normale, numai ca se schimba mai usor. Speram ca mandra se va obisnui sa spuna, are momente cand sta 4-5 ore fara scutec, dar de sous, spune dupa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput