Mamici de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

SunSmile, AnnaBaby, Violeta m tm multumesc din suflet pt. urarile si gandurile frumoase!!! Va doresc si eu voua tuturor la fel, multa sanatate, sa fiti iubite si fericite, sa aveti o sarcina cat mai usoara in continuare si niste bebei sanatosi, cuminti si papacioasi!!! Si promit ca dupa ce termin cu sesiunea am sa intru si eu in forta aici, ca taare mult am de recuperat!!! Va pup dulce pe toate si va trimit cate o felie de tort la fiecare!!!

Adriana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Caprioara multa sanatate si sa te faci bine repede.Ai grija de tine.

16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Va multumesc pentru raspunsuri fetelor , o sa ma programez atunci dupa 20 sapt la 3D.
Oanasm , da trece repede timpul.
Of fetelor abea astept sa merg la eco peste o saptamana, sper sa-i aflu sexul la bebe. Chiar am vorbit cu nasa mea (si a bebelusului bineinteles )la telefon, este mai nerabdatoare ca mine sa-i afle saxul, ea are un baiat de 7 ani si ar vrea ca eu sa fac fetita, mi-a spus sa nu imi cumpar carucior ca imi cumpara ea, ca doar ii nasa, si abea asteapta sa-i cumpere hainute, este o draguta.

15+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna!!!!!!!!!
suntem fericiti!!!!!!!!!!
am aflat aseara la echo ce este bebe.......
s-a vazut foarte clar pe ecran, pt. ca ne-a "tratat " cu fundul o buna parte..........
asa ca va rog sa imi treceti si mie pe prima pagina un carucior albastru.......Stefan Alexandru ..........
ANA bafta multa la echo si te astept cu vesti bune........
pup toate gravidutele

ROXANA+12 de Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

baby felicitari pt putzuricaaa!!! wow ce repede s-a vazut! asta da! sa va traisac la multi ani!
violeta eu greturi nici nu prea am avut...ma consider deci o norocoasa...tu ai mai fost la vreo eco recent? ca nu ma stiu...si cand mergi la urmatoarea eco? ti se vede deja burtika? nu neaparat prin haine...dar asa...daca te uiti tu...se vede ceva?
atb La Multi Ani!!! si de la noi! cu sanatate si fericire in noaua formatie!
aa...pana la urma pe ce site si cu ce user avem albumul de poze?

Oana
9+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

boticelina, e o veselie continua cu doua catele in casa, noroc ca e casa mare si terasa la fel.
De alergat alearga aia mica, zici ca inebuneste, parca o urmareste cineva asa baga maraton nebun de cate vreo 3 minute.
Asta mare, goldenita e mai linistita, da si cand le apuca joaca, sa te tii, darama orice in calea lor.
Sotul vroia si o pisica din aia albastra ruseasca, da asta ne mai lipsea, sa stau sa despart pisica de potai, dezastru ar fi fost in casa.
Sa-ti traiasca pisicutele!

lcazagiu, nu stiu ce am in burtica, da zvapaiat/a este, nu avem preferinte, orice sanatos sa fie, la cat de asteptat si dorit este bebele, chiar ar fi pacat sa spun ca prefer o fata, sau un baiat.
Da tot aflam noi pana la nastere ce avem la purtator, ca doar nu ma lasa cu ochii in soare pana nasc.

violeta29, si eu am avut greturi nasoale de imi era si teama sa-mi dreg vocea, de vomat nu am vomat, da greata era mereu cu mine de dimineata pana seara, am incercat sa mananc des si putin ,nici o ameliorare.
Nu-ti ramane decat sa induri pana pe la 13-15 saptamani, cam pe atunci incep sa dispara.
Fii barbata!

Merg la dush,apoi ceva tv si la somn de voie.
Sanatate maxima!
19+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Felicitari Baby_r7 pt baietel, super ,si eu vreau sa aflu

15+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,

Roxana felicitari pentru baietel!Unde ai facut eco,la Iosup?

Violeta29 e cam greu cu greturile,se pare ca nimic nu functioneaza pentru a scapa de ele,eu mai am doar seara dar destul de urate! Sper sa treaca cat mai curand!

Caprioara multa sanatate iti doresc!Ai grija de tine si de bebe!

Fetelor,intre ce saptamani se face exact eco morfo de trim I?
Eu am programare la 13s si 4 zile,e ok?

Multi tuturor!

Mirela 11+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

buna fetele!pup toate burticile!
am revenit dupa o lunga absenta in care am avut parte numai de peripetii!
datorita disgravidiei pe care o am am fost nevoita sa ma internez la giulesti pentru ca pierdeam in greutate
o experienta groaznica am avut in ciuda faptului ca äm dat si-n stanga si-n dreapta
medicul mi-a zis obligatoriu 5 zile perfuzii, dar dupa doar 2 zile am plecat acasa pentru ca doamnele asistente nu mai imi gaseau vene
ce sa va zic un gust teribil de amar, si un MARE - PENTRU GIULESTI!
drept pentru care sunt mai hotarata ca nicicand sa nasc la medlife!
datorita anemiei pe care am capatato iau elevit si tardiferon(fier), si stau acasa pentru ca daca ies afaara vomit tot
oricum sunt dispusa sa fac orice numai BB sa fie bine
la ultima eco BB era super bine!ceea ce ma bucura nespus
mai mergem pe 9 februarie sa-l vedem

baby r7 felicitari pentru baietel, sa stii ca si eu daca o sa am baiat tot Stefan Alexandru o sa-l botez
zi-mi te rog unde ai facut eco?sa inteleg ca la 12 sapt se poate vedea ce e BB?

am reusit sa-mi fac programare pe 4 aprilie la dr Adrian Pop pentru eco morfofetela(am auzit ca este cel mai bun)

oana merci ca te gandesti la mine

va pup si mi-a fost dor de voi

10s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua !
ATB...La multi ani!Iti doresc multa sanatate tie si lu bb!

KIMMY...felicitari ptr.fetita!
BABAYr7...si tie felicitarii ptr baietel!Si ei tot baietel o sa am si tot Alexandru o sa i pun numele
Ma duc sa pregatesc ceva de mancare ca vine sotul de la servicii!
Va pup pe toate.Revin!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA19+

Mergi la inceput