Mamici de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Onyx, da, i-am ales primul nume, o sa-l cheme Radu. Pentru al doilea nume inca nu ne-am hotarat, sa fie un nume de sfant as vrea, in orice caz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Onyx, da, i-am ales primul nume, o sa-l cheme Radu. Pentru al doilea nume inca nu ne-am hotarat, sa fie un nume de sfant as vrea, in orice caz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

pupam pe RADUcu

27+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES-

quote:
asa ca.... eu ma consider cand in sapt 20, cand in sapt 18, cand in sapt 21, dupa cum bate vantul
pai spune-le sa te lamureasca ,pt ca vine vremea sa nasti,si acolo conteaza saptamanile
dar la tine e mai incurcata cu ciclul ala de 40 de zile.cica e asa:
In cazul unui ciclu menstrual mai lung sau mai scurt dar regulat, se vor modifica datele cu diferenta de zile pina la 28 in plus sau in minus.
Deci la tine,dupa data de UM 3 sept,ar iesi DPN pe 9 iunie.Cum ciclul tau e de 40 de zile,si nu de 28 ,40-28=12 zile pe care le adaugam la DPN,adica 9+12=21 iunie,exact data pe care ti-au spus-o la DPN dupa recalculare.
In mod normal,saptamanile tot dupa prima zi de la ultimul ciclu s-ar calcula...si ar trebui sa faci la 3 februarie 22 saptamani.Dar vezi ce mai zic si medicii

MONIK-eu bantuiam azi noapte,ca dormisem ziua pana la 18 ,cu fata,si eu daca dorm ziua s-a terminat cu somnul.
daca se pricepe mama ta si iti va face,iti trimit poze sa se inspire,si sa ii spui sa nu ia fir gros,ca ier urate,ca stiu ca tendinta e " sa tina de cald" dar nu asta e ideea la rochite,ci sa fie frumoase Ca daca e frig ii dai altcea,daca sunt groase nu mai ies frumoase ca stau asa batz.firul e din bumbac din ala ca de mileuri,un pic mai grosut.nu stiu daca or corespunde numarul sa iti spun ce sa cumpere mama ta.
ANDREEA-si MARIUCA ta e FRUMOASA FOC !

ALYSH-stai linistita ca nu ai probleme,asa se intampla in sarcina,sufera si pielea uneori,doar ca trebuie sa opresti la timp .Daca zici ca fierul il aveai ridicat,atunci de ce mai iei ? ca anemia e din alte lipsuri,in cazul asta,si trebuie sa iei ce iti lipseste.adica iei fier si ai surplus,si nu e bine ,ca uneori se vrede ca nu face nimic daca ai in plus,dar face . si defapt trebuie sa iei altceva,in functie de ce ti-a iesit tie la analize ca iti lipseste.intreaba medicul si ia niste vitamine fara fier,daca fierul il ai deja sus.

LORICH-inteleg sa faca asa cei de la stat,dar cand platesti in plus pt o eco,ar trebui sa fie si ei mai draguti..
Mai ales ca tacerea aia luunga tie iti aminteste de ceva trist..imi pare rau pt sarcina pierduta,important e ca acum e bine si sa nu te mai gandesti la ce a fost !

SIMONACIP-
quote:
eu i-am spus lui barbati-miu ca pe al treilea il fac cu alt barbat, ca sa fiu sigura ca fac fetitza...il fac cu unul care face fetitze, ce sa fac...

ANDREEA-
quote:
Simonacip..pai e simplu atunci:schimbam sotii..al meu afce fete,al tau baieti...am rezolvat!Acum mai greu e cu ce-i vom creste..

SIMONACIP-
quote:
aaa, pai atunci e si mai simplu, nu mai tb sa cautam in stinga si-n dreapta mergem direct la tinta.

CLEO-am sa adun pozele si sa le pun pe net,cu tricoturi.

GABITA-pupici pt Raduc !

fetelor,vad ca v-aplacut buburuza mea

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LA MULTI ANI !

Cristy74 pt ieri

Yannia

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Simonacip, am o intrebare: cum poti sa ai 28 de saptamani cand ai acelasi UM ca si mine (28-07-2007), DPN 27 de aprilie 2008? Eu cred ca suntem mai multe cu UM in iulie si avem sarcina mai mica? Doar din curiozitate !

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Trebuie sa va povestesc un capitol (al meu este primul) din cele intitulate: "Cum poti beneficia de o reteta gratuita in Romania?".

Pentru prima data pana acum primesc o reteta gratuita, cea pentru Elevit! Eram foarte fericita ca in sfarsit primesc si eu ceva in schimbul cotizatiilor imense pe care le platesc luna de luna! Spun eram, pentru ca...
Dar, sa luam la rand farmaciile pe care le-am vizitat azi! Da, farmaciile! Da, la plural!

Intai sa va spun ce scrie pe reteta ca sa ma puteti urmari:
Col. 2: % pret referinta (in cazul meu 100%)
Col.3: Lista (in cazul meu C3)
Col. 4: Cod boala (aici e cel pentru graviditate)
Col. 5: Tip diagnostic (alt cod)
Col. 6: Denumire comuna internationala/FF/Concentratie (la mine scrie: Multivitamine - Alte preparate cu combinatii de vitamine)
Restul coloanele...irelevante.

Sa incepem...
Farmacia 1: Se uita farmacista la mine ca la una venita de la Cuca Macaii...:
F: Asa si? Ce vreti?
Eu: Singurul produs care e gratuit din grupa respectiva de medicamente. Adica Elevit!
F: Aaa...da, e gratuit, dar tot mai trebuie sa platiti ceva!
Eu:
F (dupa cautari indelungi in calculator): Nu-l gasesc in lista...de azi s-au schimbat listele fiind 1 a lunii. Reveniti mai tarziu sau incercati la alta farmacie.

Farmacia 2:
Eu...intind reteta si precizez: E vorba despre Elevit!
F (cauta in calculator, etc): E gresit scrisa reteta! Codul e 3 nu C3. Trebuie sa va intoarceti la medic!
Eu:

Farmacia 3:
Eu...intind reteta si spun doar "Elevit"!
F: Aaaa...nu avem pe stoc! Reveniti!
Eu:

Farmacia 4:

Eu: Elevit!
F: Ia uite cum v-a scris!! Pai trebuia sa scrie Elevit in clar! Imi pare rau...Intorceti-va la medic!
Eu:

Farmacia 5:
Eu: Va rog, am o reteta gratuia, stiu ca de azi aveti si plafon...nu apuc sa termin ca...
F: Reveniti luni, de azi s-au schimbat listele si e posibil sa fie modificari!
Eu: Va rog uitati-va pe reteta si spuneti-mi macar daca e corect scrisa! Sunteti a 5-a farmacie in care intru si primesc al 5-lea raspuns!
Se uita...
F: Da, codul nu e corect. Nu e C3, e doar 3...daaaar se poate ca pe noile liste sa fie altfel sau sa nu mai fie, sau...sa trebuiasca sau sa nu trebuiasca scrisa si denumirea comerciala...sau...
Eu:

Concluzii:
1. am cerut 5 pastile contra-cost!
2. am plecat pe strada bombanind: ce s-ar fi intamplat daca eram diagnostica cu o boala grava, daca depindeam de tratament si nu-l puteam intrerupe, daca nu aveam bani si trebuia sa stau 3 zile fara medicatie pana se elucida situatia...va las pe voi sa trageti concluzia asta...!
3. am mai adaugat 3 motive pe lista "De ce vreau sa emigrez din Romania?":
- medici incompetenti, dezinformati si inconstienti
- farmacii/farmaciste...cam la fel ca medicii
- un sistem de asigurare haotic si la pamant...pe care noi il respectam (virand lunar sume imense din salariu)...iar ei (stiti voi care ei) il iau in ras!

Cam atat pe azi,
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Iar sunteti tare vorbarete, nu mai pot sa va ajung din urma...
Gabitza - felicitari pentru bb Radu!
De asemenea LA MULTI ANI pentru Yannia care isi serbeaza ziua astazi si pentru Cristy74 care si-a serbat-o ieri!

Eu sunt bine, dar am multa treaba la birou asa ca nu prea am putut intra...sper ca oata lumea e bine!

De azi am inceput sa iau Tardyferon - o pastila pe zi - i-a mai fost prescris cuiva?

Gabriela 23+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ina, stii care-i faza cea mai trista? Ca am citit si nu m-a mirat nimic. Iti dai seama, nu ne mai mira incompetenta si tratamentul de genul asta, pe banii nostri.
Romania..is my country!

Lori 22+ Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ina..fara comentarii!
Aelita; toti Bblusii sunt frumosi..au ceva pur care-i face asa dragalasi...Eu dupa ce a crescut Mariuca,am spus mereu ca mi-e dor de un BBlus,cu mirosul lor specific,pielea transparenta...

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by aelita

LA MULTI ANI !

Cristy74 pt ieri

Yannia

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

la multi ani fetili!!! m-am trezit si io... nu ma prea uit pe lista de la inceput.

27+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput