Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
BiancaM spune:
LA MULTI ANI! RIANA_STEF, sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa cresti copilasii!
Si acum, despre noi:
- miercuri face 10 luni, nu stiu cat mai cantareste si cat e de lunga,dar se tine bine
- am inceput sa-i fac mancare ca pentru noi, dar cu carnita si legume organice, si fara sare; asta pentru ca nu mai voia sa pape mancare specifica bebeilor
- lapte inca bea 2 mese si in timpul zilei inainte de fiecare somn si mai are 2 mese solide, una fructe cu cereale si cealalta mancare si branzica si iaurt
- doarme noaptea de la 8.30-9 pana dimineata la 7-7.30 uneori cu trezire la 5 pentru un pic de lapte. Ma lupt sa o dezvat de obiceiul asta(capatat cat a fost racita),sper sa si reusesc.
-ziua mai are 2 reprize de somn, una dimineata si una dupa amiaza, fiecare cuprinsa intre 1-2 ore.
- merge tinuta de maini, si pe langa canapea,patut
- se agata de toate si se ridica
- de 3 zile isi da drumul si sta putin nesprijinita,, in picioare
- urca scarile cu viteza, bordurile la fel,
- zice ma-ma; ta-ta; na-na cand ne cearta, ti-ti; uneori ii iese si un a-ti-ta
- sufla in fluier
- se uita in carti, dar daca o intreb de una alta nu-mi arata
- fuge in 4 labe dupa minge, si cand o prinde o ia la palme
-se joaca cu-cu bau cu noi
- ii place cand te pui in 4 labe si ii zici' stai ca te prind'
- in carut sta mai mult in picioare decat in fund
- cand vrea afara se duce la usa de la living si sta cu nasul lipit de geam
- o pupa pe Amalia din oglinda
- imi da fruntea cand zic 'hai sa te pup'
- are o tentativa timida de a-mi da sa mananc din mana ei, adica imi duce la gura, dar nu da drumul la bucatica, ci o duce la gura ei
- rade in hohote cand valsezi cu ea in barte, si isi da capul pe spate, ca dansatoarele alea profesioniste
- cand il vede pe taica-su, nu conteaza ce face, vrea la el, si daca el nu ii da atentie se pune pe urlat
- arata cu mana dupa oameni pe strada, si rade la ei, numai la nasa-sa nu vrea sa stea si plange cand o ia in brate
- si-a dat seama ca telefonul stricat pe care i l-am dat ei sa se joace nu e acelasi cu ala cu care vorbim noi si implicit nu o intereseaza
- televizorul nu o intereseaza
- bate in tastatura la pc si in laptop-ul lui frate-meu, si deschide programe si face niste chestii pe care noi nu stim cum sa le reparam
- face cu mana dar numai cui vrea ea
-protesteaza foarte zgomotos cand o iau de la joaca sa ii schimb scutecul
Cam ata despre noi, ca tocmai s-a trezit si trebuie schimbata si imbracata pentru joaca
VA pupam si dorim sanatate bolnaviorilor!!
Poze nu am mai pus de mult, poate o sa reusesc azi cand o sa doarma dupa masa
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
La multi ani, Rianna_stef!
Mai dar daca unele avem o parere sau alta nu inseamna ca formam bisericute... nu inseamna nici macar ca avem antipatii fata de unele persoane...
Pur si simplu ne-am spus parerea despre un anumit lucru...
Eu asta n-am priceput... de ce s-au suparat unele dintre noi si au disparut... pt. ca ne-am spus parerea???
Eu personal am avut pareri diferite in unele privinte cu Zadi si Aliona, daaaaar au fost si cazuri (destule) in care am fost deacord cu ele... Nu pot sa am aceleasi idei despre tot ce spune o persoana... nu cred ca e vre una dintre voi cu care sa am aceleasi pareri... in totalitate...
Nu stiu ce exemplu sa dau... imi vin cateva in minte, dar nu vreau sa exclud pe cineva sau sa supar pe careva...
Hai sa incerc, dar fara suparare... pur si simplu enumar ce-mi trece acum prin cap, la intamplare...
Despre diversificare am fost in 95% din cazuri de acord cu Aliona
Carmenefr imi ie tare darag, dar de ex. partea cu premergatorul... eu nu's deacord... asta nu inseamna ca ea isi ia bagajele si pleaca, sau invers... io...
Cu Zadi... avem atatea in comun la capitolul mandra mare in raport cu fratele/fratii... si ma recunosc mult in ceea ce povesteste ea despre pitica ei... daaar la capitolul educati piticii n-am fost de acord, pt. ca la ai mei nu s-a putut... asta nu inseamna ca altii nu pot fi invatati... ai mei nu... ai ei da...
Roxaniciu... hai ca aici nu'mi vine nimic in minte... asta e exceptia care comfirma regula aia de am zis-o mai sus ca nu pot avea 100% pareri in toatalitate la fel cu careva??? La fel si cu Iunita... inca o exceptie... sau poate nu... Sigur exista ceva in parerile noastre diferit... dar nu-mi vin in cap acu.
Cu Krissy am avut "divergente" pe perioada sarcinii... dar nu am disparut nici io si nici ea... si mi-e tare draga chiar daca atunci la unele chestii ne-am contrazis...
Vaaaiii sunt atatea de zis si sigur o sa ma trageti de urechi ca nu v-am luat pe toate la rand sa zic ce si cum... dar trebe s-o tai la baie... imi sunteti dragi toate si de la fiecare am avut ceva de invatat, asta-i clar
Hai gasca, adunarea si sa nu ne mai suparam ca nu avem aceleasi opinii, chiar nu se poate.
Acu repede despre noi... au vomat non-stop... medicamentele, mancarea... se inneaca de la multi muci... ma cam lasa nerviiiiiii... dar rezist pe baricade...
L-am bagat si pe Mihai pe antibiotic... era din ce in ce mai rau...
Maine tineti-mi pumniiiii... ma duc la dr. seara... cine stie cunoaste... Revin cu raportul, nu va tin in suspans....
Si in incheiere pt. cele care merg la munci si tinem pumnii sa treceti cu bine peste perioada de acomondare... e greu dar trece.... hai ca la fel de greu era si daca aveau copiii 18 ani
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Uitaaaam....
Mi-au placut bancurile la maaaaaaxim Diana.
Hai, noapte buna
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
Salutare din nou!
Este o vorba care spune ca daca se vorbeste despre tine, nu conteaza daca de bine sau de rau, inseamna ca esti citit, ascultat...adica BAGAT IN SEAMA. Eu zic ca e mai bine sa fii bagat in seama decat sa te ignore lumea. Eu fac parte din a doua categorie .
Ca atare, Zadi si Aliona eu zic ca a fost de bun augur ca s-a comentat in legatura cu ce ati spus voi, asta inseamna ca mesajele voastre au fost citite de toata lumea. Nu putem sa fim de aceeasi parere toate ca suntem fiinte diferite, iar modul in care reactioneaza fiecare persoana, mai dur sau mai rezervat, eu zic ca tine de personalitate si..poate..de situatia psihicului persoanei respective. E pacat ca nu mai scrieti, caci de citit sunt sigura ca o faceti. Eu zic ca majoritatea parerile voastre sunt pertinente, dar depinde foarte mult si de modul in care le expuneti.
Cat despre bisericutze...sincer habar nu am ce sa spun. Io nu-s in bisericutza nimanui dar recunosc ca am persoane pe care le simpatizez mai mult. Antipatii sincer n-am...n-am nici in viatza de zi cu zi prea multe persoane antipatice (si vorba aia le cunosc mai bine) asa ca aici nu este cazul.
Imi pare tare rau ca Mark e asa bolnavior incat a trebuit sa fie internat. Mada te pup si ne rugam sa va faceti foarte repede bine.
Eliana draga va pup si sa va faceti bine urgent. Sa dea DD sa ai putere multa la cat stres ai mancat in ultima vreme. La cat au racit teroristii si Elena iarna asta cred ca au capatat imunitate pentru toata viatza.
Daca mai sunt si alti bebei bolnaviori, va pupam pe toti si sa va faceti bine cat mai repede .
Despre Vlad, pe scurt sa nu plictisesc:
- are 8 dinti daaaaaaaaaaaaar...ne freaca rau maselele. Si eu credeam ca am pauza pana la 1 an.
- are o culoare preferata - galben. Daca ii dau sa aleaga din 4 culori alege intotdeauna galben, fara exceptie.
- isi cauta maimutza cantareatza
- doarme noaptea cu n'shpe mii de intreruperi
- a inceput sa zica un fel de ma-ma dar sacadat cumva...si bate mai mult din gura decat pana acum
- altele nu mai imi aduc aminte ...cred ca ajunge ptr primul an de gradi'
M-am intins cam mult...cine are chef citeste cine nu trece la mesajul urmator.
O seara buna tuturor si o noapte usoara.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
gabi78 spune:
La Multi Ani! Rianna_Steff!!!! Sa fii sanatoasa, sarcina usoara ..cit a mai ramas, nastere usoara si puiut cuminte si bun si mincacios care sa fie iubit de surioara lui!
Sanatate multa Mark! Sa te faci bine cit mai repede!
loradin ma bucur ca prima zi de servici a trecit repede si asa sa treaca si celelalte!
Si pentru toate fetele care incep miine serviciul: sa aveti o zi usoara, sa va intoarceti cu bine la puii vostri!
O noapte linistita tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ddana spune:
La multi ani, Rianna_Steff!!! Copii sanatosi, nastere usoara si toate cele bune!
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
gabi78 spune:
Am uitat sa pup gemenutii..sanatate multa puilor si voua si surorii voastre!...of, sa vina mai repede vara sa se termine gripele si virozele sa poata si mami a voastra sa se linisteasca.
Va pup pe toti trei..si pe mami pentru rabdare si curaj.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
arissa spune:
LA MULTI ANI RIANNA_STEF!
Sa fii sanatoasa si sa ai nastere usoara si bebe cuminte!
Cu putina intarziere, LA MULTI ANI, KARRA si MIRANDOLINA!
Eu personal nu am disparut de pe forum pentru ca m-as fi suparat pe cineva. Imi este drag spatiul acesta virtual pentru ca aici inavat multe, ma relaxez, rad, mi-am castigat prietene reale si am gasit multa lume care trece prin aceleasi experiente in acelasi timp cu mine. De aceea ma astept, imi doresc sa existe mai multa toleranta fata de ideile celorlalti. Eu sunt de parere ca totusi tonul face muzica. Si intr-o vreme atmosfera devenise mult prea grea pentru gradul meu de oboseala.
ddana, eu te-as invita la o bere , dar intri in contradictie cu nenea Montignac. Cum merge dieta?
Bianca_m, ce de lucruri stie sa faca si Amalia. Problema cu refuzul legumelor facute special pentru ea o avem si noi, asa ca intram treptat pe meniul familiei, fara sare si condimente.
Eliana, sanatate multa puiutilor si tie bafta la dr maine!
Bebe_rozz face prostioare...febra mare, spitale. Mada, te asteptam cu vesti mai bune cat mai repede.
radcarmen, tot asa am sperat si eu sa facem o pauza cu dintii pana la 1 an, ca tot are 8, dar se pare ca bebeii nostri au alte socoteli.Si noi tot cu treziri noaptea, circ...
Stie cineva cum a decurs interventia Amei?
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
tzuna spune:
Buna!
s-ar putea sa raman o vreme fara net ca iar sunt in dispute cu cei de la UPc.
Noi suntem bine. Azi am fost cu Maria in gradina zoologica. A fost asa frumos... Voi pune si poze dar inca nu le-am descarcat. A fost cald, erau multi copilasi mici si foarte mici. Maria a fost incantata de animalute (dar trebuiau sa se miste, sa faca ceva altfel nici nu le vedea). Preferatele- Pelicanii si leul.
Am reusit din nou sa o pun la olita pentru pipi -imediat dupa somnic.Imi arata din ce in ce mai multe chestii , e mai alintata iar la baie e disperata sa bea apa din cada. Abia mai pot sa o tin sa nu se arunce cu capul in apa. Nu stiu ce are. Si daca-i dau apa din cana/bibe abia daca gusta putin.
ELYANNE- imi pare tare rau pentru copilasi ca sunt iar bolnavi. Cred ca iti este tare greu. Sper sa nu mai vomite si sa se puna repede pe picioare.
CARMENFR- imi pare tare rau pentru fratele tau.
MARTUTZA- saraca de tine... stiu exact ce ai simtit. Imi amintesc si acum cat de frica mi-a fost cand a facut Maria prima data asa. Avea numai vreo 5-7 zile. Eram terminata. Inca nu citisem despre spasmul hohotului de plans asa ca m-am umflat de plans pana am ajuns cu ea la medic. Apoi am mai patit-o de cateva ori dar nu a mai fost ca prima data. Iar acum face exact cum a scris Elyanne. Uneori daca se loveste tipa apoi e o pauza de cateva secunde cand nu respira si apoi incepe sa planga normal. Cred ca te-ai speriat rau dar daca a facut asa dupa ce a tipat o data cred eu ca e de la plans. A visat ceva urat, l-a durut ceva brusc si a fost prea mult pentru el incat a ramas cateva secunde fara aer. Sa-l urmaresti sa vezi daca se mai repeta si in ce situatii. Sper insa sa nu mai faca asa niciodata. Cred ca esti o mama foarte buna. E normal ca te-ai speriat dar cred ca va veti reveni f repede amandoi.
MADA_ROZ- multa sanatate lui Mark. Sper sa iesiti repede din spital. O prietena a stat 2 saptamani in spital cu fetita de 10 luni (a luat Rotavirus din aglomeratie-Cora crede ea) si le-a fost f greu. Fetita a slabit, au adus-o acasa speriata din cauza analizelor, a injectiilor... acum sunt bine dar le-a fost f greu de aceea sper ca voi sa reveniti f repede acasa. Mult curaj si rabdare.
ane2200 spune:
La multi ani Rianna_Stef. Sarcina usoara in continuare.
La multi ani albinutelor si bondareilor care mai implinesc o lunisoara. Incet-incet, ne apropiem de primele aniversari. Ce repede a trecut timpul. Parca acum ne plangeam de colici, de trezit din ora in ora sa pape........ si acum, merg - singuri sau tinuti de manuta, se catara pe tot ce apuca, mananca mancare adevarata,...
Si acum sa revenim.
Dinti varza - ma inscriu si eu. Imi sangereaza gingiile groaznic. Cat am fost insarcinata, imi daduse stomatoloaga o solutie de se prepara la farmacie care mi-a facut tare bine. Dar....... ea e la Bucuresti si nici nu mai am reteta. Plombe lipsa nu cred sa am, desi cand am fost la Bucuresti am vazut un nene de am simtit ca-mi pleznesc plombele in serie.
Sani - sunt sublimi si lipsesc cu desavarsire. Sa traiasca ala de a inventat sutienele cu bureti.
Intoarcere la servici - deocamdata nu ma pronunt. Oricum, multa bafta fetelor care au inceput deja, precu si celor care se pregatesc sa inceapa.
Diana_jors - am incercat sa te votez si azi, dar imi zice ca am votat deja aceasta poza. Bafta.
Marta - of, cred ca te-ai speriat rau. lui Victor sa nu mai pateasca asa ceva si sa nu o mai sperie pe mami. Pe de alta parte, ma bucur ca ai avut parte de o seara reusita. La cat mai multe!
Mada - sanatate multa lui Mark. Speram sa treaca cat mai repede si sa va intoarceti cu bine acasa.
Ddana - pentru socrul tau.
Ellyane - sanatate multa piticilor si tie bafta multa maine seara. Sa dea DD sa gasesti ceea ce cauti.
Cam atat deocamdata ca-mi este tare somn. Noapte buna tuturor.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia