Mamici de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Andreea, eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale, si sa incerci sa te odihnesti mai mult.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Incerc, Stefany, incerc cat pot, ma concentrez pe miscarile lui bebica, incerc sa ma "dixstrez" cu ele, intrebari de genul o fi mana, o fi picior. Oricum, stiu teoria ca ii fac direct rau daca am eu nervi, tati de ce nu o retine oare?
Asa.... nevermind that
Cursul e asta:
Cursul Nr 1 - EVOLUTIA SARCINII
Cursul Nr 2 - PREGATIREA PENTRU NASTERE; NASTEREA
Cursul Nr 3 - LAUZIA SI PREGATIREA PENTRU ALAPTARE
Cursul Nr 4 - ĪNGRIJIREA NOU-NASCUTULUI SI ALAPTAREA
Cursul Nr 5 - DREPTURI SI FACILITATI PENTRU MAMA SI COPIL
Lori
23+
asteptand un bebe Robert
emycor spune:
Buna dimineata fetelor!
Am avut un week-end de cosmar.......m-au luat niste dureri de rinichi ca nu am mai stiut ce sa fac.Intr-un final am mers pana la doctor si ia facut un eco la bb (tot a iesit ceva bun din asta, l-am mai vazut odata pe bb) dar el e bine in fericire. nu stiu cum sunt durerile la nastere.....dar va zic ca 24 de ore de durere continua de rinichi....e groaznica. Intr-un final mi-a facut o reteta cu no-spa si am mai scapat de durere.
Sper ca voi ati avut un week-end mai frumos. Va pupam pe toate
Emycor
25+
RARES
gabitzam spune:
Of, saraca de tine, stiu cum sunt durerile de rinichi, ca am avut "placerea"... Dar nu in sarcina. Greu e ca nu poti lua nimic.
Alysh spune:
Buna dimineata! Ce fac fetele la inceput de saptamana???
DAna si Cenia, sunteti pe lista!
Fecian, condoleante pt bunicutza ta. Si eu am trait o experienta nefericita, am stat 3 ani in Franta si juma de an in America. Bunicul meu era tare bolnav la un moment dat asa ca m-am hotarat sa plec spre casa. In ultimele saptamani de stat in America, cred ca mi-am zdruncinat nervii la maximum ca de cate ori suna un telefon mi-era teama sa nu fie vestea cea rea. Nimeni nu mi-a spus nimic si in drum spre casa, in avion cineva am primit un ziar romanesc, l-am deschis absolut intamplator la rubrica decese si acolo publicase matrusa mea anunt ca murise bunicul meu. Nu mai vreau sa-mi amintesc prin ce cosmar am trecut pana am ajuns acasa. Deci cunosc senzatia asta de neputinta si-ti sunt alaturi din tot sufletul.
Daria, nu m-am suparat deloc ca ai pus intrebarea asa ca iti raspund cu placere: eu in week-end in gral sunt la parinti unde e lume multa, bataie pe calculator in general, asa ca asta e motivul principal pt care nu prrea intru.
Andree, spor la renovat...si mai ales multa rabdare, ti-o spun din proprie experienta.
Lorich, nu fii suparata
. Nu stii si tu ca trebuie sa ai rabdare mai mult cu un barbat decat cu un copil!
Alina
26+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
niatsa fetelor;
Andreeaa si io zugravesc. Dar primul semn ca am exagerat cu efortul... e bb agitat. Atunci iau o cana cu lapte, si ma intind in pat 1 ora. Ca mai mult nu pot ![]()
Fecian, condoleante pt bunica. E greu... si mai greu ca esti departe, si sa vrei si nu poti ajunge, dar cred ca cu tine acolo, situatia nu s-ar schimba. Tre sa acceptam ca cei dragi, ma refer la cei in varsta..se duc. Eu am avut un shoc acum un an, cand am avzut cat de mult a imbatranit mamaia mea.
Daria...eu ..in weekend ma bat cu tati pt calc. si de obicei mai am de piata/gatit/calcat/spalat/dormit(mai nou si zugravit). La munca..mai dau F5, mai scriu un document si apoi COPY PASTE si postez pe forum etc. Dar vom intra noi in concediu in curand...ca timpul trece.
27+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
andreap spune:
salutare fetelor!
Vin dupa un we obositor
....sambata teatru de papusi,seara petrecere la Mac,duminica plimbari...mancare...si zgubilitica mea nu a vrut sa doarma nici macar 1/2 ora,sa pot sa fac si eu nani

..asa ca sunt mai obosita decat in timpul saptamanii.
Daria,eu scriu numai in timpul saptamanii ptr.ca acasa nu am calculator!
..sper sa ne revenim putin cu banii,sa pot face rate la un computer pana nasc,ca altfel turbez fara net!Eu scriu ptr.ca-mi face placere sa impartasecs cu voi trairi,temeri...prostiile care-mi trec prin cap![]()
Maine merg la Iosup ptr.eco morfologica de 20-21 sapt....iar eco.
.Nici nu-i mai zic lui tati,ca deja di nebuna nu ma scoate.![]()
Ieri am dat cu aspiratorul,mopul pe jos si deodata am simtit ca-mi curge nasul..era sange!Niciodata nu mi-a curs sange din nas,nici cand mi-am spart nasul!M-am cam speriat,o sa sun sa intreb..
Pupici,mai vb
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Luminel spune:
quote:
Originally posted by Dana M.quote:
Originally posted by gabitzam
Cenia, asa s-a intamplat si la mamicile de mai-iunie 2005. S-a rarit substantial grupul initial, dar cele care am ramas pot sa spun ca suntem prietene. Ne intalnim mai tot timpul, unele deja suntem prietene si in viata reala, ne intalnim cu copiii, ne intalnim cand ne vizitam orasele, vorbim la telefon si pe net in fiecare zi.
Chiar si din grupul de aici, foarte multe din fete n-au mai scris deloc si imi pare rau. Probabil senzatia este ca nu tin pasul si n-au ce zice. Dar eu m-as bucura de orice veste de la burticute, chiar daca nu se apuca sa raspunda sau sa participe direct la discutii.
gabitzam, vezi, asta am simtit si eu, ca daca n-am scris cateva zile am pierdut cateva capitole, mi-e greu sa reiau firul, mai citesc, nu am plecat de tot, de la Raluca nu-s obisnuita ca nu erau inca subiecte cu formatul asta pe-atunci, abia isi schimbasera forma site-ului, era mai putina lume, in fine...
E bine ca atunci cand cineva are nevoie sa schimbe o vorba, sa intrebe ceva, sa simta o 'mana pe umar' sa poata apela la persoane care inteleg prin ce trece, ce temeri are, probleme sau bucurii, ce ne leaga e samburelul acela din burta care creste si va deveni o papusica galagioasa si care ne va schimba si lumina viata indiferent ca-i primul, al doilea, al treilea sau al cat-alea o fi....
Important e ca fiecareia sa gaseasca aici un raspuns, sau macar o 'bagare in seama' de care are cu siguranta nevoie
Dana M.25+
si Raluca (6 ani pe 14 februarie !)
Tocmai aici e problema: eu de exemplu de cate ori scriam ceva nu ma baga nimeni in seama (cu putine, foarte putine exceptii)...cand m-am plans si eu ca sunt bolnava cu inima si trebuie sa fac cezariana, asteptand si eu incurajari sau un strop de compasiune de la fete, n-a miscat pe nimeni in afara de MissParker parca...si atunci de ce sa mai scriu!!!???
si probabil in acelasi fel au simtit si alte fete care n-au mai scris!
Imi pare rau sa spun ca s-au format niste bisericute in care e greu sa patrunzi...
Oricum, de citit citesc ce se scrie, asa de curiozitate, dar de scris mi-am promis sa nu mai scriu deloc.
Numai bine tuturor!
Lumi
22+
Elena Cristiana