Bucurii de sept-oct 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 15
GETY spune:
Mirabelac, bine ati revenit acasa! Pana la urma, de la socri v-ati molipsit si voi? Ca asa am patit eu cu Maria, intai s-a imbolnavit maica-mea, gripa sau viroza sau nu stiu ce a avut, dar ii era rau tare si concomitent s-a imbolnavit si Maria de mi-a fost bolnava aproape 2 luni.
MamiLili, nu era greu de ghicit, ca stiam ca Eloise are parintii in Suceava.
Sephora, mi-a zis sora-mea ieri de ce a ales sa-i faca in popou, dar eu cat de "atenta" sunt, pe-o ureche intra si pe alta iese. Acum a ramas sa ia prospectul si sa-l duca la dr. care ne-a recomandat injectabilul sa hotarasca la ce interval si cate injectii sa-i mai facem.
Itzy, ce frumos visezi tu!
Eu chiar ma gandesc sa ne intalnim undeva pe la vara si daca n-o sa am eu carnet si o sa reusim sa cumparam masina, sa ma aduca sotul, daca tot ai visat si tatici.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
GETY spune:
AdinaF, cred ca ar fi buna ideea cu mai multe date. De exmplu, pentru mine ar fi avanajos in vara, pentru ca din octombrie ma intorc la servici.
Daca incepem un nou capitol "sa vorbim", va scriu de Maria ca incearca sa cante cu mine cand ii fredonez 2 cantecele. I-a iesit al 8-lea incisiv si a spart coltisorul la prima maseluta.
In schimb, nu scap de trezitul pentru laptele de noapte. Se trezeste pe la 1, ii dau apa, se culca, iar se trezeste pe la 3, iar ii dau apa, dar nu mai adoarme inapoi se trezeste de-a binelea si pana nu-i dau lapticul (si ala diluat cu apa) nu se culca. Cateodata se mai trezeste si la 5 dupa el.
Sandra, te asteptam cu impresii de la cumparaturi.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Monique_new, cum te-ai descurcat pana la urma cu draperiile?
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Multumim pt. felicitari!
Xandrutza, , da, Maria zicea si "cocodil" intr-un timp. Mai zice si acum, dar uneori, cand nu are chef, prefera formula prescurtata "codil"
Eu ma pregatesc de plecare asa ca va urez week-end placut! Sa va odihniti iar Bucuriilor multi de la noi!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
lume, lume....din ciclul "ce-si face omu' cu mana lui se numeste lucru manual" n-am avut ce face si m-am tuns, CAM scurt
Itzy o sa-mi dea doua peste ochi cand o sa ma vada
dar ce sa fac....mi-am luat inima in dinti si i-am zis coafezei sa bage foarfeca adanc si nebuna chiar m-a ascultat
oricum era cam despicat la varfuri si deteriorat de la "perioada mea blonda"
saptamana asta ma asteapta sa-mi faca niste suvite mov
yuhuuu....m-am dus cu capu'
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
princess spune:
Rares a inceput sa se mai regleze cu somnul din timpul zilei asa ca pot sa mai scriu si eu doua-trei vorbe. Incerc sa il trezesc dimineata la max. 8 ca sa poata dormi pe la 2-3 dupa amiaza si neaparat scos afara de doua ori pe zi ca sa zburde.
Mamilili si Eloise, aveti cu ce va mandri! Am vazut doi baietei deliciosi, prietenosi si jucausi. Scumpi foc! Mi-am adus aminte, Eloise, ca ai intrebat daca ni se pare ca Vladut are figura de fetita si iti spun si eu parerea mea: are fata de barbatel, este foarte masculin si la infatisare si in atitudine. Frizura este mai degraba de “rocker” decat de fetita, cel putin asa zice al meu sotz despre a lui Rares.
Itzy, Ramomar, si pe noi ne-ai vazut in vis? Frumoasa “intalneala” nocturna cu bucuriile, nu?
Mirabelac, multa, multa sanatate tie si lui Davidut! Sa va puneti pe picioare cat mai repede!
Sephora, mercic mult. M-am uitat pe site la Sensiblu si am vazut ca au o crema Physiogel de 75 ml si care costa cam 38 ron, asta este? Si Oilatum este pentru spalat sau pentru pus in apa? Rares nu sta in cada decat in picioare si atunci nu stiu cat si-ar face efectul daca pun in apa din cada. Ce sapun/sampon folosesti?
S-a trezit, gata cu distractia........
Va pupacim!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
lume, lume....din ciclul "ce-si face omu' cu mana lui se numeste lucru manual" n-am avut ce face si m-am tuns, CAM scurt
Itzy o sa-mi dea doua peste ochi cand o sa ma vada
dar ce sa fac....mi-am luat inima in dinti si i-am zis coafezei sa bage foarfeca adanc si nebuna chiar m-a ascultat
oricum era cam despicat la varfuri si deteriorat de la "perioada mea blonda"
saptamana asta ma asteapta sa-mi faca niste suvite mov
yuhuuu....m-am dus cu capu'
YUUUUHHHHUUUUUUUUUUU...chiar ca...."a innebunit lupul "
Cum mey...scurt si cu movvvv? Deci tb sa ne vedem ca sa-ti prestez niste jappp-japppp-jappp peste ochi
Adina acum m-am mai eliberat un pic...dimineata ...da am fost mai libera...dar dupaaaa....Iti spun sigur ca o sa ai mai mult timp de "forumit" ...daca ai munca de birou
Gety pai tu iti inchipui ca o sa fie cand incepi tu serviciul, in cursul saptamanii? va fi un WE desigur...altfel ce insemna ca noi astea cu servici nu venim? IN WE CLAAAR!!!!
Princess daaaaaaaaa v-am vazut pe TOATE-TOATEEEE ...si mamici si tatici si bebici...ca-mi sunteti tare drage..cum era sa nu visez pe vreuna...se poatee???
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Adina dar pe aia cu "Ein, zwei,Polizei / drei, fier, grenadier" nu i-ai invatat? (sper ca am scris corect...ca germana nu vorbesc). Felicitari vorbaretilor!!!
Itzy-Bitzy
cu
MamiLili spune:
Noi ne-am trezit de dimineata ca sa mergem la analize. Din pacate la recoltare nu era tipa aia buna si draguta ci una mai turbata, de l-a facut pe M sa planga si sa urle pe-acolo, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum. Colac peste pupaza, i-a manjit toata palmuta cu sange, era bietul copil cleios si cu puf de vata lipit pe degete. Nu m-am dus la un laborator din fundu' curtii ci tocmai la Synevo. Deh! Ma duc acus dupa rezultate, sper sa fie ok!
Multumim celor ce i-au admirat pe Vladut si Mathias in poze! Ne-am intalnit aseara la un loc de joaca si ne-am simtit bine, in ciuda galagiei si-a kinderilor mai mari care fugeau pe-acolo si puteau sa-i darame pe ai nostri ca pe niste popice.
Lilina, ia sa vedem si-o poza! Ti-ai facut tunosarea "ceapa" a la Andreea Esca? Inca mai e in voga.
Itzy, ce vis, am ras tare. Si eu v-am visat ieri noapte dar nu-mi amintesc detalii.
Adina, buna idee cu pollul! Dupa mine, lunile cele mai potrivite ptr intalnire sunt august si septembrie. Va scriu si zilele de week-end pentru fiecare luna, ca sa stiti cum va organizati timpul (poate aveti nunti sau alte petreceri):
- august: 1-3, 8-10, 15-17, 22-24, 29-31
- septembrie: 5-7, 12-14, 19-21, 26-28
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Itzy, ce vis, am ras tare. Si eu v-am visat ieri noapte dar nu-mi amintesc detalii.
Dupa mine, lunile cele mai potrivite ptr intalnire sunt august si septembrie. Va scriu si zilele de week-end pentru fiecare luna, ca sa stiti cum va organizati timpul (poate aveti nunti sau alte petreceri):
- august: 1-3, 8-10, 15-17, 22-24, 29-31
- septembrie: 5-7, 12-14, 19-21, 26-28
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
hai ca asta e tareeee!!!!!! Deja suntem 3...o fi fost luna plina sau ce?
Cat despre intalnire...sigur nu va fi ca in visul meu...la tzara la bunicii mei ...si sigur nu vom avea niciun cal pe acolo
Itzy-Bitzy
cu