Azoospermie - cap 14 -
Raspunsuri - Pagina 5
iuca spune:
Miki tu te referi la laboratul Bios din Bucuresti? Pe site da adresa laboratorului Bios din Craiova.
ptr toate fetele
aspiranta la - din august 2005
vio
iazminn spune:
Buna fetelor. Sotl meu are 400000/ml spermatoz. I-am dat acid folic, BU vit E, a facut tratam homeopat al dr Soare si absolut nici un rez Are anal horm OK, nimeni nu poate spune ce se intampla cu spermogr lui. Probl e ca nu se imbunat deloc( sper ca acum sa nu fi scazut de tot, caci nu a mai repetat spermograma de 2 ani.
ioana78 spune:
Miki- forgive me ! Am remediat problema!
Sotul meu se incapataneaza si nu mai vrea sa ia pastilute ...il inteleg, dat totusi nu ne putem opri acum! Oooooooff, imi vine sa le iau eu in locul lui, insa le-as lua pe degeaba.
Va pupicesc pe toate!
miki-miki spune:
Iuca laboratorul nu e in Bucuresti, e in Craiova. Am spus ca trimit sangele la Bucuresti.
Ioana 78 produsele alea le-a mai luat sotzulache al tau.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
Iazmin, nici dupa tratam dr Soare nu a repetat spermograma? Cat timp a luat BU? De cand nu o mai ia?
Miki
Anul asta pui de-un pui
ioana78 spune:
Miki- ai dreptate, a mai luat acele pastile. Sunt mai putine ca nr. luate intr-o zi. Sper sa-l conving sa mai ia. Tocmai am citit replica ta le sub. "pozitii" si a Iyoanei. Ati spus un mare adevar.
iazminn spune:
Buna Miki.Nu-i mai dau BU de 2 ani. A luat destul de mult timp. Nu a repetat sperm dupa ce a urmat tratam dat de dr. Soare, dar cred ca oricum nu i-a influentat-o in bine( caci pana acum ramaneam, nu?
pisix spune:
iazmin - nu aide unde sa stii rezultatul unui tratament decat daca il masori. Adica ma gandesc ca poate de la 40 000 ai ajuns la 80 000, dar ceea ce e destul de putin ca sa ramai f usor gravida.
Ideea unei IA sau a unui FIV nu-ti surade ?
E posibil ca sotul tau sa aiba varicocel ? Asta ar fi una din putinele chestii care in analize arata ok si in spermograma nasol ...
Week-end frumos, fete dragi !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Pisu, Iazmin a spus ca au 400 000 /ml nu 40 000.
Iazmin sunt prea putini ca sa se intample ceva in mod natural. Au fost si cazuri cand s-a inatamplat dar cred ca tb sa fie f vioi. Ai vostri cum sunt? Ce scrie pe spermograma, miobilitate, normali, anormali.... ? De cate ori ati facut spermograma?
Vrei sa te trec pe litutza invitatelor?
Miki
Anul asta pui de-un pui
Iyoana spune:
Eu am sunat la Bios Craiova in urma cu vreo 2 luni si mi-au spus ca nu fac Inhibina B la barbati. Poate s-a mai schimbat cate ceva de atunci...
Week-end placut dragutelor!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!