Discutii despre clasa I (partea a 4 a)
Raspunsuri - Pagina 11
annnna35 spune:
Fetelor, ceea ce nu este in manuale , nu este in programa, pentru ca manualele au fost realizate conform acestora (referitor la numerele pare/impare etc). Insa unele cunostinte trebuie transmise copiilor, pentru ca sunt necesare in intelegerea altora... Nu e deloc rau cand ceva diferit de manual este predat. Eu ma bazez pe faptul ca cel putin cativa copii au inteles (la cele care nu sunt in programa si se vor preda oricum in anii viitori, cand va trebui sa inteleaga toti)
Anuska spune:
Fetele, spuneti-mi si mie ce noutati aveti despre alocatia copiilor! Ca pt Ana n-am mai primit nici carnet de cecuri, nici card (cum se zvonea), nici prin posta (ca fata unei colege) si nici pe card alaturi de cea a sorei ei cum era inainte de a incepe scoala (bine, s-ar putea sa intre mai tarziu....)
Voi ce stiti?
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
violeta69 spune:
filofteia,la semi nu fac sport ca nu au unde si cred ca nici nu le convine lor sa stea dupa atatia copii...
vara ii mai scot pe terenul de sport,dar cum vara e cam scurta...
o sa-l duc eu la ceva cu arte martiale,nu stiu cum se numeste ![]()
chiar in seara asta mergem si daca-i place ma duc cu el vineri seara si sambata dim....tot e ceva decat nimic....
noi cu nr pare si impare am invatat pana la 10 restul i-am spus ca se repeta ...
iar nr pare sunt cele care au pereche si cred ca a retinut...sper!
n-am mai repetat de mult,dar vom face in we...
anna 
anuska,nici noi n-am luat alocatia....cica se da de la scoala carnetelul acela,dar cand nu stiu...
we frumos va doresc,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
anamaria spune:
da, si eu vroiam sa intreb ce ati aflat voi despre alocatie; eu am o perioada foarte incarcata la serviciu, asa ca nu am mai mers dimineata cu bogdan la scoala; il duce tati, dar de multe ori nu are timp sa stea pana cand ajunge una din doamne, sa discute cu ea...
acasa nu am primit nici eu nimic, insa abia saptamana viitoare ar trebui sa incasam alocatia pe ianuarie. sa va anunt daca primesc ceva!
in rest, we asta vad ca nu i-a dat lectii doamna. a citit dimineata ceva din cartea de religie, de scris nu i-am mai dat - sunt atat de obosita si eu ca nu-mi vine sa ma apuc de 'negocieri' cum zicea filofteia...![]()
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
mirelacarmen spune:
Buna!Filofteia stai linistita ca vor fi bune,cartile,oricum urmeaza cel mic;deci cineva le va folosi.La Oana in clasa 2 copii au fost premiati,la Eurojunior;bravo lor.De alocatie nu stiu nimic;nu are carnet;nici nu stiu daca primeste,ca era virata in cont.Vad ca Oana e incantata sa faca de toate :citeste,cauta in dictionar(avea de invatat despre rase de caini);engleza;sper sa o tina!Va dorim multe succese si sanatate!
DanuKa spune:
Buna fetelor ,sunt interesata de subiectul asta ,baiatul meu are 8 ani si 5 luni si este deja in anul 3 aici ,insa as vrea sa fac ceva cu el in paralel si in romana ,macar notiunile de baza .
Citeste si scrie si in romana as zice eu ,destul de bine ,insa nu e destul avand in vedere ca evolueaza .
violeta69 spune:
hello 
ce mai fac copilashii de clasa I-a?!
cum va descurcati cu numaratul din 2 in 2 din 3 in 3,4 in 4 si 5 in 5 ?!
noi aseara am repetrat numarat nr pare si impare din 2 in 2 ....
apoi din 3 in 3 ....
pe cele cu 4 le socoteste,iar din 5 in 5 stie!!!
filofteia,eu deja nu mai pot cu negociatu'
aseara l-am luat pe sus sa citeasca....uffff a citit, dar cand sa scrie n-a mai vrut!
pana la urma am convenit sa scrie doar 3 propozitii(pe care i le-am dat cat am putut eu de lungi
)..si unde noi faceam dictari cu paginile ![]()
asa ca m-am suparat pe el si pt ca nu vrea sa lucreze si pt ca la mate le daduse doamna un fel de test,la care n-a dat note (insa e posibil sa le dea unul pe bune pe aceeasi tema ca asa procedeaza ea).....si le-a cam zburatacit!
el scrie vecinii numerelor in ordine inversa,de ex. vecinii lui 12 el scrie 13,12,11 in loc de 11,12,13
si inca nu stie sa faca semnul mai mare si mai mic!
copii vostrii le stiu?!
anna,copii de clasa I tb sa stie semnele astea?!
ca el le pricepe azi,darmaine uita ![]()
o zi buna va doresc 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!