Discutii despre clasa I (partea a 4 a)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si eu sper sa nu fie asa, sa dea inapoi intocmai ca si cu impozitarea de cadouri si sa nu ne puna pe drumuri si stat la cozi....
Ana mea isi termina uneori temele extrem de repede, iar alteori parca intra in ceata, parca nu intelege/stie/pricepe nimic.... Banuiesc ca at cand e obosita si o las sa faca pauza.... Dar ma gandesc daca nu reuseste cumva sa faca intr-o zi toate temele ce-ar fi? Sa se duca cu ele nefacute? Ca nici sa chinui copilul nu vreau... Ai vostri patesc asa?

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Anuska, eu am patit-o cu nefacutul temelor chiar saptamana asta: am stat la servici pana pe la 6, dupa am plecat in oras ca aveam de rezolvat niste chestii urgente si, in concluzie, am ajuns la 9 seara acasa, moarte de oboseala si de foame si cu temele nefacute iar Marta mea a inceput sa se agite ca nu a facut temele si ca nu poate sa mearga la scoala asa, am linistit-o spunandu-i ca o voi scuza eu; in dimineata urmatoare ne-am prezentat la scoala, am lasat-o in clasa si m-am dus in cancelarie sa vb cu dna care, de fata cu ceilalti colegi, greseala mea ca n-am chemat-o pe hol, mi-a zis ca spera sa nu devina o "obisnuinta"?!, am ramas muta...in cursul zilei m-am linistit spunandu-mi ca e agitata din cauza ca are inspectia de grad in aprilie si poate asta o turmenteaza. De dupa vacanta a inceput sa le dea foarte mult de scris desi hotarasem in sedintele cu parintii sa nu ii incarce cu teme multe, cred ca ii galopeaza prea mult inainte de inspectie iar copiii nici nu mai stiu ce au invatat ieri si e pacat, pe langa faptul ca orele de ed. plastica, act. practice, etc nu exista, fac numai matematica si abecedar, ceea ce mie nu mi se pare normal, nu-mi doresc ca fetita mea sa scrie la perfectie literele si cuvintele in detrimentul dezv. imaginatiei, creativitatii, libertatii de a se exprima si de a avea incredere in ea, nu-mi place sa o vad asa timorata ca nu si-a scris o singura data temele si nu mi-a placut nici atitudinea invatatoarei fata de mine.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Ce m-ati mai linistit fetelor.... Credeam ca-s eu nebuna, ca mi se pare prea mult.....
Deci asta e..... secolul vitezei.....

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Am uitat! Mai vreau sa va intreb, puii vostri cum fac calculele, adica stau sa se gandeasca/numara sau stiu deja pe dinafara cele pana la 10 (deci un fel de automatism ca si la adulti)?

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Sanatate celor bolnaviori!La noi dna merge,cu ectiile,normal,nu-i streseaza;probabil intervine si experienta dumneaiei,de 23 ani,de predat.Pana acum s-a incadrat perfect in programa ,fac si din culegere,la mate,dar fara a-i stresa f. mult.Per ansamblu e ok.Oana e deosebit de incantata sa mearga la scoala,ar dormi acolo daca s-ar putea,dar asa a fost de mica,dorea sa fie mereu inconjurata de copii.Ma bucur ca-i place scoala,sper sa ramana la fel de incantata de ea.Filofteia,am primit o parte din carti si sunt f.multumita.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

filofteia,sanatate multa lui Adi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput