Bucurii de sept-oct 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
Sephora spune:
Mira ce rau imi pare,speram sa fi venit acasa dar intr-o stare mai buna,sanatate multa.E bine sa slabesti dar numai in astfel de imprejurari nu.Stii cumva cauza?
Gety la noi in picior a facut-o de fiecare data.
MamiLili spune:
Gety, that's right! Daca apuc s-o vad si pe Xandrutza saptamana asta, pot spune ca-n 10 zile mi-am clatit ochii cu o multime de Bucurii!
M a gasit un marker, i-a scos capacul si s-a murdarit tot. Cele mai multe pete le are pe palme si se tot uita mirat la ele, e asa de amuant sa-l privesc cum se opreste din joc si-si intoarce nedumerit palmutele, neintelegand ce i s-a intamplat. Pot spune ca unul din cei 101 dalmatieni e acasa la mine. Cel mai dragut, of course!
Mira, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti acasa si-ti inteleg lipsa de chef pentru unele activitati. Te astept pe forum cand te vei simti ok, cat mai curand, sper!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele si poftiti la o
Lili - ce surprizaaa si ce poze faine!!! si ce reactie a avut M vis-a-vis de marker
Mira - bine ca ati ajuns acasa, imi dau seama ca nu-ti arde de nik, dar incetisor te pui tu pe picioare!!!
Fetele astazi e ziua cea mare...1 feb...v-ati pregatit????
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
ramomar spune:
Buna dimi
of ce m-am enervat: dupa ce am scris un mejas, cand sa-l trimit imi tot dadea eroare, ca acum sa nu-l mai am, a disparut in neant
alexutza, excelenta cafeaua . Cum stai cu bonele, ai mai gasit ceva ok?
aaa...sa stii ca azi m-am dotat doar cu fructe si sper sa nu ma inspiteasca dulcurile doldora din birou
xandrutza ma bucur ca totul e ok. Te-am vista azi-noapte, cica te-am vizitat si ti-am vazut si frumuesetile tale. Dar, ce dezamagita am fost de dimineata cand am realizat ca a fost doar un vis...
Mira, bine ai revenit! Sper sa scapati cat mai repede de boala asta urata.
Mamilili, frumoasa companie a avut Mathias aseara! pupacesc frumuseii
Scumpik sa-ti traiasca mama!!!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Am atat de multe de recuperat... deocamdata am reusit sa ma uit doar pe pozici.
Mirabela, multa-multa sanatate la amandoi! Nu vreau sa te sperii, dar nu este de glumit cu laringita. Baietelul unei colege a facut o data, dupa care a recidivat foarte des (de vreo 5-6 ori intr-un an) si singura varianta de tratament erau injectiile cu cortizon si antibiotice. L-au suspectat ca face atat de des boala si datorita unui fond alergic. Acum incearca tot felul de remedii naturiste si homeopate. Ma gandeam ca poate este mai eficient daca incepeti din timp.
Alexutza, nasoala faza cu bona! Bona mea si acum imi reaminteste ca atunci cand am angajat-o am averizat-o ca va trebui sa aiba grija de un copil foarte energic, si ea se intreba de unde am stiut ca asa va fi (?!).
Noi suntem bine. Dudu vorbeste toata ziulica, dar si noaptea! Intr-o dimineata (pe la 5) il aud cum ma striga. Ma duc si il gasesc cu ochii inchisi: "ie-te, ie-te!" Il intreb "Ce ie-te, mama?" la care el raspunde (in continuare cu ochii inchisi): "Ie-te! Ana, ya-ya!" Adica Ana (verisoara lui) canta, sau i-a furat jucaria(Volanul Magic care canta "Old Mc Donald... ya-ya"), ceva de genul asta!
Jucariile lui preferate sunt cartile si albumele foto (pe care ne uitam si recunoastem personaje si situatii)dar mai ales toate cele care canta: intotdeauna fredoneaza, si va jur, urmareste foarte bine linia melodica. In schimb, nu schiteaza nici un gest care sa semene macar a dans.
Va admir ca reusiti sa va intalniti intre voi, si cred ca asta este foarte benefic in special pentru cei mici. Bona mea se intalneste in parc cu alte bone cu copilasi mai mari, si sunt putin ingrijorata ca asta va afecta integrarea lui la gradi. Noi vom incepe in august - septembrie gradinita si de abia asteptam acest moment, desi sunt constienta ca acomodarea va fi destul de dificila.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
microbu spune:
Buna dimineata!
Ce bine e sa te trezesti devremeee...Am chef de plimbareala!
Cred ca merg pana la Ikea sa vad ce noutati mai sunt la copii .
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
itzy-bitzy spune:
Neeaaaatzaaa
N-o sa va vina sa credeti!!! o sa ziceti ca am innebunit!! V-am visat pe toateDupa ce ca stau cu voi toata ziua...virtual adik...nu scap nici noaptea de voi...
Sa va spun de ce...aseara am vb pe mess cu Eloise...si in timpul discutiei mi-a murit netul...degeaba am incercat eu sa il "resuscitez" ...nimic...Cred ca subconstientul meu s-a culcat cu gandul la Eloise si...v-am visat ...Oricum dimineata m-am trezit zambind...Eram undeva la tara la bunicii mei ...si voi muulte... cu bebei cu tot...si cativa tatici...Mi-l amintesc perfect pe sotul lui Pufy pt ca erau toti patru...si pe Mephala ...stiu doar ca radeam mult...nu prea vorbeam ...si ne studiam toti ca sa ne cunoastem...la sfarsit v-am pus pachetele cu de toate...pt ca era acolo atat mancare si jucarii ...v-am pus pana si bijuterii de aragint ...boabe de cafea ...nu stiu de unde si cum ....si un cal era pe acolo...Chiar ma intreb ce o insemna in simbolistica viselor....daca stie cineva sa interpreteze asta...Ahhh si pt ca erau muulte platouri acolo ...trei mamici facusera tiramisu...erau 3 tipuri acolo...
nebunie nu? Nu scap de voi nici in somn...cert e ca m-am trezit zambind pt ca visul s-a terminat dimineata
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
ramomar spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Neeaaaatzaaa
N-o sa va vina sa credeti!!! o sa ziceti ca am innebunit!! V-am visat pe toateDupa ce ca stau cu voi toata ziua...virtual adik...nu scap nici noaptea de voi...
Sa va spun de ce...aseara am vb pe mess cu Eloise...si in timpul discutiei mi-a murit netul...degeaba am incercat eu sa il "resuscitez" ...nimic...Cred ca subconstientul meu s-a culcat cu gandul la Eloise si...v-am visat ...Oricum dimineata m-am trezit zambind...Eram undeva la tara la bunicii mei ...si voi muulte... cu bebei cu tot...si cativa tatici...Mi-l amintesc perfect pe sotul lui Pufy pt ca erau toti patru...si pe Mephala ...stiu doar ca radeam mult...nu prea vorbeam ...si ne studiam toti ca sa ne cunoastem...la sfarsit v-am pus pachetele cu de toate...pt ca era acolo atat mancare si jucarii ...v-am pus pana si bijuterii de aragint ...boabe de cafea ...nu stiu de unde si cum ....si un cal era pe acolo...Chiar ma intreb ce o insemna in simbolistica viselor....daca stie cineva sa interpreteze asta...Ahhh si pt ca erau muulte platouri acolo ...trei mamici facusera tiramisu...erau 3 tipuri acolo...
nebunie nu? Nu scap de voi nici in somn...cert e ca m-am trezit zambind pt ca visul s-a terminat dimineata
Itzy-Bitzy
cu
mey dar ce-o fi fost azi-noapte In mesajul de mai sus si eu i-am scris xandrutzei ca am visat-o! Dar tu esti mai fericita ca ai vazut multe bucurii, mamici si chiar tatici Dar eu nu-ti apar in vis ?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Mirabela ma bucur ca sunteti acasa....si sper sa va faceti sanatosi cat mai repede...slabitul e singurul avantaj in ecuatia asta...odihneste-te si hidrateaza-te bine daca ai avut pb si cu stomacul...pt Davidut
Adriana bravo pt Dudu melomanul..Ana-Maria aseara pe la miezul noptii s-a ridicat in genunchi ...cred ca dormea chiar daca era cu ochii deschisi....si-a spus numele "Anaaaaaaa" si s-a culcat la loc am intrat in camera ei crezand ca s-a trezit de tot ...insa ...
Ramo ori este sigur telepatie intre noi cum vorbeam ori ceva s-a intamplat azi-noapet cu visele noastre
Alexuza te intreb si eu...cum au fost cele 2 interviuri pe care le aveai? s-a concretizat ceva?
Itzy-Bitzy
cu