Mamici de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
cory74 spune:
salutare fetelor!
am intrat si noi sa va salutam, azi am o zi de leneveala, sotul e plecat.a plecat sa joace paintball, ce ideea a putut sa-i vina unui om matur.aseara ma intreaba :oare suntem deplasati ca la 30ani mergem sa jucam paintball?i-am spus ca daca lor le place sa se distreze.eu m-am bucurat ca pleca ca pot sa ma rasfat putin, sa lenevesc si sa ma uit la tv in liniste.
am o sapt de vacanta dar chiar ma gandeam ca in fiecare zi am ceva de facut dar bine ca nu trebuie sa ma scol devreme.
BB meu e f activ.azi dimineata m-am distrat de minune.pe la 7.15 ma duc la wc si cand ma intorc imi bag funduletul la sot in poala care dormea dus, el isi pune mana pe burtica iar BB incepe sa se joace cu el, cum misca sotul mana si BB cu piciorusele dupa mana lui, au tinut-o cam 10min asa.sotul meu normal ca nu a simtit nimic si era chiar suparat ca de ce nu l-am treit, dar daca il trezeam nu mai era asa de distractiv pt mine.
la noi e o vrme urata, e mohorat, parca as dormi tot timpul.
va pup pe toate!!!
corina 
fecian spune:
Buna fetelor
Vad ca e liniste pe aici. E bine![]()
Daria Ioana referitor la intrebarea ta... sunt fete care au mai mult timp la servici, sau gasesc o fereastra libera astfel incat sa poata scrie. Aveam si eu momente de genul asta..acum nu mai am de nici unele...sincer nici chef nu mai am. Nici sa scriu, nici sa citesc, nici sa intru pe net...
Nu e din cauza fetelor, caci ele sunt minunate, insa valul de lucruri si intamplari neplacute din ultima perioada din viatza mea m-au determinat sa iau o pauza de comunicare..Sa incerc sa ma focalizez pe munca cat mai mult, sa imi abata gandurile negre.
Azi e o alta zi neagra, in care as fi preferat sa stau cu mama mea acum, sa ii alin suferinta...Caci astazi o ingroapa pe bunicutza mea draga...
Am incercat sa fug, sa nu mai sun acasa, sa nu stiu...si vineri cand am sunat sa ii zic la multi ani tatalui meu, am aflat vestea pe care am evitat-o toata saptamana...ca bunicutza mea a plecat dintre noi...
Iar acum mamica mea e singura si nu sunt acolo sa ii spun vorba buna.
Toti sunt acum alaturi de bunica mea, o conduc pe ultimul drum, iar eu stau aici, intre straini. Nici daca as fi luat prima cursa catre casa, nu as fi ajuns acasa in timp util.
...Caci de la Bucuresti pana la mine acasa imi mai ia inca o zi plina sa ajung...
In orice caz, sufletul meu e rupt acum in bucati:ma simt vinovata ca nu sunt acolo, ca nu pot sa fiu alaturi de ai mei in incercarea asta, ca mie mi-e bine si lor nu...
Pe langa asta vad ca ma confrunt si cu caderi repetate de tensiune, pe care nu mi le pot explica.
Ufff...hai ca devin iarasi lacrimogena, ma simt prea jos in momentul de fatza.
Sper sa imi revin in curand si sa merg mai departe..
Caci viatza merge inainte, nu?
Nu ne intreaba daca am obosit sau nu, nici nu ii pasa...
Felicia
24+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
Daria_Ioana spune:
Fecian,imi pare tare rau pentru situatia ta...cred ca iti este groaznic pentru ca din cate povestesti ai fost foarte apropiata de bunicuta ta.
Iti doresc mult curaj si sa fii tare sa incerci sa intelegi ca astea sunt lucruri pe care noi ca simpli oameni nu le putem controla..nu avem absout nici un control ...si ca asa e lasat de la Dumnezeu ...
E foarte greu sa dai sfaturi in asemenea situatii...si orice am zice noi tot doare si va mai durea mult timp...
Nu trebuie insa sa te simti vinovata,fiecare are la urma urmei viata lui si soarta diferita...nimeni nu stie ce ne asteapta in viitor ...si ce incercari vom avea in viata.
Te inteleg ca esti trista si cred ca in momentul de fata e normal sa treci printr-o perioada din aceasta...dar importnat e sa nu cazi prea tare cu moralul ...sa nu incepi sa te simti prea vinovata...si sa intelegi ca daca nu exista moarte nu mai exista nici viata...ca asa e viata ...ca nu o putem schimba... si sa crezi in Dumnezeu ca el stie ce e mai bine pentru toti...ca acum bunicuta ta e la El ...si e in Rai...de unde va va veghea mereu pe cei care ati iubit-o mult de tot.
Condoleante pentru bunicuta ta.
MissParker spune:
cenia,
!
Pentru carcei, eu citisem ca lipsa de magneziu e raspunzatoare. Fetele, mancati nuci la greu!
Si eu scriu mai mult in timpul saptamanii, ca e timp platit de firma ![]()
La noi azi e foarte frig, dar senin si cu soare, am iesit la o plimbare de o ora prin padure, uiii, ce bine a fost! Mai scad sentimentele de vinovatie ca nu ma misc suficient...
fecian,
condoleante pentru bunicuta ta draga! Stiu ca nimic nu-ti poate alina acum durerea, plangi pana simti ca nu mai ai lacrimi, lasa durerea sa te patrunda, apoi incearca sa te gandesti ca de-acum incolo bunicuta ta draga va veghea de undeva de sus asupra ta si a sufletelului care se pregateste pentru viata in burtica ta. Ea va trai mai departe in inima ta. 
Felicia
18+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker spune:
Fetelor, tocmai am intrat pe alt topic, am postat linistita si odata il aud pe Bogdan din bucatarie: "Feli, miroase cam a ars pe aici!!"
Uitasem ca am pe foc mancarea, s-a ars ceapa, s-a facut scrum!!! 
Ziceam ca intru doar 2 minutele si iata, dependenta de DC si-a spus cuvantul. ![]()
Felicia
18+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Lorich spune:
Buna burtici,
Am intrat doar putin, sa citesc ce-ati mai scris si sa va salut.
Daria, chiar voiam sa intreb ce faci, ca nu mai scrisesesi in timpul saptamanii, eu una scriu mai mult in timpul saptamanii, pentru ca de la serviciu, pe langa ce am de facut zi de zi, sa comunic cu voi e bucuria zilei. Iar in weekend sunt atat de ocupata cu curatenie, gatit, cumparaturi... daca pot sa prind un nani mic... zis ca am realizat ceva.
Gabita, m-am uitat la pozici, foarte aratos cavalerul, m-am mai uitat si eu la filmul meu, si mai c-am mai zarit un picior si o manuta pe langa cap.
Pana maine, pupici
Lori
22+
Robert
Doloress spune:
Fecian condoleante! Imi pare foarte rau sa aud
, stiu ce inseamna, bunica mea a murit exact cu o saptamana inainte de a pleca eu in Canada, bine am fost acolo langa ai mei, insa stiind ca plec dupa o saptamana numai, sentimentul de vinovatie era foarte mare. Nu mai aveam chef de nimic, nici macar de bagaje, ne-am facut bagajele cu o seara inainte de a pleca, si vorba aceea stiam ca plecam pentru totdeauna. Este tare trist, insa mereu mi-am zis ca bunica mea e intr-un loc mai bun, unde nu mai exista durere (ea era foarte bolnava) si eu cred ca a fost impacata cu gandul sa plece. Of, astea sunt adevratele examene ale vietii, din pacate niciodata nu putem fi cu adevarat pregatiti pentru ele.
Fetelor, Cenia Daria Miss Parker multumesc mult de sfaturile pentru carcei,
am sa incerc sa ma fortez sa beau lapte, deja mi-am pus o canita. Apoi si nuci am prin casa, am sa mananc si nuci. Oricum era de asteptat, eu deloc nu beau lapte. Si desteptul meu de doctor, cand i-am cerut sa imi dea trimitere la analize nu a vrut, ca cica si asa ies modificate de la sarcina
Nici nu stiu care e rolul lui, mai mult pierd vremea la el la cabinet. I-am zis ca nu beau lapte si ca mi-e frica sa nu am lipsa de calciu, si mi-a zis ca daca imi iau vitaminele in fiecare zi nu ar trebui sa am nici o lipsa. Pai iau vitaminele, dar nu sunt totul totusi. In fine, noroc cu voi, voi sunteti doctorul meu 
Stefany eu nasc la Royal Victoria, ala din centru, de pe Mont-Royal. Am vrut neaparat sa nasc acolo, de aceea am dat telefon la ei si ei mi-au dat doctorul asta care ma enerveaza de mor, dar nu am ce face, daca vreau sa nasc acolo...Am citit pe internet pareri si pareri si am inteles ca spitalele anglofone sunt mult mai bune ca cele francofone si multe fete ziceau numai de bine despre Royal Victoria, asa ca am zic OK, acolo ma duc. Dar si tu nasti la un spital anglofon, nu, parca in Pointe-Claire?
Doloress
20+
Patrick
My baby
fecian spune:
Buna seara burtici
In primul rand va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase Daria si MissParker
.
Ma ajuta sa stiu ca sunt oameni carora le pasa...era o eprioada cand si uitasem de prieteni, insa aici am redescoperit ca exista oameni carora le pasa si punct. (fara idei ascunse, fara sa aiba nevoie de ceva in schimb)...
Am noroc ca il am pe puiu langa mine si ma iubeste si ma accepta asa cum sunt eu: cu bune, cu rele...Si o familie care deocamdata e in doliu, insa nu ne va da niciodata la o parte, chiar si cand le e rau..
Si cu voi alaturi o sa trecem noi peste multe![]()
MissParker
ai grija cu dependentza asta ca nu are leac
...shi pe langa asta mai are si efecte..
vezi ceapa ta[:P]..
Noi te
si ne simtim onorate de atata grija fatza de noi![]()
In rest noi am dormit un picutz ca de pranz...doamne ce bine a fost
, chiar simteam nevoia, parca is tot timpul obosita de la un timp...
Acum cred ca o sa ne pregatim sa plecam la niste amici, facem un pic de pomana pentru bunica mea...
V-am pupat si poate mai intru diseara sa vad ce mai faceti![]()
Felicia
24+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
Daria_Ioana spune:
ma uitam si eu pe net si am dat de siteul asta cu o fetita foarte inteligenta,si din cate am inteles are doar doi anisori ...si stie sa arate pe harta mai toate tarile...ce memorie..la nici 2 ani impliniti...
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023
si mai jos e sunt 2 linkuri cu o biblioteca virtuala pentru copii si are carti in mai toate limbile ...cu ilustratii ..e foarte interesant si o multime de carti .
http://www.childrenslibrary.org/index.shtml
http://www.icdlbooks.org/icdl/SimpleSearchCategory
stefany_p spune:
buna la gravidutze...m-am trezit la 13, am tot stat sa pandesc miscarile lui bb si durerile d eburta..cu greu s-a linistit. simt ca ma pandeste o constipatie. voi cu ce va tratati?
Dolores, si eu nasc la un spital anglofon, la Lakeshore, dar nu pt ca am vrut eu special ci pt ca asa s-a nimerit. mi-au mai dat fetele diverse nr de telefon, am sunat dar n-am gasit doctor..pana la urma am gasit-pe doctorita mea care m-a primit la mai putin de o saptamana. aaa..nici eu nu ma omor cu laptele dar mananc branza multa si iaurt,..nute impaci nici cu astea?
feciam..condoleante, imi pare f rau pt bunica ta
daria...ma sperii rau cand simt durere la burta, ma gandesc ca nu-i bine lui bb..nu-i o gandire prea sanatoasa
cory..superb spectacolul..pacat ca nu l-a simtit si sotul...
va pupacesc si va doresc un rest de weekend cat mai placut si fara evenimente neplacute