Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 10

kid2003 spune:
Hai mai Kristinutza ca trebuie sa se poata...Nu te trimit la dr. T. ca el probabil ar avea curaj, dar sunt sigura ca mai sunt si altii care s-ar baga la o sarcina cu probleme, uite Herghelegiu cica are suflet mare, sau Magda Petrache a lui Ruxi...nu se poate, daca iti doresti...trebuie sa se poata!
bb2

locca spune:
Ce liniste la subiectul nostru. Ce faceti fetelor, munciti din greu?
Kristinutza, multe vise se indeplinesc si eu sper ca si al tau sa devina realitate.
A fost cineva cu copilul la oftalmolog? Unde imi recomandati?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Ioana75 spune:
Salutare!
Simona, felicitari pentru bb grasutza, sa fie sanatoasa si sa ai sarcina usoara in continuare
.
Ruxandra, la ce ora ai eco? Tin pumnii si te asteptam cu rezultate de genul feminin.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

locca spune:
Acum plec, Ioana, la ora 1 am eco. Multumesc pt. pumni
O sa intru mai incolo sa va zic, dupa ma duc la un burrito si poate si la inst. de hematologie daca m-or accepta la ora aia pt. analiza.
bb2

kristinutza spune:
da, o sa se poata si la mine. cumva, candva...
doar ca nici nu caut dr mai devreme de macar 5 ani, pt ca sigur mi s-ar spune s-o las balta. asa ca astept, rabdatoare, sa treaca timpul, sa se mai "curete" corpul meu de tonele de antibiotice f puternice, radiografii si tomografii, plus ca mai trebuie facuta o operatie.
mi-am dat eu termenul asta de 5 ani. si daca mi-am propus... o sa se si indeplineasca .
ma bucur mult-mult pt gravidutzele noastre . si in general, pt familiile cu mai multi copii. mi se par
. cel putin eu asa as fi vrut... sa fim muulti acasa si veseli.
cristina, mama de radu (09.10.2005)

kid2003 spune:
Astept Ruxandra, nu ma lasa sa astept ca sunt si eu o biata gravida nerabdatoare. Zi, zi, s-a vazut ceva?
Eu ma uitam aseara pe ecografiile alexandrei...offf, ce vremuri, ce nostalgie ma cuprinde.
Si, asta e cu dedicatie speciala pentru Ioana, aseara dr mi-a zis la eco ca bebe are 174 bpm...la inima...faza la care am sarit in sus ca e prea mult. Dr a zis ca e ok si eu i-am taiat-o ca e fata, ca ii bate prea tare inima. Concluzia a fost ca citesc prea multe prostii pe Net, exact asa mi-a spus Ca difera bataile in functie de varsta, mai incolo se mai domolesc...la inceput sunt mai rare si tot asa...Ce zici Ioana?

locca spune:
Paiii, ce sa zic, dupa cum s-a exprimat doctorita "cred ca mai faceti unul" si "se mai poate schimba, dar ce se vede aici e destul de sugestiv" se pare ca o sa am 2 golani acasa. Plus ta'su o sa fie vai de capul meu.
Acu pe bune si mie mi s-a parut ca e puta, deci nu cred ca se va schimba.
Simona, iti doresc sa vezi ce-am vazut eu azi
bb2

kid2003 spune:
Ahaaa, deci ai vazut o putza! Felicitari!!! Totul e ok in rest? Ce-a zis domnul sot? Stiu ca tu nu erai asa "setata" ca mine, adica nu tineai mortis sa fie fata, daca e sa ramana baiat, sa fie sanatos si destept ca Matei! Si, asteptam eco morfologica, o faci la 14 saptamani, nu?

locca spune:
Anya corect!
Hai ca intrasem de la sot sa va dau vestea, acum am ajuns acasa.
Simona, a masurat acum una alta, a zis sa mai merg peste 4 sap. la eco si maine la recoltare pt. dublu test. Inca ma gandesc daca sa ma duc sau nu
Am si o poza 4d cu mutrita, o s-o scanez. Alex e incantat, nu neaparat ca e baiat ci ca a vazut acolo toate alea (el data trecuta nu a fost cu mine la eco de 13 sap), si mustaceste de multumirea ca le-a dat copilul peste nas la toate neamurile care ziceau ca musai acum e fata.
bb2