Bucurii de sept-oct 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mey fetelor..dar ce-i cu visele astea???Poate unde s-a vorbit atata de intalniri, de multe bucurii poznase...poate subconstietul vostru lucreaza noaptea

Acum pe bune vorbind, chiar ar fi super tare daca am reusi mai la vara sa ne intalnim cu toatele....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:

mey dar ce-o fi fost azi-noapte In mesajul de mai sus si eu i-am scris xandrutzei ca am visat-o! Dar tu esti mai fericita ca ai vazut multe bucurii, mamici si chiar tatici Dar eu nu-ti apar in vis ?

Nu stiu ce a fost...cred ca tb sa iau o pauza de forum ca m-am "virusat rau" cu voi

Figura ta nu mi-o amintesc exact ...Fiind gazda voastra imi roteam privirea asupra tuturor,...de Pufy imi amintesc ca era cu toata familia laolalta iar de Mephala datorita ochilor albastri. ...oricum erati toate acolo ...vreo 20-30 cu copii multi jucandu-se in mijloc... Cred ca e de bine

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Itzy - ce sa mai zic, nu va mai innebunesc cu bonele mele, ca deja imi vine mie sa urlu , dezastru total si definitiv...cred ca pana la urma voi sta cu el pana la 2 ani si apoi cautam cresa/gradi....nu sunt persoane serioase, si cer extrem de mult, numai conditii pe capul lor, dar ca sa vad ceva si din partea lor...nik

PRINTZUL

Mergi la inceput

Mamilili cum am uitat eu sa iti spun ca am vazut de aseara pozele cu cei 2 nazdravani....I-am spus si Eloisei ca mi-a placut mult poza in care Vladut rade cu pofta si Mathi se uita strengareste la el...

Sandra spor la shopping...sa vii sa sa ne spui ce mai e pe acolo ...dragut...mie lenjeriile de pat pt copii imi plac mult...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Alexutza ...ce sa zic...capul sus ca nu se stie...dar spune-mi ceva...nu ai inceput cam tarziu sa ii cauti bona....? ca te vad presata de timp....ar fi tb cu vreo 2-3 luni inainte ca sa ai de unde alege...sau nu stiai ca incepi acum serv?

Va las ca mai am si de lucru pup...poate mai apar

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

mey dar ce-o fi fost azi-noapte In mesajul de mai sus si eu i-am scris xandrutzei ca am visat-o! Dar tu esti mai fericita ca ai vazut multe bucurii, mamici si chiar tatici Dar eu nu-ti apar in vis ?

[/quote]

Nu stiu ce a fost...cred ca tb sa iau o pauza de forum ca m-am "virusat rau" cu voi

Figura ta nu mi-o amintesc exact ...Fiind gazda voastra imi roteam privirea asupra tuturor,...de Pufy imi amintesc ca era cu toata familia laolalta iar de Mephala datorita ochilor albastri. ...oricum erati toate acolo ...vreo 20-30 cu copii multi jucandu-se in mijloc... Cred ca e de bine

Itzy-Bitzy
cu

[/quote]

stai linistita , nu lua nici o pauza ca te "devirusam" noi

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Itzy - normal si logic asa ar fi fost, numai ca astia m-au anuntat ca ma vor inapoi pe 7 ian, si de atunci tot caut dar uite ca inca nik...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

Mirabela si David, bine ati revenit acasa! insanatosire grabnica si sanatate multa!
Itzy si Ramo, m-am distrat tare cu visele voastre! nu stiu ce o fi fost azi-noapte, dar cred ca e semn ca trebuie sa o punem de o maaareeeee intalneala!
ma gandesc sa scriem fiecare cam in ce perioada suntem disponibile, ca o data fixata data, gasim noi si locatia!
alexutza, succes la bone!
scumpik, merci de urare si la cat mai multi dinti nedurerosi! de asemenea, La multi ani mamei tale si multa sanatate!
Lili si Andra, v-am vazut nazdravanii!
Lexi, felicitari Mariei vorbaretze pt canin!
Tanima, succes si tie sa gasesti o cresa buna!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Lili, ce tare e faza cu marker-ul! mi-l si imaginez! Eric e tot asa nedumerit dar la spuma de la sampon! acum a invatat sa-si duca mana in cap, ia spuma, apoi o studieaza si e tare nedumerit unde dispare sau de ce nu-i pica de pe maini cand da din ele!
Adriana, de ce crezi ca nu e benefic pt Dudu in privintza gradinitii daca se intalneste cu copii mai mari? e mare diferentza intre ei? la cresa lui eric sunt 15 copii intre 3 luni si 2 ani jumate si m-i se pare totul ok!
Sandra, succes la cumparaturi in Ikea!

pe toate!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

itzy, vad ca iar ai mult de lucru! Cred ca trebuie sa-mi gasesc si eu job, si atunci sigur voi fi mai activa...
Ce ma distratzi cu visele voastre, si pe mine ma atrage tot mai mult ideea unei intalniri, cred ca ne-au facut pofta fetele de la capitala.

si eu as propune sa alegem 2-3 date si sa facem un poll, unde sa voteze fiecare pt care data ar fi disponibil, iar cui ii este indiferent, sa se abtzina. Eu tot cred ca in toamna ar fi ideal, pt ca vara pleaca lumea in concedii ... na, majoritatea sa decida.

Adriana, si mie mi se pare din contra beneficccc contactul cu acei copilasi mai in varsta, si la gradinitza unde ii voi da eu sunt 3 grupe de copii cu varste de la 2 la 6 ani (amestecatzi). Gandeste-te daca ar fi avut un frate sau surioara mai mare...ar fi fost aceeasi situatzie.

Lili, eloise, va pup copilasi frumosi si prietenosi.
si noi am primit ieri vizita de la alti baietzei gemeni (2 ani), asa se bucura toti 4 cand se vad, mi-s dragi de numa'.

A, am invatzat si noi sa spunem "Neine, nein" si sa aratam cu degetul in sensul ca "nu e voie". Si mai spun "tae" sau "tan" la tante (matusa) - vad ca incet - incet se dau pe brazda.
Fabi e asa indragostit de tac-su, de mai multe ori a strigat prin somn tare "Papa", iar Alex a inceput sa strige "Papi".
In schimb ce e ciudat, cand vor sa manance striga una-ntruna "mama", dar pe mine tot "Ata" ma numesc, sau "Ana"

Hai ca v-am impuiat capul, dar de maine s-a zis cu binele!

O zi faina va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput