Discutii despre clasa I (partea a 4 a)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Buna fetelor! N-am mai intrat cam demult aici, eu urmeaza sa nasc zilele urmatoare si am stat mai putin la calculator ca ma doare rau spatele...
Am apucat sa citesc putin din urma ce ati mai discutat...
Sa va mai zic si eu noutatile despre noi... Andrei a terminat foarte bine semstrul I, era asa de mandru cand mi-a adus carnetul de note cu toate mediile FB (si note are numai FB, si un singur B). Ma bucur pentru el ca a fost tare ambitios si a muncit mult micutzul...
In fiecare zi are o tona de teme pentru acasa, nici in vacanta n-a scapat de ele... Ma rog, asta e, s-a impacat cu ideea ca are mereu multe teme... Si a inceput ce catva timp sa si le faca din proprie initiativa, ca la inceput trebuia sa-i amintesc eu sa-si faca temele... I-am si zis o data: "Stii ce mama, eu maine nu-ti mai amintesc de teme, sa vad ce faci? Te duci cu ele nefacute?" Nu i-a convenit, a zis ca nu trebuie sa-i amintesc eu de ele...

Vad ca dicutati despre cum comunicati cu invatatoarea... Nici noua nu ne scrie pe caiete mare lucru (am inteles ca le mai scrie pe caiete celor care gresesc f tare)... In schimb face destul de des sedinte cu parintii, si ne-a rugat ca cel putin o data pe luna sa venim sa discutam personal cu ea despre copil... Asta pentru ca la sedinte discutam despre copii in general, nu nominalizeaza pe nimeni...
Aaa, si cand mai are sa ne transmita ceva important (de exemplu faptul ca a doua zi nu fac ultima ora), ne scrie la calculator niste bilete pe care le pune in penarele copiilor, ca se le gasim noi acasa. Deci pana acum nu s-a intamplat sa termine orele mai devreme si eu sa nu stiu...

Cam asta despre noi...
Va pup, si mult succes la toti scolareii in semestrul al II-lea!

Tinna 39s+4z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 3 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by simali

quote:

Si noi avem telefon si toti cei pe care ii cunosc de varsta lui au. La inceput mi s-a parut o prostie, apoi mi-am dat seama ca nu este chiar asa. Spre exemplu in ultimele zile de scoala il are mereu la el ca sa poata suna daca iese mai devreme...s-a intamplat si nu numai la clasa lui . L-a mai avut cand a fost cu viroza asta, pentru ca ii trimiteau acasa la primul semn de boala. Faptul ca nu ii trage nimeni la raspundere pe invatatori, profesori, duce la debandada asta. Nu-i intereseaza si nici nu face nimeni nimic ca sa-i intereseze.
quote:

Si eu sunt pentru telefon. Este comunicare nu fita. Ca parinte stai mai linistit stiind ca in caz de ceva poate sa te sune. Exact cum ai spus si tu, nu unul scump. Dar unul cu care sa-si faca treaba.

alice

eu sunt CONTRA ! Gica contra!

invatatoarele lui bogdan anunta dimineata daca vor sa le dea drumul mai repede, nu s-a intamplat niciodata sa il trimita acasa fara sa ne fi anuntat din timp.

apoi, invatatoarea are nr. meu de tel si al lui tati, pt orice situatie de urgenta aparuta in timpul orelor de curs.

invatatoarea ii supravegheaza la 4 si nu pleaca din clasa pana cand nu au venit parintii/ bunicii/ etc sa ia pt toti copiii.

dupa ce pleaca de la scoala, este supravegheat de un adult care ma poate anunta oricand.

deci practic nu vad ce situatie ar justifica sa il 'echipez' cu un telefon; si da, asa cum spuneti si voi, majoritatea colegilor lui vin cu mobile la scoala, insa eu raman la parerea ca asa ceva este nejustificat si inutil pt un copil in cursul primar. nu sunt sigura daca imi voi pastra pozitia sau nu pana in clasa a 5-a... om vedea!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si credeam ca numai fiica-mea are idila..... Un coleg de clasa ii spune iubita mea, o ia de mana cand ii spune la revedere... Si ea zicea la inceput ca il iubeste, ii facea desene cu roboti pt ca-i plac baiatului, masinute (ce n-a desenat ea never!); acu' cica nu-l mai iubeste ca e prea nebun! Ca nu-i cuminte, face numai prostii.... Fata pretentioasa nene! Eu ma amuz si o "trag de limba" sa-mi mai povesteasca, dar fatza de ea nu rad niciodata pt ca sa nu se inhibe si apoi sa nu mai vb niciodata cu mine. Vreau sa mi-o apropii si sa o fac sa inteleaga ca-mi poate povesti orice...
Deci astazi sa ma astept ca imi vine acasa cu felicitare sau mai stiu ce.... A mai primit ea o foaie cu desene pe ea si scria: "Te iubesc, (numele de familie)!", iar eu i-am zis sa-l intrebe daca iubeste toata familia sau doar pe ea, ca suntem familion mare (noi 4, inca 2 bunici, prin tara altii multiiiiiii).

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Am uitat! Nastere usoara Tinna S. si bb cuminte si mancacios!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

m-ati dat gata cu "indragostitii" vostrii
filofteia tu chiar te temi?!
acum "iubirile" se schimba la fel ca visele!!!
nu-ti face probleme...ca pana sa iubeasca cu adevarat mai o sa treaca ceva ani...
bine ar fi sa-i invatam sa nu ajunga sa sufere!
darasta nu se va putea,fiecare tb sa se dea putin cu capul de sus ca sa vada ce e jos....
si un exemplu e cel in care noi am tot incercat sa-l facem pe Mihnea sa inteleaga ca asa cum actioneaza si reactioneaza vis-a-vis de noi cei din familie nu tb sa se repete cu alte persoane,pt ca noi il iubim si-l iertam dar nu toti or sa faca ca noi...
ieri a inteles pe pielea lui ce am spus noi pt ca la scoala s-a contrazis cu doamna desi nu avea dreptate si aseara mi-a spus"da,doamna nu e mama si tatal meu !!nu trebuie sa mai fac asa"

avem si noi o fetita pe care o simpatizam,e prietena noastra...
sigur ca mie mi-e draga ca asa sunt fetitele ca niste papusele
el nu-mi spune altceva despre Ioana,dar mai aud si eu din unele surse
mama Ioanei mi-a spus ca Mihnea a luat-o pe Ioana in brate
si doamnele de la semi ca au simtit ele ca Mihnea o prefera pe Ioana....
dar nu-mi fac probleme de asta...
viata e lunga si multe persoane o sa intalneasca!
si ce-o fi sa traga tot va trage...eu nu pot decat sa-l pregatesc pt una sau alta(pe toate nu pot si nici n-am cumsa le prevad).....insa o sa-i fiu alaturi ....asa cum sunt mamele langa puii lor,neconditionat!

pupici si sa fiti mereu indragostite

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Buna! Am terminat si noi semestrul cu FB pe linie. Am fost foarte multumiti de rezultate si speram sa ne descurcam la fel si in continuare. Felicitari si pentru ceilalti puiuti care au incheiat cu bine primul semestru din viata lor.
Eu sunt putin nedumerita ca Mihaita nu prea primeste teme pentru acasa decat foarte rar si foarte putin. Parca as vrea sa lucreze mai mult, dar daca nu zice doamna invatatoare nimic, chiar daca lucram cate ceva acasa, este prea putin, dupa mintea mea.
Deja copilul este convins ca la scoala este foarte usor, batem mingea in fiecare zi de la 3 jumate si pana se intuneca si abia dupa aia mai scriem ceva si citim putin.
As fi vrut sa vorbesc cu doamna invatatoare, dar are o experienta de ani buni ca invatatoare si ma tem ca as jigni-o.
Voi ce parere aveti?

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,
filofteia,lasa ca face destul o ora,pe ei e suficient...
Mihnea a inceput sa nu mai vrea sa lucreze de loc...
avem program de rugat sa citeasca sau sa scrie in fiecare seara....cred ca 1 ora cel putin ma rog de el sa se apuce de ceva...

oricum el sta de dimineata pana la ora 17 numai in banca si chiar daca nu scrie mereu tot fac ceva,ori citesc,ori engleza ori dansuri...
au mereu o ocupatie....
pe mine ma intereseaza si ceva sa-si consume energia...un sport....
sper sa ajung sa-l dau si la un sport pt ca atunci cand iesim de la semi zici ca a scapat din lanturi...alearga de nu-l mai poti opri...
alearga si mai cad si-n cap de disperare sa alerge
cred ca-l dau sa invete "alergarea",eventual sa-l inscriu la maratons-o face maraton si pt copii?!
ca el nu s-ar opri din alergare

felicitari pt copii destepti si spor la treba,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput