Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
urmychance spune:
Sabina, iti dai seama ca as iesi si eu macar jumatate de ora. Dar zau ca mi-e frica. Toata lumea imi spune sa stau in casa, si, cand ma gandesc cat de greu a fost cu bronsiolita si cum ne-am speriat, zic ca astept primavara:)Mai ales ca au spus si la tv sa stam cuminti. Si Tudor a racit tot de la microbi dati de cineva. Acum nu ar fi vorba ca raceste de frig, ci tot de microbi. Mi-e frica duamna, mi-e frica.
Sabina spune:
maaaai.
dar cine ti-a zis sa stai in casa??? cumva doctoru?
spre informatia dumneavoastra. primavara circula niste virusi mult mai nasoi.
Vara e prea cald, si poluarea se simteeeee.....doar n-o sa-l scoti pe poluare.
Toamna cam ploua...si vin iar virusii aia.
alt glob n-aveti?
In fine, nu vreau sa imi asum vreo eventuala raceala a lui tudor...asa ca nu mai zic nimica, da mai gandeste-te....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Sabina
maaaai.
dar cine ti-a zis sa stai in casa??? cumva docotru?
spre informatia dumneavoastra. primavara circula niste virusi mult mai nasoi.
Vara e prea cald, si f=]poluarea se simteeeee.....doar n-o sa-l scoti pe puloare.
Toamna cam ploua...si vin iar virusii aia.
alt glob n0aveti?
In fine, nu vreau sa imi asum vreo eventuala raceala a lui tudor...asa ca nu mai zic nimica, da mai gandeste-te....
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
si eu care tocmai vroiam sa il scot dar sa pun o eventuala raceala in " carca" ta. Na ca nu mi-a iesit. O sa vad, mai negociez maine cu sotul si cu mama sa vad daca ma lasa prin spatele blocului.
Sabina spune:
urmy, mi-am editat mesaju ala plin de greseli, da tu ai fost mai rapida, LOL.
mai, da mama si sotul tau nu stiu ca cea mai sigura cale sa cresti un copil excesiv de bolnavicios e sa il tii in casa????
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Sabina
urmy, mi-am editat mesaju ala plin de greseli, da tu ai fost mai rapida, LOL.
mai, da mama si sotul tau nu stiu ca cea mai sigura cale sa cresti un copil excesiv de bolnavicios e sa il tii in casa????
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ce sa iti zic Sabina..suntem precauti. Daca o raci Tudor la primavara macar e mai mare, o sa aiba 6 luni, o sa treaca 3 luni de la ultima raceala. Daca era dupa sotul meu pana in aprilie copilul nu iesea din casa deloc (si asa a iesit f putin), iar maica-mea , desi a crescut doi copii si e medic, il cocoloseste si il imbraca f "bine" pe Tudor. Banuiesc ca la fel ne-a crescut si pe noi si nu am avut pb. Si sincer mi-e frica si mie sa imi iau bobarnace daca se imbolnaveste puiul mic.
Am zis ca pe al doilea copil il nasc in martie ca sa il pot scoate afara mai repede.
Sabina spune:
ce sa mai spun...decat ce-mi zice dr Culcer sa fac in convalescenta copiilor (a fetii, ca pana acu, ptiu ptiu ptiu, grasunu a rezistat eroic)
da-i sa manance fructe si legume si tine-o cat poti de mult afara!!!
acestea fiind zise, ma duc si io la nani, ca maine mergem la busteni, la aer curat si rece
carpatina spune:
quote:
Originally posted by cecilia Lquote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by rodicamaries
Andriesh...54 kg dupa doua sarcini ??? felicitari mai...
Pai la 18 ani- cat pare ea sa aiba - ma gandesc ca nu-i greu!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mai ce vrei sa spui........hihihi, adica eu inainte sa raman insarcinata aveam 18ani????? (aveam 52kg si 1.62cm ......mai vreau sa am 18 ani ca sa am aceasi greutate...yupiiiii)
Eu ma refeream la figura ei de adolescenta.. nu la kg..
=====================
urmychance spune:
eu m-am trezit speriata ca Tudor iar tuseste si o face la fel ca la inceputul bronsiolitei. Am sunat la Medicover la linia de urgente si mi-a spus sa incep cu aerosoli si cu Ketof seara. Mai aveam putin si plangeam la telefon. Am inchis repede si am plans. Mi-e asa de frica. Si m-am panicat.
carpatina spune:
Hai mai urmy.. putin mai mult curaj draga mea... Acum de cate ori o sa tuseasca o sa treci la tratament?
Cat despre ne-scosul afara.. si eu zic ca faci o greseala. Si nici nu cred ca ai nevoie de "binecuvantarea" sotului ca sa-l scoti.
=====================
urmychance spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Hai mai urmy.. putin mai mult curaj draga mea... Acum de cate ori o sa tuseasca o sa treci la tratament?
Cat despre ne-scosul afara.. si eu zic ca faci o greseala. Si nici nu cred ca ai nevoie de "binecuvantarea" sotului ca sa-l scoti.
=====================
ufff, ce sa spun, mi-a fost frica. Si a mai fost si bolnav. Sotul iar a plecat in delegatie, eu iar sunt singura si plang ca proasta. Azi ce sa fac, sa il scot afara ? Acum poate ca plang si pt ca sunt obosita si usor deprimata.