Mamici de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
Lorich spune:
Alysh, am fost la Medlife, la Dr. Radulescu -Bodica; Acum nu vreau sa fiu nu stiu cum, poate e profesionist si stie ce zice si la urma urmei asta e cela mai important sa fie bebe bine, dar eu de asta ma duc la privat, sa vorbeasca frate si cu mine, mai ales ca am o experienta tragica, in care m-am dus la o eco, pe la 7 saptamani si dupa o tacere luuuuunga, doctorita mi-a zis ca are o veste proasta, ca sarcina aia se oprise in evolutie.
Asa ca multam, spune-mi de dr. ta, te rog.
Lori
22+
simonacip spune:
Monik, da trece timpul si eu ma simt asa de aproape ca, ma gindesc ca din cauza asta nu mai dorm bine noptile. Nu mi-e frica deloc, doar abia astept.
Andreea, hai , nu ne lasam pana nu avem si noi pereche...nu se poate. Bine, adevarul e ca eu i-am spus lui barbati-miu ca pe al treilea il fac cu alt barbat, ca sa fiu sigura ca fac fetitza...il fac cu unul care face fetitze, ce sa fac...
Lorich, asa-i cu dr astia...cica ei s econcentreaza pe ecografie, de aceea nu vorbesc in timpul consultatiei pea mult..Bine ca e totul ok..
David (10 nov 2004) si
Simona
28+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lorich spune:
Da, Gabi, asa am dedus si eu..intr-un final ca numai in 2D se paote masura, asta nu mia conteaza, dar eu si obisnuita cu dr. mea ginecolog, care mi-a facut pana acum si eco, care masura acolo, dar si zicea, uite o mana, uite un picior, plus ca vb cu asistenta si-mi mai lua mie din frica sau panica.
Cum ziceam si mai sus, s-a potrivit si cu o experienta oribila, petrecuta cam cu 2 saptamani inainte de conceptia lui bibi asta. Mersi ca mi-ai scris ce dr. ai, imi convine tare si ca e pe la Arc.
Lori
22+
gabitzam spune:
Eu am card la CMU, habar n-am daca primesc si fara card, trebuie sunat acolo. Eu am avut ceva discount, parca de 20%, pentru ca am card Premium. Cei cu card Gold nu platesc nimic.
La telefon cand am facut programarea mi-a zis la telefon ca este 350RON. Ieri cand sa platesc mi-a zis ca e 220, iar cu discount, 183. In asta intrand si inregistrarea pe DVD.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Lori,felicitari ptr.baietzel!Eui am fost la precedenta sarcina la Medlife la Dr.Chitescu,da' am fost multumita....si zici ca nu au al 2-lea ecran,sa vedem si noi?????Pai eu am o programare la Chitescu pe la sf.lunii..cred ca renunt.
Simonacip..pai e simplu atunci:schimbam sotii
..al meu afce fete,al tau baieti...am rezolvat!Acum mai greu e cu ce-i vom creste..![]()
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
simonacip spune:
quote:
Originally posted by andreap
Simonacip..pai e simplu atunci:schimbam sotii..al meu afce fete,al tau baieti...am rezolvat!Acum mai greu e cu ce-i vom creste..
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
aaa, pai atunci e si mai simplu, nu mai tb sa cautam in stinga si-n dreapta
La al meu in familie numai baieti au fost, frat-su are si el tot 2 baieti, ei sunt 2 si toate neamurile pe linia lui au unul sau 2 baieti, asa ca....eu speram sa am fetitza, dar in sinea mea stiam ca va fi baietel...
David (10 nov 2004) si
Simona
28+ 
Daviduchele meu
simonacip spune:
Andreea, in ce priveste cu ce-i crestem, cred ca tu esti mai cistigata cu 2 fetitze si un baiat decit eu cu 2 haplea si o fetitza....si tu stai deja la 4 camere, eu tb sa rezolv si problema cu spatiul...
![]()
David (10 nov 2004) si
Simona
28+ 
Daviduchele meu
cleo78 spune:
niatsa burtici,
In primul rand vreau sa felicit pe curajoasa Nicole -la amnio; si tinem pumnii pt rezultat pozitiv. SI sa stii ca si eu sunt uituca: colegii de munca rad ca am un neuron, si ala e part time. Sa ma laud: vine tati cu flori. Gest nemaipomenit, stiu...le iau, pup pe tati, pun in vaza florile...si uit apa. Sa nu ma spuneti si lui tati,da?
Doloress, daca tu esti mica..normal ca pare burtica mare. Raportul inaltim/latime e mai..pronuntsat; probabil tu si daca te ingrasai 3 kile se vedea, fatsa de manechina de alaturi, care cu 5kg in plus nu se prinde nimeni
. Dar sa nu uiti..esentele tari..in sticle mici. Cat despre mancat, eu mananc lapte+ fructe de ani de zile, acum am triplat cantitatile, de frica sa nu traga si bb cu lipsa de calciu, etc. Fiecare cu pasarelele lui; eu am stoluri. Dar sa stii ca f. bune sunt si salatele cu branzeturi- ca aport de calciu; organismul stie ce sa ceara: asha numitele pofte...alea sanatoase-fa ti le! Acu alinta-te.
aelita, o sa te rog sa pui pe net pozulici cu ce ai lucrat tu. Poate macar pe noi, mamicile de fetitsa sa ne inspiri. Mi-ar place f. mult sa poarte bb ceva facut de mine; nu stiu de ce, [poate pt ca pshtoaica am mai impletit/crosetat; mi se par f. personale lucrurile...hand made.
Fecian, cu tensiunea..poti sa o ridici si cu dulce, si cu un pic de cafea, mai inttreaba si medicul, si cu vin roshu cred, dar ala are si alcooll...
voi ziceti de miere? pai...io mananc...cam 1 borcan la 2 sapt. Ceaiul indulcesc cu miere, gris +lapte...cu miere, sandvishuri cu piine prajita...si cu miere... nu stiam ca e interzisa...decat la sugari pana la 1an, riscul de botulism...dar riscul de botulimie e si de la tot ce e gen conserva, ca am inteles ca bacteria(virus, ce o fi) respectiva se dezvolta in spati inchise, deci si la compoturi, zacusca, conserve etc. Eu nu ma mai stresez cu idei din astea, am capul calendar de la babe din jur 'amabile', sunt f. multe boli care ..daca apar in sarcina, pot afecta pe bb. Dar probabilitatea lor de aparitie e mica, si daca ne gandim numai la riscuri...devenim paranoice. Asha ca...incerc sa maanc cat mai proaspat, des si facut de mine, cat se poate, si gata.
De maioneza....eu pun la robot/sau mixer, un galbenush fiert, 1 lingura mare de mushtar, si frec asha; uneori adaug si putina zeama de lamaie de la inceput, daca mi se pare prea tare consistentsa. Si fac sa mananc...repede, adica in aceeasi zi, cel mult a 2a.
Alysh, nu te mai minuna, dupa ce la endoscopie acu 3 ani mi-a zis dr ....2 cicatrici si inca un ulcer deschis de 8mm... am inceput sa mananc sanatos. Iar acum incerc sa pun in aplicare tot ce am cetit/invatsat. De, imi doresc ca copilul meu sa fie cat mai sanatos. Stii tu...cu ala fript in ciorba: sufla si in iaurt!
Dar crezi ca dulciuri nu mananc? ehe... in weekend prajituresc ceva la cuptor!
Lorich, eu ecografiile le-am facut la Medsana, ce mi-a placut acolo ca au 3 monitoare. Intradevar, masuratorile cel mai bine se fac pe 2D, partea artistica, 4D e mai mult pt parinti, iar Dopller-ul, care nu se fol. tot timpul (cica poa avea efecte negative) e pt masurat batai inimioara, tensiunea pe artere etc. Mie mi-a explicat medicul dupa ce a dictat la asistenta toate datele...dar oricum canfd vedeam manutza miscand...ma pierdeam, am devenit f. lacrimogena.
Fetelor...voi vb de 3 copii.... si mie mi-ar place,dar cand ma gandesc seara, ca ajung franta de oboseala, la 8, si sa ma mai ia 1 copil de proaspata: papa, caca, baie, laie, calca, joaca-te cu el... ma sparii. Ma mai ajuta si tati, nu zic...dar tot cand aud de mame cu 2 copii, le admir si le fac statuie. Mai in miniatura, ca sa incapa toate :))
Da, de YLARI nu mai stim nimik. A furat-o sotsul in sapta--luna de miere?
27+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Alysh spune:
Lorich, Gabitzam, eu merg la clinica Intromed, de la Foisorul de foc, la dr Lungu MIhaela. Nu e f cunoscuta, dar am prietene care mi-au recomandat-o si mi se pare f buna. De fiecare data stam o ora si ceva la fiecare eco il masoara pe bebe, intoarce monitorul catre mine si imi explica tot. Imi raspunde la toate intrebarile si alea cele mai stupide. Dezavantajul e ca lucreaza la Caritas si pe mine ma infioara spitalul ala, dar n-am ce face, ma duc dupa ea,
Alina
26+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, fetelor,
N-am nici un chef de nimic in dimineata asta, ma simt asa ciudat… abia astept sa treaca ziua de azi, poate maine sunt mai animata. Mi-e dor de papa, care vine abia luni noapte, ce greu trece timpul!
In legatura cu miscarile lui bebe, vreau sa va spun ca bebelina mea se misca o gramada, aproape non-stop. Mereu o simt si azi dimineata chiar am simtit-o ca m-a lovit mai tare ca de obicei, cand conduceam. Sta linistita cred ca vreo 2-3 ore de la un cap la altul, in rest se fataie o gramada.
Gabitza, felicitari pentru baietel! Te-ai gandit deja cum il va chema?? 
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James