Mamici de iulie-august 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
Tecky spune:
Crisarh,imi pare nespus de rau ca ai trecut printr-o experienta atat de neplacuta,sa-ti dea Dumnezeu puterea sa mergi mai departe si sa ramai gravida din nou cat mai curand posibil.
17 sapt,Raluca
MissJJ spune:
Madina eu i-am dat la fata si i-au placut parca se zice ca de la trei ani in sus sau ceva de genul eu i-am dat a papat si nu a patit nimic. Aici sunt cam alte reguli legat de alimente de ex in ro ziceau fetele ca vai nu se dau caopsuni pana la un an sau ceva aici la da de la inceput dar zice sa ai grija la vreo reactie advers.
Deci eu i-am dat ciuperci si i-au placut mult. Mai pun ciuperci si in bolognese si papa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
vias spune:
aaaaaa...si in we am mers la cumparaturi...si am cumparat...multe haine...pe care le pot purta si gravidele...dar nu pt gravide...multe rochite faine....
...initial am ajuns si intr-un magazin pt gravide...dar nu aveau decat ''uniforme''...eu nu ma imbrac in asa ceva nici daca raman dezbracata!!!...mai bine plec in pijama decat in hainele alea...urasc piata pt gravide de aici din BV...in loc sa vina cu idei noi...parca ne-ar pedepsi ca suntem gravide...dar eu fac ''revolutie''...sper sa-mi iasa pana la capat...
va pup...si sa dea DD sa auzim numai de bine..
Cami
pustai
Chuny spune:
Madina, m-am uitat si eu la pozele tale. esti o femeie foarte frumoasa, iar baietelul tau pletos e la fel de frumos. Sa-ti traiasca !
Si eu zic ca poti sa incerci sa-i dai ciuperci, dar la inceput foarte putin, doar sa guste. Urmatoarea data pui mai mult, apoi mai mult si tot asa.
Sibylle saptamana 19
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
ankalaura spune:
Crisarhule, iti tin pumnii sa va dea DD un bebelache cu ochi albastri cat mai repede, sanatos si voios, sa va umple zilele de fericire! Capul sus, ca vad ca esti tare. Asa trebuie!
Caprioara - vad ca nu ti-a rspuns nimeni - la medical nromal primesti 85%. Doar la urgenta primesto 100%. Acuma, e discutabil calculul acetio 85%. Stiu ca in prenatal / postnatal,m se calculeaza din veniturile brute. Dar in medical, la noi se calculeaza din nete. Mai bine intreaba tu la conta, desi cre' ca si ai mei stiu corect.
Totusi, stiu pe cineva care primea in medical mai multi bani decat cand lucra, ceea e inseamna ca i icalculau la brut...
Anca 17+
narcisa.s spune:
Na ca m-am intors si eu din oras...Si pe mine parca m-a calcat trenul azi.
Caprioara, cum te simti??Mai ai nasul infundat??Fa o inhalatie sau ceva.
Sybille, felicitari!Bine ca fetita e bine. Nici eu n-o simt pe chiriasa cum zice Bujo, am simtit-o doar o data dar important e ca e bine.Ce nume i-ati ales??
Sun, asa ceva cum spui tu ne-a zis si noua...Din cate am inteles din portugheza doctorului. Deci e clar, barbatu-mio e fericit ca are in sfarsit o fetitza...
Ma duc sa fac un dus.
Poop fetele
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (13+)si tati asteptand o
SunSmile spune:
Neatza,
Caprioara scuze, noroc cu Anka, eu nu retinusem intrebarea despre concediu medical. Acelasi raspuns ca si ea il am si eu! Si eu chiar ti-as recomanda sa stai 1-2 zile acasa daca te simti rau, dar asta e decizia ta!
Camy sa porti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat. Si nu-ti face griji ca-i burtica mare, bebe sa fie sanatos! Tu vroiai sa pui poze din cate stiu...poti sa le pui in albumul comun acum!
Narcisa da, cam asa! Eu cred ca va fi fetitza cu fundita! Eu as fi putut sa nu ma mai duc la echo, nu stiu ce-am avut dar clar imi iau denumirea de "mama homida": am stiut de la inceput ca voi avea o fetitza, asa cum stiu ca va fi o brunetica motzata si grasana si asa cum stiu ca data ei de nastere va avea cifra 7 pe undeva. Pur si simplu simt ca asa va fi!
Nati? Biri?
Azi am mega party la birou, asa ca munca doar pana la 12. Si abia astept!
Azi-noapte am visat numai camere de bebei si decoratiuni pt ele (multumesc fetei care a pus linkul acela...uof, ca imi fug neuronii) si cand m-am trezit sa beau apa m-a pufnit rasul...mi-a dat Galu una asa "tare" in stanga incat parca mi s-a spart un balon de guma pe interior. L-am trezit si pe iubi care a adormit la loc cu mana pe fii-sa, fericit nevoie mare ca are personalitate de mica!
Gata! Scriu la mesajul asta de 25 de minute si nu mai termin, pt ca ma tot buzzuiesc cu seful meu si 2 colegi! Asa ca ma opresc!
Va pup si va doresc o zi frumoasa tare!
La multi ani, Atb! Sa-ti dea DD sanatate si impliniri si un bebe perfect! Si bafta in sesiune!
18+
dara_d spune:
Neata burtici.
Caprioara imi pare rau ca nu te simti bine ,mai bine stai acasa 2 zile daca esti racita ca sa te refaci repede.
Bujo imi place burtica ta,cum de tu il simti pe bebe???? Eu am 16 saptamani si 6 zile de sarcina si nu simt nimic,ce am sunt asa de nesimtita???
La eco saptamana trecuta vineri fetita mea iubita dadea din picioare, din manute.Deci este ok bebelina.
Salutari mada si sa speram ca nu esti racita.
Ana xena vezi ce faci ,mergi la medic nu sta asa.
Eu una nu am dureri sau intepaturi la burtica. dDar burta mi se pare mare,dar cum eu sunt mai plinuta o fi normal sa fioe asa probabil ca pana la luna 9 o sa fiu enorma,dar scap eu dupa.
Si sanii sunt mari ,ii aveam eu mari de fel dar acum sunt si mai mari oare cat vor ajunge??
Camy nici mie nu imi plac hainele de gravi nu mi-am luat decat un pantalon cu vesta larga de gravi,dar nu port decat pantalonii cu bluzele mele si puloverele mele si inca imi vin.
Anka laura ieri am sunta la sanador si nu e gata TT la sange mi-a spus ca joi sau vineri asa ca atunci cand o sa am rezultatele o sa le scriu pe mail de pe yahoo.
Pupici si o zi frumoasa tuturor.
16+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
oanasm spune:
crisahimi pare nespus de rau......sa-ti dea Dumnezeu
putere sa treci peste..si sa aveti un bb sataos in cuarnd!
sibylle ma bucur ca fetitza e bine!
dia superr ca-l simti pe strumfuletz!
ana esti mai bine!? te mai doare burtika?
camy o fi fost bb! ce fain !
sunsmile distractie placuta la party!
dara
cristina ce mai faci?...dma..tu?
Oana
9+
o noua viata
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Crisarh imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci printr-o asemenea nenorocire.Iti doresc multa sanatate si putere sa treci repede peste,si visul tau sa devina realitate.
Ieri nu am putut intra sa va spun cum a mers la doctor,pentru ca a avut sotul treaba la calculator.Deci,bebelasul nostru e bine,se dezvolta normal,i-am vazut toate cele,inimioara,caputul,coloana,stomacul,tot-tot.E mai marisor,dupa masuratori are 19s2z.Ceea ce m-a entuziasmat foarte tare e ca i-a masurat talpa,care are 2 cm .
Se pare ca tot mai multe fetite sunt in listuta noastra,asa ca in sfarsit pot si eu sa rog pe cineva sa imi puna caruciorul roz,pentru ca se pare ca 99% vom avea fetita.
Va pup dulce dulce si va doresc multa sanatate,sa aveti grija cu raceala.
18+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe