Mamici de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
DanaH spune:
buna, fetele!
iaca-ta-ma si pe bine inapoi in preafrumoasa olanda, dupa cele cateva zile in romania. a fost scurt si intens, dar bine. la dus a fost foarte usor zborul, dar la intors.... a fost cel mai urat zbor pe care l-am avut pana acum de 7 ani de cand fac ruta asta. dupa ce ne-au tinut mai bine de jumatate de ora in avion pe otopeni pt ca nu primeau dreptul sa zboare (cica era furtuna in amesterdam), am avut niste zguduieli zdravene in timpul zborului, cu o cadere considerabila (cu botul avionului inainte), cu alexandru care m-a calarit si m-a capiat de cap, cu spatele meu care ma durea de muream, cu un vecin de scaun care nu s-a simtit sa se mute o bancheta mai in fata, unde erau doua locrui libere, pt a ne lasa si pe noi mai lejeri... asa ca am multumit domnului cand am ajuns acasa. abia de am mai avut putere sa ma asez in pat. noroc ca alexandru a adormit in masina si l-am pus in pat si asa a ramas pana dimienata. azi ziceam ca nu vin la munca, dar mi-am amintit ca am o intalnrie de la 2, asa ca .... daca-i musai, cu placere.
in romania am fost numai pe drumuri, dar am reusit sa rezolv tot ce aveam de rezolvat si destul de repede. am fost mirata de serviciile romanesti, care parca s-au mai schimbat de cand am apelat eu ultima oara la ele (stiu ca fetele care se confrunta mai des cu ele poate nu au aceeasi aprere, dar cred ca eu ma asteptam la ceva foarte rau si a fost defapt binisor).
eco nu am reusit sa imi fac, pt ca in bucuresti nu am stat decat foarte putin iar in pitesti, la singurul cabinet pe care il stiam eu nu era nimic liber pana miercuri cand pelcam eu. in schimb am ajusn la cosmetica, ceea ce a fost o adevarata desfatare pt mine.
am incercat sa citesc din urma, si am reusit sa citesc, asa, printre randuri. acum sa vad ce am ma retinut.
Andreap, scuze ca nu am dat nici un semn de viata in pitesti. am vazut mesajul pe pm de la tine abia azi dimienata, cand am deschis calcualtorul. si oricum, eu abia duminica am ajuns in pitesti, mai dupa amiaza.
fecian, trimite-mi si mie pe pm site-ul de care ziceai tu ca ai gasit lucrusoare pt bebe.
si eu sunt in cautare de informatii pt carucior. v-am spus ca la alex am avut unul foarte greu de manevrat, pe care il mai am si acum, dar nu mai vreau sa il folosesc pe asta.
celelalte cumparaturi o sa incep sa le fac cam de pe la 1 martie, deocadmata culeg informatii. asa ca eu nu prea o sa pot sa ma bag in discutiile voastre despre acest subiect, dar stau cu urechile ciulite si caietelul de notite deschis. aaa, sa nu uit, mi-a placut taremult patutul pe care ni l-a aratt MissParker, nu mai vazusem pana acum acest model. o sa ma uit si pe aici, sa vad daca exista.
pana una-alta, eu m-am aprovizionat cu carti de citti pt perioada pre si post natala. mi-am laut vreo 6 carti, pe care abia astept sa le citesc in parc, cu bebelina. sau in gradina...sper sa fie o vara insorita in olanda anul asta .
bun venit mamicilor noi din grup si felicitatri celor care au aflat ce culoare are caruciorul lor. multi pupici fetelor care asteapta rezultate de la anlize si celor care le-au primit.
ma bucur pt voi ca va intalniti si imi pare rau pt mine ca nu pot fi si eu acolo. dar o sa va insotesc cu gandul si o sa va astept cu poze cu burtici frumoase.
si poate mai organizati o intalnire si cu bebelusii prin a doua jumatate a lunii iulie, cand poate o sa fim si noi prin preajma.
cateva cuvitnele despre noi... creste burtica ceva de speriat. in general mi-a fost bine, desi am umblat foarte mult pe jos, dar mi-a prins bine. inca nu am scapat de tuse si nici complet de mancarime pe burta si pe sani, dar este mai bine. miercuri in schimb mi-a fost putin mai rau, am mancat destul de mult si cam tarziu si mi-a fost o greata... si mi se incordase burtica, si abia ma mai tineam pe picioare. a doua zi dimeianta a fost cam la fel, dar am stat mai mutl intinsa si mi-am revenit putin. nus tiu ce a fost, probabil ca o indigestie, dar m-a dat putin peste cap. in plus, cred ca si bebelina si-a schimabt pozitia, am impresia ca acum este cu capul in jos, pt ca simt loviturile in partea de sus. mi se pare ca mi s-a mai si lasat burtica si asta nu prea imi place. este putin cam devreme sa se lase, stiu ca asta este semn de nastere, dar sper sa fie numai din cauza pozitiei copilutei.
oricum, abia astept pe 7 sa ma duc la control, desi o sa fie numai palpat, ascultat inimioara si masurat (fara eco sau altele mai amnuntite), dar tot e bine.
cam atat de pe pe noi. nu cred ca o sa mai intru azi, vreau sa plec putin mai devreme, pt ca diseara ne ducem la un film la festivaluld e film din rotterdam, si trebuie sa il "parcam" pe alex la niste prieteni, asa ca trebuie sa facem ceva cumapraturi, sa mancam si abia dupa aceea sa plecam. treaba multa, nu gluma.
va pup pe toate si va urez un weekend placut.
dana
27s+
aelita spune:
pentru fetele care au vrut poze cu tricotate ,am pus www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">AICI ,sunt vreo 30 de poze,ce am gasit ..Nu mai gasesc pozele facute doar cu lucrurile,in detaliu,ca lipsesc multe,si am pus cu Sofía imbracata,desi erau altele pe care nu a apucat sa le imbrace sau sa ii fac poza.
daca le mai gasesc,vi le trimit.
trimisese si la fetele din ianuarie 2007 explicatii,sa vedem daca le mai gasesc.ca nu le mai am.
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
25s(DPN 18mai2008)
cleo78 spune:
bine ai ajuns acasa, DanaH. Si noi suntm 100% adicted la patul lui MissParker; in ro sigur nu am vazut, ash fi fo atrasa de el..
si mie mi-a crescut burtica...acu e un burtoi de 100cm, o sa fac tort cu ocazia implinirii unei dimensiune atat de rotunde!
27+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Alysh spune:
Inais.........m-am prapadit de ras cititnd aventurile tale din farmacii. De fapt imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp. E trist ce se intampla, dar incercam si noi sa facem haz de necaz.
LA multi ani celor doua sarbatorite gravidutze din grupul nostru!
Alina
26+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
andreap spune:
Dana,bine ai ajuns acasa!Lasa,ne vedem noi candva.
Feetelor,va doresc WE placut la toate.Eu maine merg la teatrul de papusi,apoi al petrecere de pitici la Mac..un WE plin
Sa ne auzim cu bine
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by aelita
pentru fetele care au vrut poze cu tricotate ,am pus www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">AICI ,sunt vreo 30 de poze,ce am gasit ..Nu mai gasesc pozele facute doar cu lucrurile,in detaliu,ca lipsesc multe,si am pus cu Sofía imbracata,desi erau altele pe care nu a apucat sa le imbrace sau sa ii fac poza.
daca le mai gasesc,vi le trimit.
trimisese si la fetele din ianuarie 2007 explicatii,sa vedem daca le mai gasesc.ca nu le mai am.
Ajutati-o pe SoniaSofía (2ian2007)
25s(DPN 18mai2008)
moaaama, ce frumoase sunt rochitsele... eu nu am mai impletit+ croshetat de 10 ani, in liceu+ fack. mi-am facut vreo 10 plovere.
Oare o sa imi mai iasa ceva?
Si mai am o problema, fetelor...mi-a iesit candida la analiza de secretie. De 4-5 ani nu am mai avut... nu am schimbat nimik in igiena, lenjeria intima e aceeasi, acelasi stil de alimentatie, nu am luat antibiotice,si totusi... de ce oare am facut iar candida? Si mai ales...afecteaza pe bb? voi vb cu medicul, sa vad daca tre tratata, ce efecte are tratamentul...
27+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
MissParker spune:
aelita, ma bucur ca ai intrebat de mine! Am avut doua zile stresante rau si abia azi m-am mai linistit putin, sa va mai vizitez!
Raportez cu mandrie si elan patriotic ca de o saptamana il simt zilnic pe bulgarasul nostru, ma impunge de 3-4 ori pe zi, mai ales seara sau dimineata, cand stau intinsa trei sferturi pe o parte si un sfert pe burtica, si exact pe partea unde il "inghesui" imi da impulsuri la modul "Hei, fa-mi si mie loc aici!!".
Ce senzatii minunate!!
andreap, sexy burtica ta ;-) Bravo pt. rezultatul bun de la TT, acum sper ca te-ai linistit de tot 
andree27, eu am mancat si miere si maioneza, nu am citit pe nicaieri ca n-ar fi bine... Tu de unde ai auzit de chestia cu botulismul? Eu maioneza o iau din comert, am facut o singura data in viata mea de una singura, acum vreo 10 ani, si dupa aceea m-am calmat, mai ales ca diferenta nu e chiar asa mare, iar din comert cumpar mai mult maioneza pt. salata, cu grasime redusa...
simonacip, ma sperii cu interzicerea mierii! De ce nu e voie? Ca eu beau cel putin o data pe saptamana seara lapte cald cu miere!
Pupam Raducul lui gabitzam. Apropo de nume, eu as fi curioasa cati David avem in total. Ia sa-si treaca toate fetele numele bebeilor pe prima pagina!
gabitzam, bravo pt. confirmare ca a ramas baietel si pentru rezultatele ok!!!
Mai fetelor, voi toate primiti filmulete din astea gratuit?? Ca pe mine ma ucide nerusinarea ginecologului meu, care vrea 95 de euro pe un CD cu 30 de minute "activitate de bebe"...
buburuzii, esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu (27 ianuarie) si cu Mozart ;-)) La multi ani cu intarziere si toate cele bune! Nu-ti mai face probleme ce ti-a zis doctorul despre greutate, ca fiecare femeie e altfel, fiecare corp si fiecare metabolism e altfel, iar cu indicatii din astea "pretioase" despre ce avem voie si ce nu (cand multe chestii pur si simplu nu sunt 100% sub controlul nostru) vor contribui numai sa ne faca sa ne simtim vinovate degeaba si sa na amaram zilele... Cunosc femei care au luat 25 de kile cu sarcina si apoi le-au dat jos...
Nicole1980, vezi, iti spuneam noi ca amnio nu e un capat de tara!! Bravo tie si ai sa vezi ca rezultatul va fi ok!!
Eu am primit a doua zi rezultatul testului rapid (cel complet a venit dupa 12 zile), dar am si platit 140 de euro pentru "luxul" asta... ca doar era vorba de linistea mea sufleteasca, nu?
doloress, nici eu nu mai inteleg cum e cu calculul asta. Mie ginecologul mi-a zis ca se calculeaza numai de la ultimul ciclu
si mi-a calculat evident cu ciclul standard de 28 de zile, desi eu am dintotdeauna cicluri regulate de 24 de zile (ba chiar ultimele cicluri dinainte de sarcina au fost de 20-21 de zile). O sa mi se recalculeze totul pe 11 februarie in functie de dezvoltarea bebelui, cred ca bulgarasul nostru e mai avansat cu cel putin o saptamana decat ce mi-a calculat el prima oara. Sa vedem.
inais, m-am amuzat copios de experienta ta cu farmaciile, à la Twilight Zone, nu alta!!! Ce bine ca ma pot amuza de la distanta... Vorba ta, daca era vorba de o boala grava, de o medicatie urgenta? Cata nesimtire si lipsa de omenie mai exista la personalul medical din Romania???
DanaH, imi dau seama ce cosmar de zbor ai avut!! Prin 2005 am avut si eu un asemenea zbor catastrofal, de la Frankfurt la Paris, intr-o seara furtunoasa, s-a clatinat si s-a zguduit avionul ala de am crezut ca se sparge in bucati, am apucat numai sa ma duc la toaleta, dupa care a inceput cutremurul, am iesit de acolo dar nu am mai ajuns la locul meu, a trebuit sa raman pe ultimul rand, cu stewardesele, nu s-a servit nici mancare nici bautura, iar la un moment dat zguduiturile au fost atat de puternice, incat din spatele avionului au inceput sa cada sticlele cu apa si se rostogoleau pe culoar printre scaune... Intepenisem de frica!! Dupa aceea sincer nu mi-a mai fost niciodata frica, mi-am spus ca daca un avion e atat de solid incat rezista la o asemenea furtuna (se clatina efectiv de ziceai ca e jucarie), atunci chiar ca nu se mai poate intampla nimic!
Fetelor, pe mine ma mananca picioarele, pulpele, genunchii, nu mai stiu ce sa fac...
Ah, inca ceva: eu combat constipatia mancand aproape in fiecare seara o farfurie cu cereale, un mar taiat bucatele si lapte... Ajuta nemaipomenit!
In incheiere, din toata inima LA MULTI ANI cu sanatate si fericire si multe bucurii pentru aniversatele Cristy74 si Yannia!! 
Felicia
18+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
aelita spune:
CLEO-nu te speria cu candida,nu e nimic grav,e foarte normal si foarte des sa apara in timpul sarcinii din senin.se trateaza repede si fara urmari cu un ovul pe care ti-l va da medicul .si scapi repede.
oricum ar fi ,trebuie tratata,mai rau ar fi sa se extinda decat sa o tratezi.
si nu te speria,ca nu enimic grav,se intampla !
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
25s(DPN 18mai2008)
gabitzam spune:
Cleo, si eu am avut la sarcina cu Andrei, cam 30% din femei o fac in sarcina. Cauza este schimbarea aciditatii in vagin din cauza sarcinii, a hormonilor. Se trateaza cu niste ovule. Eu am folosit Gynozol daca imi amintesc. Trebuie tratament si pentru sot neaparat in acelasi timp cu tine.
Si de aceea se recomanda sapunuri cu ph neutru pentru toaleta intima.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Cleo, si eu am avut la sarcina cu Andrei, cam 30% din femei o fac in sarcina. Cauza este schimbarea aciditatii in vagin din cauza sarcinii, a hormonilor. Se trateaza cu niste ovule. Eu am folosit Gynozol daca imi amintesc. Trebuie tratament si pentru sot neaparat in acelasi timp cu tine.
Si de aceea se recomanda sapunuri cu ph neutru pentru toaleta intima.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
da..m-am calmat. Multe gravidutse fac.
Acu 4-5 ani, am tratat ultima data candida (vreo 2 ani tratam, trecea, revenea in 2 luni din varii motive); si nici nu a mai revenit; in urma discutiilor cu medicul, renuntsasem la spalaturile vaginale de tot, pasaroiul - spalat numai cu apa, chilot numai de bumbac (cica e posibil dantelele..sa nu fie naturale 100% cum zic etichetele...si sa mentina umezeala+mediul propice ciupercii),never absorbante interne, si sa am grija sa nu mai iau antibiotice (asha mi- am intarit imunitatea). Si a mers.!!
de aia m-am speriar io...iar candida?? ca stiu atunci ca am tras..2 ani cu ea. Cred ca mai de mutl o aveam... dar nu fusesem io never la ginecolog. NIci acum nu am simptome.....secretia e mai mare (si e normal in sarcina!)-dar la analiza a ieshit crocobaurul.
Oricum, tratam tot! cum zice dr.
27+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa