Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by camy_pus
aaaaaa...si in we am mers la cumparaturi...si am cumparat...multe haine...pe care le pot purta si gravidele...dar nu pt gravide...multe rochite faine....
...initial am ajuns si intr-un magazin pt gravide...dar nu aveau decat ''uniforme''...eu nu ma imbrac in asa ceva nici daca raman dezbracata!!!...mai bine plec in pijama decat in hainele alea...urasc piata pt gravide de aici din BV...in loc sa vina cu idei noi...parca ne-ar pedepsi ca suntem gravide...dar eu fac ''revolutie''...sper sa-mi iasa pana la capat...
va pup...si sa dea DD sa auzim numai de bine..
Cami
pustai
Salut...eu stiu un magazin fain in brasov...pentru gravide...stai sa vad daca stiu sa te indrum.... este vizavi de biserica de lemn de la parcul Hidromecanica .... pe unde sunt banci...in centrul civic. au super hainute acolo. E tare cochet magazinasul. O sa trec si eu pe acolo cand oi mai veni pe la socrii.
oana silvia
AnnaBaby spune:
Violeta m tm din cate stiu eu eco 3d e mai spectaculos pt poze si atat. De exemplu eco morfofetala se face tot cu 2d, doar pozele se fac in 3d ca sa ai cu ce te mandri dupa aia.
Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe
boticelina spune:
Violeta mie doc mi-a zis ca intervalul cel mai propice pentru eco 3D/4D este intre 22 si 28 de spatamani. Ca atunci incape pe ecograf tot bb-ele si poti face usor poze cu fetzishoara lui, stuff. El a zis ca oricum masuratorile morfologice se fac in 2D si ca e doar spectaculos pentru parinti 3D/4D. Au o reprezentare mai apropiata de natural, fata de cea 2D, si ca toata lumea deja se chinuie sa discearna cu cine seamana bb, de la cine mosteneste nasu'... d-astea
Or mai fi si alte beneficii clinice dar eu nu stiu.
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?
"If you are unware of your choices, then you have none"
dara_d spune:
quote:
Originally posted by Tecky
DARAai mare grija cu ce rezultate primesti la TT de la SANADOR.Nu stiu daca ai citit cu cateva pagini in urma ce am patit eu din cauza unui rezultat prost la TT facut la SANADOR.Ar tb dati in judecata,ca nu te poti juca cu viata unui nou nascut.Sper sa ai parte de rezultate bune!!!!
Te rog spune-mi unde sa citesc ca nu am gasit asta cu TT la sanador.
CE ai patit?????
16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
oanasm spune:
kimmy felicitari pt fetitza!!!! la nume te-ai gandit!?
dara sunt ok...pana acum nu prea am avut treba cu gretzurile..asa ca sper ca nu mai sunt sanse sa apara!...in rest bine...astept urmatoarea eco!
violeta deja 15s...woww!!!! te
boticelina uff...cred si eu ca te-ai speriat cu pata aia!....dar s-a oprit..nu? bine ca suneti bine!
Oana
9+
o noua viata
dara_d spune:
Violeta mie mi-a spus doctorita la care merg la ecografie ca 3D-4D se poate face in saptamanile 20-24.Eu m-am programat in saptamana21.
16+
Tecky spune:
Dara experienta mea neplacuta cu cei de la Sanador o gasesti la capitolul 27,pagina 21.
dara_d spune:
Tecky am citit chiar acum si m-am ingrozit.Niste iresponsabili.
Tu ai afcaut si ecografia morfologica la ei in aceeasi zi??
Eu am facut eco si mi-a spus doctorita si scrie si pe eco ca bebe e in parametri, ca este in deyvoltare normala la toate organele si la toate oasele sunt marile ok,plus ca la cap mi-a masurat-o pe toate partile si la colonana vertebrala, apoi la inima este ok.
Deci cum se poate sa nu iasa nimic la eco in neregula si la sange sa iasa sindrom????
Poate imi dai mai multe detalii cum a iesit eco la tine??? te rog mult ca deja m-am enervat.
16+
Caprioara spune:
Buna fetele,
Va pup pe toate. Am citit toate vestile bune (sunt constiincioasa macar la citit ) dar nu am timp acum sa va raspund la fiecare; nu va suparati pe mine, da?
Multumesc frumos pentru urarile de sanatate si sfaturi. Tot de la munca va scriu, o sa vad cum ma simt pana diseara (ca acum nu-mi e prea bine) si daca e de rau voi merge la doctor sa-mi dea concediu cateva zile.
Revin mai tarziu, ca am treaba la job.
Caprioara 17+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
violeta29 spune:
Buna la toate!!!
Crisarh imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat.Sunt alaturi de tine si nu-ti pierde speranta, Dzeu are grija de toata lumea.
Boticelina superb mobilierul acela ,o camera cu asa mobilier ar parea ca rupta dintr-un basm.
Oanasm esti o fericita ca ai scapat de greturi.Mie cateodata imi este atat de rau ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti
Fetelor voi cum ati facut sa mai scapati de greturi? medicul mi-a spus sa mananc cate putin si des dar s-ar parea ca nu ajuta.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita9+