Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
dma2007 spune:
of fetelor serviciul!ati atins un punct sensibil pentru mine
pana sa raman insarcinata sefa mea ma sustinea de cate ori ma invoiam sa merg la spital pentru monitorizari, inseminari etc
cuvintele de lauda nu se mai opreau etc
eu sunt tare sufletista si ma implic foarte mult in tot ce fac, asa si cu munca am pus ffff mult suflet
si iata ca a venit si cutitul infipt in spate!
cat am fost in spital ma suna si ma intreba cand vin, sa ies mai repede
dupa ce am iesit si am dus concediul medical a innebunit pur si simplu
ca sa nu va mai spun comentariile la adresa mea(normal acum nu mai sunt buna de nimic)
sufar f mult dar astia sunt oamenii!
sotul meu imi interzice sa mai merg cu gandul ca daca mai merg o sa sufar mult si sa nu-i fac rau lu bebe
10s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Didi81 spune:
Eu am noroc cu seful meu, ma simt f bine la serviciu.
Zilele astea m-a vazut seful cu o sticla de cola in brate, care oricum nu era a mea ci o cumparasem de afara pt un coleg, si imediat s-a panicat, ca nu ar trebuii sa beau asa ceva
Uneori ma simt ciudat ca prea e toata lumea atenta cu mine, mereu ma intreaba colegii daca nu vreau si eu sa gust din ce mananca ei si tot asa dar mai bine asa decat cum povestiti voi despre sefii vostrii.
Didi 16+
flo1980 spune:
Gata...am reusit!
Va invit sa ne cunoasteti!
Flory mami de Alex si 17+
bebe 2
pozele mele
mcoca spune:
Flo, sa nu iti mai intinzi parul. Esti ca o papusa asa. Iti doresc o fetita care sa semene cu tine :).
Bine ca si Alex e tare dragalas.
_
Vicky 18+
Bebele casei
broscutza_27 spune:
Salut,
Sunt si eu o burtika de 16 saptamani si 4 zile (DPN 12.07.2008).
Va pup pe toa[purple]te si va urez sarcina usora si bebei sanatosi.
bujo spune:
Doamne ce copil frumos ai Flo. De la tine a mostenit ochii aia superbi, huh?
bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo
flo1980 spune:
Multumesc mcoca, bujo ! Si noi ne dorim tot fetita!
Nu am obiceiul sa imi intind parul......doar cand ma tund!
Mi-e mi-e groaza cand oi ajunge la serviciu!!! Termin concediul de 2 ani peste o luna si apoi trebuie sa lucrez 2-3 luni. Apoi iar concediu......multi stiu de sarcina dar nu am auzit nici un comentariu de la colege.....o sa inceapa furtuna cand o sa fiu acolo
bebe 2
pozele mele
LARA76 spune:
Buna!!!.
Eu v-am tot urmarit dar nu am intrat asteptand sa treaca cele 12 saptamani de pericol de avort. Luni ma duc la dr sa vad ce mai zice.
Insa acum problema e alta. Am niste scurgeri ca apa,fara miros, fara culoare, care trec si prin absorbantul zilnic si mereu uda chilotul. Voi aveti asa ceva? Mie mi-e teama sa nu fie pierdere de lichid amniotic.
Va pup.
bujo spune:
Lara bine ai venit si sanatate.
Si eu am scurgeri mult mai abundente si park mai lichide. nu cred ca e cazul sa-ti faci griji dar daca te streseaza intreaba medicu.
bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo
flo1980 spune:
Bujo poze noi? ce burtika frumoasa ai......cred ca ma intreci la dimensiuni.....papi mult??!!! A mea e mai mica
bebe 2
pozele mele