Mamici de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele, eu imi schimb de astazi semnatura, miine intru in 29 de sapt, dar nu stiu dc voi avea calculatorul acasa si asa ramasesem in urma cu o sapt...

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by aelita

in casa o mai tineam in maxi cosi,dar la 5 luni deja se dadea jos din el ,se tara pe spate pana iesea din el .www.flickr.com/photos/sofia020107/2230193445/" target="_blank">VEDETI AICI

daca o legam statea cuminte ,nu mai incerca.dar cum se simtea dezlegata,se legana si se tara pana ateriza jos,si culmea e ca nu se lovea,tinea capul sus si radea .

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

24s+ (DPN 18mai2008)

E frumoasa rau rochita dar puiul tau e si mai si... E tare dulce!!!
Sa-ti traiasca!

22+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Fetele, eu imi schimb de astazi semnatura, miine intru in 29 de sapt, dar nu stiu dc voi avea calculatorul acasa si asa ramasesem in urma cu o sapt...

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

29 de sapt?????!!! Cum trece timpul... Si eu am abia 22... La mine mi se pare ca trec asa greu saptamanile...Mai ai putin si gata!

Mie-mi vine de-acum sa-mi fac bagajul pt. maternitate, din entuziasm si de nerabdare . Sunt dusa!

22+

Mergi la inceput

Yannia

22+

Mergi la inceput

Yannia LA MULTI ANI!!!!!!!
MULTA SANATATE, SARCINA SI NASTERE USOARA!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aelita,acum am vazut si eu pozele cu puiutza ta!E frumoasa tare...Sa-ti traiasca
Gabitzam,felicitari ptr.nazdravan!Bafta si cu rez.la amnio.
Buburuzii,bine ai venit!Avem aceeasi data la UM,acelasi DPN....numai spitalul difera
Nicole,tin pumnii ptr.un rez.excelent la amnio
Doloress,la prima sarcina si eu am avut un decalaj de 2 sapt.intre DPN in functie de UM si cel dupa ecografii..am ales sa nasc in sapt.40 dupa UM...Mariuca a avut 47 cm si 3.400kg..daca o mai 'pastram' 1-2 sapt.facema un mic sumo!Sanatate multa..si fara grija.BB vine el cand stie ca e vremea
Cenia,si eu ma intreb daca BB Sara va fi al fel de dragalasa/frmusica cum a fost Mariuca BBlus..acum am si termen de comparatie.
Simonacip,facem galerie ptr.BB3 fetitza la tine si baiat la mine???
Monik,ba eu as vrea sa treaca mai greu saptamanile..e ultima data cand voi fi (mai mult ca sigur...din pacate)si vreau sa ma bucur de fiecare minut..
Pupici,mai vb

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neataaaaaaaaaaa

Am niste raspunsuri de lasat si fug la treaba: eu si sotul meu avem mii de poze , dar numai in format electronic. Ei bine, de o saptamana incoa stau si selectez la ele , sa le aleg pe cele mai frumoase si sa le scot pe hartie si sa fac un album pe care i-l voi oferi de Valentine's day. Ma minunez si eu in cate locuri am fost in cei trei ani de cand suntem impreuna. Si sper ca si cu bebe sa mergem peste tot!

Cleo, erai deja pe listutza de intalnire. Ma minunez cat de sanatos poti manca, am sa incerc sa iau si eu exemplu, ca din punctul asta de vedere sunt un dezastru, mananc o groaza de dulciuri.

Multumesc fetelor pt sfaturi, chiar am sa incep sa beau lapte mai mult , am observat ca-mi face tare bine la digestie.

Simonix, da , Herbolaxul e acceptat in sarcina, dr mea mi l-a prescris de la incepututl sarcinii. Ieri pana la urma cu herbolax si doua supozitoare am reusit sa rezolv problema.

Aelita, multumesc pt sfaturi, si eu as renunta de-acum la fier , mai ales ca la analize, culmea , fierul mi-a iesit mare.......dar per total mi-a iesit si o usoara anemie..si de-asta sunt in dubiu daca sa renunt sau nu la el. Cat despre sani e clar ca daca nu ma dau cu crema in fiecare zi au de suferit, sper sa fiu eu mai sensibila si sa nu fie vreo alta problema.

Nicole si eu uit mai usor........dar mai ales imi gasesc mult mai greu cuvintele, parca m-am ramolit de tot. Chiar mi-am propus de saptamana viitoare sa ma pun cu burta pe citit ca probabil si asta-i lipseste creierasului meu.

Fetelor..........Ylari a mai scris de cand s-a casatorit? Eu n-am mai vazut nici un mesaj de la ea.
LA fel, de Getutza, nu mai stim nimic. DE Dordia la fel. Unde sunteti fetelor?

M-am lunungit, scuze, gata, am fugit la albumul meu de poze.

Alina 26+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burticute,
Am fost si noi la eco morfo aseara, raportez si eu un baietel, care s-a dezoltat normal, are toate alea dupa cum zice dr. si are 555 grame. Am fost tare usurati ca e bine, eram cu sufletul la gura!

Partea a doua e despre medic si clinica (poate) care mi s-au parut de groaza. Dupa ce ne-a intrebat daca vrem sa stim sexul si ne-a spus ca-i baietel, timp de 15 -20 min cat a durat eco ne-a tinut intr-o tacere to-ta-la! Nici macar cu asistenta lui nu vorbea, sa aud si eu acolo un "normal" sau ceva. Aaaaa..... nici pomeneala sa am si eu vreun monitor sa vad ceva, am stat cu gatul ca bufnita, doar-doar sa zaresc ceva din puiul iubit. Si sa nu uit sa spun ca programarea era pentru 4D (ei m-au programat asa, eu la data programarii am zis ca vreau eco morfo-fetala), dar 95% din timp dr. s-a uitat pe 2D, nu stiu daca toate iamginile pe 4D au insumat 1 minut. Bineinteles ca platesti eco 4D. Nu asta e important, cel mai rau a fost ca am iesit de acolo, ne spusese dupa ce s-a terminat ca bebe e bine (cu atitudinea aia "din ce se poate vedea acum ecografic"), mai fetelor nu ne puteam reveni din groaza pe care o traisem amandoi, in linistea aia totala. Tati, care era saracu la prima eco, a zis ca nu-i mai trebuie, ca astea-s doar prostii ca sa te sperie

Asaa...mi-am varsat toate ofurile, tin sa sa si intreb in acelasi timp ce-mi recomandati pentru urmatoarea eco, de peste 8 saptamani.

Buburuzi, facem acelasi curs! Pacat ca nu suntem in aceeasi serie. Eu incep luni, 4 feb, seria 10.

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, felicitari pt baietelul sanatos!

M-ai lasat paf cu dr ala.......spune-ne si noua unde ai fost, la ce spital, poate ai mai precizat dar am uitat eu. Daca vrei eu ti-o recomand pe dr mea: e super rabdatoare, atenta, iti explica tot.....doar ca te cheama numai la clinica privata unde lucreaza si eu de fiecare data platesc 320 ron pt eco. Doar pt nastere te cheama la spital.

Alina 26+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, dar la ce clinica ai fost mami de te-a suparat asa?? Si ce doctor?
Sa stii ca si eu ieri la eco, 90% din timp a stat pe 2D. Nitel am vazut si pe 4D, dar bebe avea o pozitie mai ascunsa si nici nu prea aveam ce vedea. Oricum, toate masuratorile se fac numai in 2D.

Alysh, tu unde faci echo?

Eu am fost ieri la dr.Adela Dinu la CMU Arcul de Triumf.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput