Discutii despre clasa I (partea a 4 a)
Raspunsuri - Pagina 8
violeta69 spune:
bine v-am regasit

si sa aveti un trimestru la fel de bun ca cel care a trecut![]()
anamaria
nu te "supara" prea tare!
filofteia.....nici Mihnea nu a lucrat prea mult...
a facut vreo 4 pagini la romana(cred ca dictare) si tema data de invatatoare la mate!
aseara am fost la circ si ne-am distrat super!
cam scurta vacanta asta si pana la cea de Paste mai avemmult de tras!
noi n-am citit nimic aseara pt ca oricum am ajuns la ora 10 de la circ....sper ca azi n-or sa faca prea multe la scoala!
va
si numai bine,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
anamaria spune:
am uitat sa ma laud cu bogdan al meu: a inceput sa citeasca foarte frumos, si parca nici nu se mai 'poticneste', citeste destul de cursiv (pt cineva care abia a inceput 'sportul' asta de 2-3 saptamani...
)
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
simali spune:
Baiatul celei mai bune prietene este in clasa I-a. La sfarsitul acestui semestru familia a primit in plic un test la matematica si unul la romana. Am vazut testele.
- sunt incercuite cu rosu peste tot;
- se vede ca, nestiind sa citeasca enuntul problemelor de la test, copilul nu a inteles sarcinile.
- a confundat pe I cu l - doamna le-a spus ca diferenta intre aceste litere consata in aceea ca I este mai gros decat l si cum peste tot, din tiparitura l era mai gros, copilul a zis ca este I si a facut varza tot testul.
A luat "Bine" dar au urmat caracterizarile invatatoarei de tipul "M ar trebui sa fie mai interesat si sa se mobilizeze mai mult. Ma asteptam la mai mult de la el."
Acum copilul nu vrea sa se mai duca la scoala, el care era culmea entuziasmului, nu mai are incredere in sine, etc.
Copiii vostri au primit astfel de teste? Sun normale in clasa I-a?
Mentionez ca baiatul merge la o scoala particulara.
alice
violeta69 spune:
are dreptate filofteia!!
si eu am aveam tendintza sa-i mai zic vreo cateva fiului meu cand nu lua numai FB
dar am invatat(si de aici
) ca nu asa se procedeaza corect!
ei,stiam eu asa cate ceva
....dar parca cine nu-si doreste ca copilul lui sa fie cel mai cel!!
si atunci sigur ca ai tendinta sa devii cat mai exigent! ![]()
insa cand l-am certat prima data si el asa plangea cu niste lacrimi de ti se rupea sufletul mi-am promis ca n-o sa mai fac asta in veci!(sper sa ma si tina!
)
cel mai important e ca el sa aiba incredere in sine,sa stie ca eu ii sunt alaturi in orice conditii si ca chiar de nu e cel mai bun pt mine ramane tot cel mai bun!
si noi avem teste peste teste....
e posibil ca nici Mihnea sa nu fie atent la ce le citeste doamna in teste....ca nici el nu stie sa citeasca,oricum nu tot...
si chiar daca ar stii cred ca inca nu are rabdare...
dictare dam in fiecare zi,iar fise de lucru indivdual fac la fel,zilnic...
banuiesc ca testele acelea au fost de evaluare finala!
asa s-a facut si la noi...
ni le-a dat acasa sa le punem in rama
...cred...
deci,copilul tb incurajat ...
nu a reusit acum,va fi mai bine data viitoare!
orice ar face...va fi bine!
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
simali spune:
Prietena mea s-a infuriat pe invatatoare, nu pe copil. Nici asa nu stiu daca este bine.
Ei nu au mai dat teste. Dintr-o data poc, test. Cred ca baiatul s-a cam speriat. Eu i-am vazut caietele. Scrie foarte frumos. Dar acolo in teste a scris foarte urat. Se vede ca era agitat.
Voi ati primit si "caracterizari" pe langa testele date?
alice
simali spune:
Ti-ai regasit mereu copilul in ceea ce-ti scria invatatoarea sau au fost si situatii cu care nu ai fost de acord? Cum ai procedat?
Copilul stia ce a scris sau sunt observatii numai pentru parinti?
Ai simtit ca uneori parca baiatul tau nu ar vrea sa-ti arate caietul?
alice