Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
jjovana80 spune:
Gravidute, stie cineva..... maioneza care se gaseste in magazine, cea la borcan, avem voie sa mancam ?????? Ati auzit ceva ???? Ca mie nu-mi iese maioneaza acasa doar cu oua fierte si vreau sa fac o salatica cu maioneza. Mi-am mai revenit un pic ca am simtit o din nou pe bubu.... saptaman asta nu am simtit o deloc si nu stiam ce-i cu ea. Toata noaptea am fost agitata ca ma concentram sa fiu atanta daca face vreo miscare. Mergem la botez sambata ....un baietel.... poate punem ochii pe el, asa ca trebuie sa cumpar ceva hainute pt bebe baietel.... Exista si asa ceva ???? Ca eu am vazut numai de fetite...roz...roz...roz..... Glumesc, mamicile de baietei va rog nu va suparati pe mine. Pupici
oana silvia
lcazangiu spune:
ceva asemanator se intampla si la mine la munca, din pacate.
nici eu nu vreau sa mai raman aici, eu mi-am cautat de munca inca de anul trecut insa din pacate pe resurse umane, pe recrutare ce caut eu nu prea sunt posturi... asa ca sper sa mai apara in anii urmatori, oricum eu aici nu ma mai intorc asta e sigur!
Lori19+
flo1980 spune:
Buna fetele!
In sfarsit am reusit sa scap si eu de constipatie.....cu ce credeti??? salata verde!!
Am pus si eu cateva poze la adresa comuna pentru poze....sa vedem ce a iesit....
Felicitari celor care au aflat sexul lui bebe! Sa va traiasca si spor la cumparaturi! Abia asteptam si noi.....
la toate !
Flory mami de Alex si 17+
bebe 2
pozele mele
lcazangiu spune:
Felicitari Flo eu cu constipatia nu prea am avut problema si culmea eu din fire am o fiere mai puturoasa dar pt ca am mancat la servici multe fructe cred ca m-a ajutat.
foarte frumoase pozele, bravo!
Lori19+
bujo spune:
Salutare la gravidute. Eu tot mai am crampele astea insotite de cate-o strangere de burtik. Banuiesc ca sunt contractii, am sunat dr si a zis sa iau no-spa, sa nu fac efort si sa stau in repaos sexual (nici nu mai stiu ce-i ala. Daca n-as fi gravida as putea sa jur ca nu stiu cand mi-am pus-o ultima oara). Si daca nu se raresc intr-o sapt sa ma duc la control.
Dara nu-l simt foarte tare pe bb, doar asa niste vibratii, banuiesc ca de asta se mai si contracta burta.
Cami si io ma gandeam sa ma duc pe la magazinu ala ca imi place ce au prin vitrina da stiu ca-s destul de scumpe acolo. Mi-am gasit in schimb niste blugi de graviduta la magazinu de pe Republicii desi nu parea sa aiba ceva fain. Chiar stau foarte bine pe mine si nu ma fac cat o balena.
bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo
flo1980 spune:
Aoleuuu ce a iesit.....poate dregem cumva....
Fetele eu zic sa nu spuneti la angajator ca nu va mai intoarceti la lucru dupa concediul de crestere al copilului, mai bine faceti anuntul dupa, asa o sa va priveasca cu alti ochi....Caci nu cred ca in Romania nu e ura si invidie la locul de munca....
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1bebe 2[/url="http://picasaweb.google.com/iulie.august/Flo1980
Didi81 spune:
jjovana80, nu cred ca iti face rau nici maioneza din comert. Eu am mancat doar facuta acasa, ca aia din comert nu imi place, iar sotul meu face cea mai buna maioneza , pune un galbenus fiert si restul crude, depinde cat de multa vrea sa faca.
De constipatie eu scap imediat daca mananc kivi
Didi 16+
flo1980 spune:
Multumesc lcazangiu experimentez si eu cu site-urile astea de poze......ma bucur ca ai reusit sa le vezi din tot carnatul ala de adrese...
Jovana nu prea este recomandata maioneza din cauza oualelor crude, dar sincer eu am riscat si am mancat .
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1[size=2][font=Comic Sans MS]bebe 2
[/url="http://picasaweb.google.com/iulie.august/Flo1980
bujo spune:
Flo ce-i cu tickeru tau?
Nici nu cred ca a zis vreo fata ca nu se mai intoarce. Crek ar fi in stare sa-ti bage bete in roate sa nu mai iei concediu. Eu am noroc ca sefa mea e de treaba. Bineinteles ca ar prefera sa stau cat mai mult dar nu mi-a impus nimic.
bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo
flo1980 spune:
Bujo......experimente, sper sa-i dau de cap....
bebe 2
pozele mele