Discutii despre clasa I (partea a 4 a)
Raspunsuri - Pagina 9
violeta69 spune:
raspuns...si eu![]()
noi nu avem un caiet in care sa screi doamna despre ce face copilul...mai bine!
insa ne spune la sedinta...
e o doamna in adevartul sens al cuvantului pt ca niciodata nu nominalizeaza..cutare nu scrie,cutare nu socoteste,cutare nu face,sau face...
dar din ce vb fiecare in particular cu doamna,cam stim fiecare copil ce si cum...
la mine au fost situatii in care n-am fost de acord cu ce a facut doamna,sau cel putin eu asa ma inteles din ce mi-a spus copilul...
exemplu e cel cu desenul ....unde el era descurajat ca doamna i-a spus ca el deseneaza urat si nu mai voia sa deseneze...
atunci am discutat cu doamna si i-am spus ca nu e el picaso,dar isi da silinta sa faca ceva si ca ar fi cazul sa-l incurajeze daca e asa cum spune Mihnea,adica daca chiar a spus ca el deseneaza urat...
doamna a spus ca ea niciodata nu i-a zis asa si ca are sa-l urmareasca mai atent ca sa vada ce se intampla cu desenele lui...
si data viitoare a venit acasa cu un desen bunicel si cu FB...
copilul meu imi spune cand il cearta doamna si nu se fereste de mine...pt ca nici eu nu l-am certata,am incercat sa-l fac sa nu mai repete prostiilie(de ex striga pe scari sau alerga) ...sia cum s-a mai cumintit...
si caietele mi le arata,uneori se teme cand ia nota mai mica,dar tot imi arata ca nu are ce face...el stie ca eu tot aflu pana la urma...
nu incerca sa se ascunda,dar se simte jenat...ceea ce e de bine ...asta inseamna ca incepe sa constientizeze...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
buna dimineata...
uite eu cred ca am spus cam mult"se teme"...cuvantul e mai degraba"ezita"....
acum are telefon si de cate ori ia o nota de Fb imi spune repede,insa cand a luat B la dictare nu mi-a spus la telefon,mi-a spus abia cand ne-am intalnit...de asta zic ca ezita!
ieri in prima zi doamna nu a venit,a venit o suplinitoare....
noi am luat flori pt doamna,cum ea nu a venit Mihnea nu le-a mai dat la nimeni si le-a lasat in banca
(probabil ca a avut si copilul de dupa-amiaza flori sa dea la profesoare
)
si tot ieri am facut prima lectie de pian 
a fost f incantat...si eu la fel![]()
va pup si sa aveti o zi perfecta(ca a mea de ieri a fost proasta de tot
)
Vio,mamica lui Mihnea
LORE33 spune:
Din categoria ce nazbatii a mai facut baiatul meu : l-am dus dimineata la scoala si pentru ca nu ne mai lasa sa urcam cu copii pina in clasa l-am trimis frumos pe scari in clasa . Din fericire m-am intilnit cu o colega si stateam de vorba in fata scolii .Nu au trecut 5 minute si coboara fimiu fericit ca este clasa incuiata si nu mai fac ore . Sa intepenesc instantaneu . Ce facea daca eu plecam la servici? Clasa era incuiata , dar ceilalti copii stateau in fata ei si o asteptau pe doamna invatatoare . Al meu mai destept a plecat . L-am luat frumos de mana si l-am dus in clasa . Unde era paznicul cel destept cand fimiu a luat-o la fuga spre casa?
simali spune:
quote:
Si noi avem telefon si toti cei pe care ii cunosc de varsta lui au. La inceput mi s-a parut o prostie, apoi mi-am dat seama ca nu este chiar asa. Spre exemplu in ultimele zile de scoala il are mereu la el ca sa poata suna daca iese mai devreme...s-a intamplat si nu numai la clasa lui . L-a mai avut cand a fost cu viroza asta, pentru ca ii trimiteau acasa la primul semn de boala. Faptul ca nu ii trage nimeni la raspundere pe invatatori, profesori, duce la debandada asta. Nu-i intereseaza si nici nu face nimeni nimic ca sa-i intereseze.
quote:
Si eu sunt pentru telefon. Este comunicare nu fita. Ca parinte stai mai linistit stiind ca in caz de ceva poate sa te sune. Exact cum ai spus si tu, nu unul scump. Dar unul cu care sa-si faca treaba.
alice
violeta69 spune:
da,numai ca acum telefonul cel ieftin ar tb sa se transforme in unul mai interesant...pt ca"toti copii au telefoane smechere,asta e demodat,nu-mi mai plece!...eu cu ce ma dau mare acum?!
"

Vio,mamica lui Mihnea
mirelacarmen spune:
Buna!Filofteia,merci pt felicitari si link-uri;am si comandat.Oana,din pacate ,a stat acasa(viroza suprainfectata)dar de maine va merge.Era tare necajita,luni, ca nu merge,zicea ca va ramane repetenta daca lipseste de la scoala,ei ii place tare mult.In vacanta nu a prea facut multe dar va recupera.Oricum pe ei nu i-a stresat au mers incet dar s-au incadrat in programa.Un semestru plin de succese si sanatate!