Mamici de iulie-august 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Oana cum te simti?
Sun Smile ce misto de tine ca e distractie azi la munca.
Ce liniste este acum aici ,mai voi dormiti nu e corect si eu la birou.

16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Felicitari Kimmy pentru fetita, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si papacioasa.

Eu azi am intrat in 19 saptamani si am sa incerc sa fiu cat se poate de atenta la semnalele din burtica, sper sa ma surprinda David placut in saptamana asta.

Lori19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Felicitari Kimmy pentru fetita sa fie sanatoasa si frumoasa.

16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

crisarh, imi pare rau de ce s-a intamplat, sper ca d-zeu sa va intareasca si sa vina bebe cat mai repede la voi.

SunSmile, mi-ai facut pofta de pui la cuptor cu mujdei, de cand ai scris de asta, numai la pui ma gandeam si la mujdeiul ala bun.
Asa ca azi am facut pui cu mujdei si cartofi fierti cu smantana, o bunatate.
Distractie placuta la petrecere!

Caprioara, si eu tot cu nasul infundat, dar la mine e de la sarcina, sper ca nu ai racit, si daca totusi ai racit stai cumintica acasa.
Eu pe la inceputul sarcini m-am pricopsit cu niste amigdalite inflamate, eu care din copilarie nu mai stiam cum e sa te doara amigdalitele, asa ca m-am tratat la greu cu ceai de macese, miere de albina si lamaie.
Ai grija de tine!

narcisa.s, nu stiu cand am sa pot afla sex-ul juniorului, ca de fiecare data cand am fost la eco, statea de zici ca avea rusinea pe el cat casa, nu se arata neam, da nici medicul nu s-a sinchisit prea mult, oricum mi-a zis ca mai bine medicul cu care o sa nasc imi va zice ce este, baiat ori fata, probabil nu vrea portia lui de vina daca se greseste la dezvaluirea partilor private.

In sfarsit avem si noi temperaturi mai faine, de +2 grade, ca tare nesuferite temperaturi am mai avut, de -12 noaptea si ziua -4.
Asa ca am profitat si le-am facut baie la potai, am facut curat, plimbari prin oras, cumparaturi, trai pe vatrai.
M-am vopsit un bej, sau pe acolo, am sa ma vopsesc saten cu suvite blonde cu vreo luna inainte de nastere, ca dupa nastere nu am sa am timp de pierdut cu vopseli si alte tratamente cosmetice.

Acu vreo 2 zile juniorul cred ca mi-a confundat ovarul, sau prin zona cu o jucarie yo-yo, ziceai ca joaca fotbal cu ovarul meu.
Sa incep sa ma obisnuiesc cu lovituri maiestre si dureroase din partea lui/ei, ca pana in iunie, avem de aranjat meciuri o groaza.

Toate cele bune va doresc, spor in toate si aveti grija de voi si burtici.

19+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fete cucuiete!

Kimmy brumos burtik, si pink

Sunny, Oana si alte fete interesate de amenajarea camerei lui bb, ia uitati aici ce mobila pictata minunata, cea care le face este si ea membru DC.

Ieri am fost un pic posaca pt ca am gasit dimineata o pata bejulie pe chilotzan, am stat cu un morcov..., mama, mama. Am citit, m-am calmat dar tot am fost cu bot. Si nu mergea nici netu' sa va bat la cap pe voi!

Eu am acum am intrat in faza de ciclare pentru amenajare camera bb, am fost cu father sa ne uitam de diverse, ufff, ne pregatim de renovare. Am pipait o multime de mochete cu ursi, cu soareci sau gradini cu alei, ma mai gandesc ce model alegem. Am primit de la nepotelul meu draperiile lui cu Winnie, ca deh, el e mare de-acum, vrea cu Spiderman, Winnie e pentru copii mici.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Nati eu cred ca tu ai o fetita acolo foarte zburdalnica si timida in acelasi timp:)
tu ce iti doresti?

eu deja am inceput sa stau aproape numai cu mana pe burtica, doar doar o misca:)

Lori19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata la toate burticile si cate un pt fiecare! Fara discriminare.
Kimmy felicitari pt fetita, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa se faca mare si frumoasa! Ma bucur mult pt tine ca e totul in regula.
Anaxena parca azi trebuia sa mergi la medic, nu? Multa bafta, sa vii numai cu vesti bune.
Atb . Sa fii fericita, sanatoasa si cat mai curand sa te bucuri de puiutul tau drag!
Abia astept sa merg si eu la dr sambata, oare am vreo sansa sa-mi spuna ce e BB? O sa am 16saptamani atunci. Tare mult as vrea si eu o fetita! Ma gandesc ca se epuizeaza stocul [:d]

Anna 15+
AMR 25
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nati, ce potai haioase ai! Probabil si la voi in casa e-o alergaturaaaa... Si la noi la fel, cu 3 pisici, care mai de care mai cu tabieturile ei, plus cea mica care e argint viu, in nicio dimineata nu scap fara sa trebuiasca sa-mi bag la loc sireturile la bocanci pentru ca sunt jumulite. Asta daca ii gasesc ca mi-i cara prin toata casa.

Anna la mine doc sambata trecuta, la 15s4z, n-a vrut sa-mi zica ce e Garga, doar asistenta a batut apropouri, era si ea in cabinetul de eco in ultima parte a intalnirii, impreuna cu cealalta doctorita, colega lui doc.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

DARAai mare grija cu ce rezultate primesti la TT de la SANADOR.Nu stiu daca ai citit cu cateva pagini in urma ce am patit eu din cauza unui rezultat prost la TT facut la SANADOR.Ar tb dati in judecata,ca nu te poti juca cu viata unui nou nascut.Sper sa ai parte de rezultate bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Buna dimineata gravidutze, toate burticile
Crisarh imi pare rau ,stiu ca este foarte greu, si cuvintele nu te pot ajuta, sper din suflet sa treci peste aceasta durere imensa, si sa ramai cat mai curand insarcinata, si sa duci cu bine sarcina.
Kimmy felicitari pentru fetita, ce fain se inmultesc carucioarela de pe prima pagina, abe-a astept sa-i aflu si eu culoarea caruciorului.
ATB la multi ani, multa sanatate, intelegere si un bebelus sanatos si cumintel.
Caprioara si eu am nasul infundat si dureri de cap dar am inteles ca sunt normale in sarcina, sper sa fie si la tine tot de la sarcina, sper sa-ti treaca cat mai repede.
Fetelor am si eu o intrebare, medicul la care merg eu am inteles ca are ecograf 2D, la cate sapt ar trebui sa merg la 3D, si (nu dati cu pietre) in afara ca se vede copilul in trei dimensiuni cu ce este mai bun 3D?

15+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput