Mamici de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut !!
iar am ramas in urma dar pana diseara ( la mine) recuperez eu.
La noi a a venit asa o vreme faina azi de pilda sunt 20 grade Celsius asa ca ne bucuram si stam mai toata ziua afara asta spre incantarea Sofiei care numai afara ar sta sa alerge ca un calut. mami nu prea mai face fata.. Sofia alearga si mami e ca melcul dar inca mai reusesc sa ma tin dupa ea.
Piscotica din burtica face si ea tot felul de tumbe.. abia astept ca maine dimineata am programare la medic si sper sa imi dea trimitere la eco sa vedem daca s-a ridicat placenta si cu ocazia asta sa mai vad si eu pui mic si neastamparat!!

Ok, tuturor si numai bine!! ma duc sa fac conspect la ce am pierdut in urma.

Cami 26+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

CamiM..bafta cu placenta, sa auzim de bine, eu pe 12 vad cum sta treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Simonacip, am o intrebare: cum poti sa ai 28 de saptamani cand ai acelasi UM ca si mine (28-07-2007), DPN 27 de aprilie 2008? Eu cred ca suntem mai multe cu UM in iulie si avem sarcina mai mica? Doar din curiozitate !

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Onyx, cind am ramas luam duphaston sa-mi regleze menstruatia, dar mi se reglase "atit de bine" ca imi venea la 24 de zile. Drept pentru care am ramas mult mai repede si cf ecografiilor, DPNul meu este 26-27 aprilie.
Acuma, pana la urma nici nu conteaza o sapt mai devreme sau mai tirziu, cel putin de data asta, pentru ca vreau nastere indusa si va fi stabilita probabil un pic inainte..

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

Buna fetele!

De azi am inceput sa iau Tardyferon - o pastila pe zi - i-a mai fost prescris cuiva?

Gabriela 23+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

eu iau tardyferon fol, de vreo 2 sapt, +magne B6. asta in loc de Elevit, cica sa nu ma ingras prea tare...Dar m-am suit pe cintar 9 kg in plus, asta dupa ce slabisem 1,5 kg cu raceala. am recuperat bine, n-am ce zice...

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MissParker

aelita, ma bucur ca ai intrebat de mine! Am avut doua zile stresante rau si abia azi m-am mai linistit putin, sa va mai vizitez!

simonacip, ma sperii cu interzicerea mierii! De ce nu e voie? Ca eu beau cel putin o data pe saptamana seara lapte cald cu miere!

Felicia 18+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

citisem mai multe articole cum ca poate provoca botulism la bb, un caz la nu stiu cite...dar la prima sarcina, fiind mai stresata, n-am vrut sa-mi asum nici macar un risc de genul 1 /un milion (nu mai stiu exact cifra corecta). acum insa am mincat destula miere...

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fetelor!Pup Simonica, vad ca deocamdata tu esti pe aici!
Eu sunt cam deprime in dimineata asta, nu pot accepta gandul ca doar cei care trebuie sa ne iubeasca cel mai mult contribuie la tensiune si suparare.
Asta e, bine ca mai dau aici refresh sa mai uit de nervi. Diseara ma duc la primul curs de la First Bebe, eu si baietikul o sa vedem ce si cum.

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

simona, medicul ti-a recomandat sa inlcuiesti elevitul?exista vreo metoda sa fim suple?ca vreau si io

Mergi la inceput

Lorich, lasa supararea ca nu face bine..despre ce curs e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza bune fete frumoase! O saptamana foarte buna va doresc!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza burticutelor,
Cum sunteti azi?Eu sunt super rupta de oboseala ca de azi a inceput santierul la mine acasa si tot weechendul am imparchetat si am si carat ca numai eu cu sotul meu am fost ca nu a putut nimeni sa ne ajute!Si de ieri ne-am mutat la socrii !!!Cum de vineri numai am lucrat si am mai si ridicat ieri bebe atata a fost de agitat si atata a dat din picioruse si azi noapte ,vreau sa va intreb daca e normal???Si durerea aceea de care v-am mai zis dintre picioare acuma parca e mai intensa in partea stanga.Ce ma sfatuiti?
Va pup pe toate si un inceput de saptamana superb!!!!!

Andreea 22+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput