Mamici de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
Yannia spune:
Multumesc din suflet tuturor fetelor pentru urari, mi-ati facut ziua mai frumoasa ca v-ati gandit la mine. Sunt destul de deprimata, acum cand schimb prefixul si singura consolare e bebelina mea din burtica! Multumesc inca o data! Va pup fetelor!
26+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
inais spune:
LA MULTI ANI! Yannia sa fi sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!...referitor la schimbatul prefixului eu ma consolez cu ideea ca o sa am un bebe cadou cu aceasta ocazie! Si-s cum nu se poate mai fericita!
Multumesc pentru aprecieri celor care au reactionat la povestea cu farmaciile..de distrat nu prea pot sa zic ca m-am distrat atunci...poate doar acum, cand m-am mai detasat! ![]()
Aelita multumesc! Multumesc ca m-ai facut si mai fericita referitor la faptul ca voi avea o fetitza! Cand ma uit la papusica ta, imbracata efectiv ca o printesa, abia-mi astept comoara! Iar sotul meu e topit...i-am aratat si lui cateva poze! Pacat ca nu sunt si eu capabila sa-i fac asa ceva...chiar mi-as dori!
Acum, detasandu-ma putin, cred ca si baietzeii sunt super, super dulci! Sa nu se supere pe mine mamicile de baietzei...! Eu cred ca mai sufar de sindromul "papusilor" (si acum le mai am pe cele de cand eram eu mica)...probabil o sa ma bat cu fii-mea pe ele! Pe clemele de par sigur asa o sa fie!!![]()
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Am reusit sa extrag de pe DVD cateva imagini de ieri de la ecografie. E destul de greu ca tot misca imaginea, si pina faceam eu captura a trecut momentul ![]()
Puteti vedea aici ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Doloress spune:
Varsatoarelor, Cristy74, Yannia, si cu iantarzaiere Buburuzi. Miss Parker sa-ti traisaca sotiorul daca l-ai sarbatorit de curand, si al meu tot Varsator este, mie imi plac barbatii Varsator la nebunie, nu am intalnit nici macar unul singur care sa nu imi placa. Si am intalnit si ciudati, dar imi plac si asa in ciudatenia lor! Luna asta am cei mai multi sarbatoriti: sotul, soacra, bunica, nasii amandoi, vreo 2-3 prieteni... e plin de Varsatori in viata mea. Ma inteleg tare bine cu toti. Yannia chiar si eu schimb prefixul anul asta, am si uitat, eu ma simt de 18 ani insa, nu de 30. Mai ales ca vine si buburuzul meu acusi, ma simt parca intru din nou in copilarie, odata cu el ...
Aelita sunt superbe rochitele! Imi vine sa le mananc pe toate plus pe printesa ta cu tot cu ele! Ai dreptate cum ai calculat DPN-ul meu. Deci la prima eco asa mi-au zis, ca DPN-ul e 21 iunie. La a doua ramasese tot 21 iunie, apoi la a treia acuma au zis 11 iunie ca bebe dupa toate masuratorile e de 20 de saptamani. Asa ca nu mai inteleg prea bine, el vine exact cand ii e sorocul, sau daca e mai mare iese mai repede?
Inais adevarata poveste de groaza cu farmaciile, de ce mai platiti atata asigurare de sanatate din salar, nu inteleg!
Ca sa se imbogateasca altii, ca banii aia se duc undeva. Chestii de genul asta ne-au determinat sa lasam totul si sa plecam si cand mai citesc si mai aflu de la ai mei ca tot asa a ramas situatia, parca ma felicit ca am plecat. Cel putin poate in Bucuresti e mai altfel, dar dupa cate vad, in provincie nu prea se schimba lucrurile asa rapid.
un week-end placut!
Doloress
20+
Patrick
My baby
Andree27 spune:
Neatza fetelor,
Cum sunteti azi?Eu m-am trezit cu o durere de cap de parca eu as fi baut toata noaptea![]()
MissParker si eu am auzit de la mai multe gravidute,dar l-am intrebat pe dr meu si a zis sa stau linistita ca bebele e proteajat acolo in burtica de foarte multe!!Si eu am mancat maioneza ,si nu din aia din comert ci din aia facuta acasa ca am papat oua umplute,iar despre miere ,de aia nu am mancat ca mie nu imi place deloc mierea.Dar stai linistita!
Gabitzule super faine pozele lui Raducu!!!!
Revin mai tarziu ca la noi de luni incepe santierul si trebuie sa strang toate hainele si tot ca ne mutam pt 3 saptamani la socrii pana ne este gata apartamnetul si va rog sa ma credeti ca asa imi e de groaza
!Ma inteleg bine cu ei ,dar nu imi place sa stau deloc la ei si stau si departe.Deci de maine sa va ganditi la mine si sa-mi tineti pumnii!!!!![]()

Andreea
22+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
MissParker spune:
doloress, si eu sunt un mare fan al Varsatorilor. Se spune ca sunt "reci ca Luceafarul", dar eu am iubit doi Varsatori la viata mea si amandoi au fost cei mai tandri si mai iubitori barbati. Pe al doilea il am acum ;-))
Fetele cu schimbarea prefixului, eu va spun sincer ca m-am simtit mai nasol la 30 de ani decat acum la 40, cand mi-am facut singura cel mai frumos cadou: pe David
In sufletul meu ma simt tot de 20!
Ylari, sa vii cu poze gigea de la cununie si din sapta...luna de miere, da? Te asteptam cu nerabdare!
gabitzam, nu am putut identifica decat fetisoara lui Raducu intr-una din ipostaze. Dulce foc!! Asa mi-e o ciuda ca nu ma pricep sa "citesc" pozele astea... In aia cu putza zau ca n-am vazut nimic clar. Sunt o tuta, ce mai!! Dar si mie dupa amnio imi aratase doctorul "uitati, aici se vede ca e baietel" si eu vedeam numai pete 
Pupici pe burtici
si un weekend cat mai frumos la toata lumea!!
Felicia
18+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
monik16 spune:
Buna, fetelor!!
Azi mai avem o sarbatorita: c.myry LA MULTI ANI!!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos!

22+ 
aelita spune:
DOLORES-pe parcurs o sa iti spuna mai precis in cate saptamani esti ,ca trebuie sa stie si ei cand ti se apropie sorocul![]()
MISS PARKER-si eu tot varsatoare
La multi ani sotului !
c.myry LA MULTI ANI!!!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
25s(DPN 18mai2008)
Doloress spune:
quote:
Originally posted by MissParker
doloress, si eu sunt un mare fan al Varsatorilor. Se spune ca sunt "reci ca Luceafarul", dar eu am iubit doi Varsatori la viata mea si amandoi au fost cei mai tandri si mai iubitori barbati. Pe al doilea il am acum ;-))
Si al meu e super tandru si iubitor, cateodata ma sufoca, ii zic sa ma mai lase in pace, ca e obositor, si el mereu imi reproseaza ca nu sunt atat de dragastoasa ca el. Dar cred ca tine si de educatie, am stat la ei in casa 3 luni si am avut un soc, cum se iubesc si se pupa toti intre ei, de la mama lor li se trage (tot Varsatoare). Nu ii trezea pe baieti decat cu masaj in fiecare dimineata, nu se culca pana nu ii pupa pe fiecare de 20 de ori, si vorba acea aveau 20 si ceva de ani amandoi. Era asa o atmosfera incarcata de dragoste , cum rar am mai vazut.
Spre deosebire de familia mea, unde tata ne pupa numai de zilele noastre si mama ne repeta mereu : Copilul se pupa numai in somn. Bine, o mai apuca pe ea asa cateodata pupaceala, dar rar.
Eu am invatat acuma de la sotul meu si cred ca am sa il albesc pe Patrick de atatea pupaturi!

Si azi dimineata, dormeam eu ca un prunc impreuna cu pruncul meu mic, si deodata ma trezesc pupata toata, normal ca nu am mai putut dormi. Acuma el s-a intors la somn ca un smecher, ca asa face, merge la baie (hehe el merge la baie noaptea, eu nu) si apoi vine inapoi si se apuca sa ma dragaleasca pana adoarme. Ca ii place sa adorma dragalit. Si eu ma trezesc si nu mai pot dormi
dar el se mai baga la o repriza de somn. c.myry La multi ani!

Fetelor, eu am mancat si maioneza si miere de albine, am citit ca nu prea ar fi indicate, dar tot am mancat. Am zis ca daca nu mananc multa, nu cred ca are nimic. Miss Parker, daca mananci maioneza din comert e bine ca e pasteurizata, mai riscanta e aia de casa ca e facuta cu ou crud. Daca e cu ou fiert, nu are nimic. Practic tot ce e crud e mai putin indicat din cauza bacteriilor. De aceea si branza cu mucegai e contraindicata, ca e facuta din lapte nefiert. Acuma, aici se mananca foarte multa branza cu mucegai ca sunt si multi francezi si multe femei mi-au zis ca ele au mancat fara probleme. Plus ca frantuzoaicele nici insarcinate nu se cam despart de paharul lor de vin, macar unul pe saptamana. Adica eu asa am mai auzit pe aici. Obiceiuri si obiceiuri. Nemaivorbind ca am avut anul trecut 3 colege insarcinate si au fumat toate trei pana la sfarsit !
Gabita l-am vazut si eu pe Raducu! Frumos... Bine ca tu ai scris ce este, mie mi-au dat vreo 100 de poze si in mult nu inteleg absolut nimic. Mama tot cere sa vada puta, am cautat-o eu bine dar nu am gasit-o pe nicaieri

Andree27 iti tinem pumnii 3 saptamani, dar lasa ca trec repede! Cum povesteam mai sus, si eu am stat cu socrii 3 luni, dar mie tare mi-a placut, desi stateam 6 omuleti in doua camere, imi placea la nebunie atmosfera aceea aglomerata, unul intra, altul iesea, rasete si panarama pana seara tarziu, dar in fine, aveam 20 de ani pe vremea aceea, nu eram insarcinata. Acuma tare mai imi place sa am coltisorul meu linistit. Deh, varsta!
Va pup fetelor, mai revin, eu in week-end mai apuc sa mai vorbesc cu voi.
Doloress
20+
PatrickMy baby
Dana M. spune:
Dragele mele, am ramas in urma cu cateva capitole, am citit doar ultimele pagini si mi-am dat seama ca per total sunt vesti bune
- la multi ani fetelor nascute in ianuarie si iata, deja si celor nascute in februarie
ziceati ceva de varsatori, fetita mea e Varsator, si am fost putin in ceata, stiam (si stiu) prea putine lucruri despre zodia asta, doar ceva gen 'ca se-nteleg bine cu toata lumea si-s cam poeti'
, in rest, eu sunt Berbec, sotul+ mama - Capricorni, cu astea ma lupt io tot timpul ...
- felicitari si fetelor cu rezultate bune la analize, asa trebuie sa fie, sa aveti sarcina usoara in continuare !
- am vazut rochitele tricotate, parca, de aelita,
sunt superbe ! as fi vrut sa am si eu atat talent si mai ales rabdare!
Eu ma rotunjesc pe zi ce trece, doar ma cantaresc, cum v-am mai spus, sa nu sar calul prea tare, ca deja respir cam greu, am mai facut o glicemie si-un sumar de urina (toate OK), si-am inteles ca m-asteapta inca un set complet de analize in al trimestrul III, voua tot asa v-a spus doctorul?
va pup si nu ma uitati daca se-ncalzeste pe-afara, sunteti din Bucuresti si va hotariti sa va-ntalniti, ok?
Dana M.
25+
si Raluca (6 ani pe 14 februarie)