Discutii despre clasa I (partea a 4 a)
Raspunsuri - Pagina 16
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by filofteia
Violeta, dar tu l-ai intrebat cum face el ...+8=18? Eu l-am intrebat pe Adi si a spus ca face 18-8.
acum am observat ca e cu semnul intrebari!
eu nu l-am intrebat,dar stiu cum le gandeste....
a invatat ca orice adunat la 10 da cu numarul acela in coada
desi.el stie ca tb sa faci operatia inversa,adica sa scazi 18-8...
da,astea stie sa le adune,10+20,30+50...cu zecile le stie....

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
buna dimineata,
Adina,eu nu stiu nimic despre sc. sf. Iosif![]()
noi suntem acsa azi,ca Mihnea a avut un acces de tuse dim...
de fapt tusesete de vreo 3 zile,si la munte s-a bagat in zapada,au spart gheata si s-au undat la picioare....
a venit acasa cu sosetele in mana
evident ude...
asa ca azi am ratat sa-i dam doamnei flori de 1 martie,dar o sa-i dam luni....
cadou de 8 martie am luat dar s-au strans si bani la clasa sa se ia cadou si pe doamna de religie si cea de engleza...
voi ati luat cadou separt sau tot asa cu clasa?!
va pup pe toate si pe pitici si sa aveti un we frumos,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
violeta69 spune:
si Mihnea e topit dupa flori...
aseara am mers de la semi cu Ioana(colega lui de clas si de semi) si cu mamica ei si Mihnea voia si el o floare,am luat o floatre si l-am pus sa i-o dea Ioanei...
era suparat ca vrea el floarea,de ce sa o dea?![]()
i-a dat-o dar cam suparat...pana la urma i-am promis ca azi ii iau si lui una....
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
preda_vicky spune:
Vio, Filofteia, baietii vostri nici daca ar fi frati nu ar semana asa bine
.
Si Dani a dus azi martisoare d-nei invatatoare si la colege. Era disperat ca va fi pupat
de colege. El zice ca nu-i place sa fie pupat decat de mine
, sa vedem daca tot asa o sa zica peste cativa ani
. Ieri a trecut la litera B, era suparat foc ca are multe bucle
.
Mi-a zis si el de concurs, am ramas
cand mi-a zis ca el nu s-a inscris ca sa facem economie la bani, sa avem bani de mancare. Am avut cu el o discutie, asta ni se trage de cand am inceput sa iau reviste cu CD cu jocuri, i-am zis ca eu cumpar doar 1 revista/luna, ca daca era dupa el trebuia sa cumpar una/zi, ca trebuie sa avem grija de bani, nu sa cheltuim aiurea, si ce o fi inteles dragul de el? Aseara i-am explicat ca daca vrea si el la concurs, sa se inscrie, ca pt. el avem bani tot timpul cand e nevoie. Sunt curioasa daca azi o sa-i spuna d-nei sa-l inscrie si pe el.
Si la noi au inceput sa stranga bani pt. cadou de 8 martie. Am zis pas de data asta, vor sa dam 50 RON de copil
. Pai ce-i cumpara? Jacuzzi? M-am lecuit, la Craciun am dat 30 RON si au cumparat o oala minune. Sincera sa fiu, pe mine nu m-a dat pe spate cadoul, ca sa aflu si ca a fost cumparata din magazinul unei mamici
. Tot asa bine putea sa o aiba ea in casa, nu? Asa ca m-am hotarat sa nu mai dau bani, mai bine cumpar eu ceva si gata, macar sunt sigura ca nu au intrat banii in alt buzunar
.
Sanatate lui Mihnea si lui Adi.
http://community.webshots.com/user/viki39
melinav spune:
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.
Si eu am fost racita, acum mai ma lupt cu o tuse urata; raceala asta s-a manifestat cel mai rau cu gatul - m-am temut de complicatii la amigdale - parca aveam o mie de ace in gat, nu puteam sa inghit, mi s-a schimbat si vocea; acum i-am dat raceala si lui Andrei, desi cele 2 zile cand s-a manifestat f. urat raceala nu am fost acasa, cand m-am intors Andrei tocmai o copsese si el, manifestata tot asa cu durere de gat, vocea schimbata - nu poate manca/inghiti. Si azi dimineata la control, doctora l-a trecut frumusel si pe cateva injectii - doar 10 gentamicine!!!!
Am dus cadoul de 1 martie ieri la scoala, eu i-am luat o pereche de margele, am vazut ca doamna poarta zdranganele de-astea nu neaparat super costisitoare! Pentru cea de engl si religie am dat doar martisor!
Mai nou fi-miu face experimente Harry Potter dosite pe sub pat, din crema de ras a lui ta-su si Lady speed stick-ul meu (pe care l-am gasit dimineata injumatatit, ziceai ca l-au mancat omizile!!!) Aseara l-am surprins in exercitiul functiunii pe sub pat, ii dadusera experimentele in fiert, si se lungea ditamai balta spre covor, iar el incerca sa adune toata spuma aia cu o carpa! Din potiunea magica le daduse si la mamaitze pe fatza, cica crema anti-aging!! si ele super incantate, nici nu au mai verificat pe sub pat!
Pe mine ce-i drept m-a chemat o data sa-mi arate un secret sub pat, era un borcan plin de spuma, dar zic hai treaca-mearga, o fi ciupit doar putina spuma de la ta-su! dar ce sa vezi.... am gasit urme de-astea lucioase si pe oglinda, pe biblioteca sau pe ecranul tv.
Melina
Anuska spune:
Fetelor ce ne facem cu ministrul asta al muncii? numai traznai ii trec prin cap.... Acum uite cu alocatiile scolarilor vrea sa ne puna pe drumuri: http://www.romanialibera.ro/a119069/doua-milioane-de-parinti-pusi-pe-drumuri.html
Uf! In Romania asta!
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
simali spune:
quote:
Mi-a zis si el de concurs, am ramas cand mi-a zis ca el nu s-a inscris ca sa facem economie la bani, sa avem bani de mancare.
quote:
Mititelul, cum se gandeste el la bunastarea familiei si nu se inscrie la concursul de matematica...
alice

.