Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Tecky spune:
Dara depinde ce fel de ecografie ai facut daca ai facut 2D sa stii ca nu se vede totul decat la 4D.Eu facusem o eco 2D la dr mea cu 2 zile inainte de aflarea rezultatelor si dupa aflarea vestii proaste dr mea m-a trimis de urgenta la eco 4D la Dr.Iosup pt ca a zis ca este singurul care poate confirma sau infirma rezultatul analizei.Am asteptat 5 zile pana am ajuns la Iosup si numai DD stie prin ce am trecut si eu si sotul meu,nu ne venea sa credem ca ni se intampla noua asa ceva.Iosup a zis ca fetita noastra este perfect sanatoasa si dezvoltata normal pt varsta ei deci tb sa ne abonam si noi la un carucior roz.Dara eu vreau sa fii pregatita in cazul in care primesti vreun rezultat negativ la TT sa nu disperi si sa mergi la eco 4D,sa nu repeti TT.SA-MI COMUNICI TE ROG REZULTATUL TESTULUI,ITI TIN PUMNII INTRE TIMP
AnnaBaby spune:
Baby ce repede ai aflat ca e baietel, nu-mi vine sa cred! Felicitari, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe
Didi81 spune:
Oana, pozele sunt pe http://picasaweb.google.com/iulie.august. Ca sa te loghezi ai in dreapta sus linkul Sign In, userul este iulie.august, parola e la fel ca la mailul comun. Cand incerci sa uploadezi poze s-ar putea sa iti zica sa instalezi picasa, dar nu nevoie, se poate uploada si fara sa instalezi nimic.
Didi 16+
oanasm spune:
didi mersik! nu mai stiam pana la urma care e siteul
dma in sfarsit ne dai de veste!!!! uff...ca-mi faceam griji pt voi! ma bucur ca sunteti ok, si bb la fel! nasol ci disgrvidia...si nasol cu experienta...asa e la noi...din pacate! bine ca esti ok acum! te
Oana
9+
o noua viata
dia_filipas spune:
Salut burtici!!!
Kimmy felicitari pentru fetita cu fundita!
Baby felicitari pt. baietel! Frumos nume!!
ATB LA MULTI ANI!!!!! , multa sanatate si fericire si tie si lui bb!!! Cum sarbatoresti?
Nati super dulci cateii!! Mie personal imi place cel mic la nebunie. Poate ai mai spus, da' memoria mea e varza, dar ce rasa e?
Boti ce ai citit despre petele maronii de te-ai linistit? Nu de alta dar am avut si eu sapt. trecute si vroiam sa stiu...
Gata, vorba lui Kramer (din Seinfeld): "the cat is miiiiaa..out of the bag"...adica gata am spus la servici. Sefu' nu o fost prea impresionat, adica s-a mirat, a exclamat traditionalul (asa face el la orice veste mai mare/problema) si ardelenescul "NO!" si mi-a zis "ooo, pai mai vii juma' de an" . I-am zis ca-mi iau prenatal din mai, a zis: "aaa, pai nu tre sa-l iei tot" ...din nou . A sunat telefonul si am ramas ca mai vb (in conditiile in care eu sunt singura pe 2 birouri si vreau sa plec peste 2 luni). Draci betzi!!
Mai vedem...oricum, eu mi-am facut datoria!
Va pup pe toate, mai intru diseara, ca in sfarsit am net!!
dia 16+
strumfuletz
boticelina spune:
Dia am citit ca 1/3 din gravidute au mici pete de-a lungul sarcinii fara s apara nicio problema. Asta daca petele sunt bejulii inchise, sange vechi deci si nu roz sau rosu. Sunt mai comune in primul trimestru si in cel de-al treilea.
De cele mai multe ori cele bejulii, cacaoo cu lapte sunt din col sau de pe peretii vaginului care sunt foarte vascularizati in perioada asta. Poate fi doar un capilar mic, care a sangerat cat un varf de ac, de-ajuns sa se amestece cu secretia normala si s-o coloreze un pic. Oricum, ei spun ca daca se repeta, trebuie sunat doctorul. Io am vrut sa-l sun dar imi zisese ca are ieri trei nasteri si deci nu a raspuns, n-a raspuns nici medicul de familie, nici la cabinet, nici pe mobil, netu' era cazut ca saream pe voi, of, m-am simtit tare parasita.
Am vb doar cu prietene mea care a zis ca si ea a vut asa de cel putin vreo 3 ori in toata sarcina, si ca daca nu ma doare nimic, sa nu-mi bat prea tare capu'.
Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Buna fetele!
Apaream si noi in sf.
Am citit din urma da of course nu am retinut tot.
Kimmy felicitari pt fetita!
Baby felicitari pt baietel!
Atb La Multi Ani sa fii fericita si sa ai o zi minunata!
Nati f simpatici cateii, eu ador animalele noi ne tot gandim ce catel sa luam ca am vrea pt copii, ma gandeam la un golden retriever da se face mare repede si ei inca op sa fie mici sau ceva mai mic un westie. Oricum creca incepem cu o pisica pana mai cresc sa priceapa de responsabilitati si etc ca trebuie plimbat catelul si etc. Pisica are portita iese singura.
Am sa pozez si eu burtica diseara sa va arat poze. Trebuia sa fac luni da eram prea obositi si nu am reusit.
Azi am fost de dim la med de fam sa lamurim cu care medic e care si am intrebat si de health visitor si astept acuma scrisoare de la ei si apoi am fost la gradi si am depus primul formular de inscriere. Uff mai am doua de vizitat. Acuma merg sa pun printesa la nani de pranz si sa pregatesc si eu carnitza pt snitele pt diseara si sa fac si eu ceva sa pap.
Ne auzim mai incolo. Pupici la toata fetele!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
AnnaBaby spune:
Dia filipas te inteleg perfect, si eu cand am anuntat la serviciu ca voi pleca din luna mai am avut aceleasi reactii. Dar am zis ca putin imi pasa, e dreptul meu si gata! Sa se descurce si fara mine.
Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe
MissJJ spune:
Kimmy, Baby, Narcisa pus carucioarele la listutza.
Am pus fata la nani da vad ca nu prea vrea sa doarma merg sa pun sa pap ceva.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
vias spune:
Buna fetele cu burtica..
JJOVANA80..chiar aseara am intrat in acel magazin...da...unele hainute sunt dragute...o sa-mi mai cumpar cate ceva
dma2007..imi pare rau pentru experienta din spital...si eu am patit la fel de fiecare data cand am ajuns la spital (de 3 ori in 4 luni)...ai grija de tine..
legat de serviciu si eu cred ca voi avea ceva probleme...cand am ajuns luni la servici si fusesem si internata...sefa..sau colegele mele de birou nici macar nu m-au intrebat cum ma simt...NIMIC!!!
...am aflat insa de la cineva ca voi fi bagata la un interogatoriu...cel mai probabil cu ce am de gand sa fac..adica cand intru in concediu...cat am de gans sa stau...etc)...
asta este fetele...eu aici oricum nu ma mai intorc...raman la firma sotului meu...asa voi putea avea grija si de bebe...si de casa...si de firma impreuna cu sotul...Doamne ajuta sa nu se schimbe planurile..
Cami 15+
pustai