Discutii despre clasa I (partea a 4 a)
Raspunsuri - Pagina 15
violeta69 spune:
Valentina,am facut si noi testul aseara....
a facut cam trei sferturi,nu prea a intels cum e cu jumatatea
el impartea la 2 in loc sa imulteasca cu doi(ma rog sa adune!)e vb de problema cu globuletele.......
multumim de test 
filofteia,doamna mi-a zis aseara la tel. ca nu le citeste nimeni la test
.....poate la noi nu se citeste
la voi o fi altfel...
asa ca tb sa-i obisnuim si sa citeasca textul.....
doamna zicea ca pana in luna mai or sa citeasca mai bine ![]()
(vraja-marii
)
aseara imi spunea ca e f istet,ca are inclinatii spre matematica,ca face si la romana,dar scrie cam urat si mananca litere ....ca nu e de FB e de -FB fata de ceilalti copii care sunt aproape toti de FB 
![]()
![]()
asta e!!!
i-am zis si yo ca de scris tot o sa scrie el pana la urma ca n-am intalnit inca oameni care sa nu stie sa scrie(evident nu vorbesc de cei care chiar nu au vrut!!
)...
si mi-a mai spus ca problema lui e ca si tema o face la semi f repede si scrie urat...ca de ce doar el e asa pt celelalte fetitze de acolo o scriu frumos?! ![]()
ei,pt ca ele sunt fetitze si de aia
...mi-am zis si eu in gand ![]()
i-am spus ca nu pot sa-i rup foaia in fiecare seara,ca daca scrie urat macra sa scrie corect.....si a recunoscut si ea ca toate i se trag de la faptul ca e un copil rasfatat si plin de energie si dornic sa fie in preajma copiilor 
asa ca una peste alta e bine....
ne pregatim de concurs.....doamna mi-a recomandata sa iau cartea aceea cu Cangurul(a zis si o editura,dar nu mai retin care....) si ca o sa faca cu ei si la scoala un fel de simulare!!!
va pup si sa aveti o zi buna,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
preda_vicky spune:
sa va salut!
Vio, nici Dani nu scrie frumos
(eu nici atat, ca daca mai mult tastez decat scriu de mana, am si uitat cum sa tin stiloul
). Iar fratele lui mai mare nici nu stiu cum a reusit sa termine liceul, ca are un scris si el... de doctor e putin spus
. Noroc ca acum la facultate dau teste grila
...
Eu nu am reusit sa fac testele cu Dani, cand vine el de la after, in jur de ora 20,nu-i mai arde sa mai fac si eu lectii cu el, vrea sa se relaxeze! Aseara a avut de invatat o poezie, 2 strofe, nu mai mult, pai pana ne-am apucat sa citim ne-a luat 30 min., dar pana am invatat-o
? S-a facut ora de culcare! Iar dimineata a mai repetat-o de 2 ori si gata, s-a imprimat in memorie
. Dar e greu pana se apuca. La after nu a stat sa o invete, ca i-a scos pe-afara. Era si pacat, la ce soare si cald era.
Multi
mamicilor si boboceilor.
http://community.webshots.com/user/viki39
violeta69 spune:
mai, ce figuri copii astia!!!![]()
eu stiu ca e de plans ...dar, zau ca am ras cand am citit ce nazbatii a mai facut Adi si cum profita mami de gresala copilului!!!![]()
filofteia,sa nu ma bati!!
anna,multumesc pt aducerea aminte 
Vicky,lasa ca nu conteaza asa mult scrisu'
adica ortografia....
sigur ca e si asta ceva,ca nu o sa zica doamna ca e bine sa scrie oricum....
eu am observat ca daca vrea face niste scrieri caun pictor ![]()
dar din nefericire nu prea vrea...
maine s-ar putea sa plecein excursie la Azuga!!
acum sa vad ce nazbatii o sa mai faca 
Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
'neata!
Mihnea e azi in excursie,la munte 
aseara cam tusea asa ca azi imi e teama sa nu raceasca mai tare acolo,unde e aerul mai rece 
filofteia,te inteleg cu temele....si ai dreptate sa nu renunti la canto si la muzica,pt ca tb sa faca si ceva de suflet(muzica) ....
altfel or sa ajunga sa o ia razna,saracii copii...
nu stiu nici eu cum ar fi mai bine,uneori il simt ca nu mai poate...el chiar imi zice"mami,ma doare capul,nu mai pot de ce nu ma intelegi? ca eu te inteleg pe tine cand spui ca esti obosita!" 
incerc sa impac si capra si varza si nu prea merge
vreau sa fie bun,sa lucreze,dar vreau in acelasi timp si sa nu fie stresat...
de asta noi incercam ca in timpul liber sa facem ceva si de suflet...pacat insa ca e asa de putin timpul asta liber...
aseara a lucrat putin din testele Cangurul la mate,stie cand e odihnit...se pierde cand e obosit....
asa ca nu am mai insistat,l-am lasat liber....
incercam aseara sa-l invat scaderi cu zeci...
pt ca era un exercitiu de tipul ...+8=18...aici astiut,ghiceste ca tb sa fie 10,dar daca e ...+12=30???
aici nu mai merge pe gicite...desi el numara pe degete cat mai e pana la 30 dacaare deja 12 ![]()
dar eu am incercat sa-l invat sa le puna una sub alta si sa le scada....
e orea prea mult pt clasa I-a?! 
ca aseara m-am suparat pe el ca nu intelege ![]()
sau sunt eu exagerata si-i cer prea mult.....sau el nu pricepe 
va pup si sa aveti o zi buna,
Vio,mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
filofteia,am inteles...merci 
deci sa nu trec peste ordin
si sa fac intai adunari
are si el o limita totusi ![]()

Vio,mamica lui Mihnea
filofteia spune:
Violeta cu placere! 
Gandindu-ma mi-am dat seama ca mai exista o etapa
la care tocmai au trecut: 10+10 =, 20+30= etc... pana la rezultatul de 100.