Azoospermie - cap 14 -
Raspunsuri - Pagina 4
iuca spune:
Iyoana FELICITARI ptr sora ta, sper sa reusiti si voi cat mai repede
Miki-Miki la ce laborator ai gasit combinatia aceasta? Se face sigur acolo?
ptr toate fetele
aspiranta la - din august 2005
vio
ioana78 spune:
Ciao fetelor!
Nusy- mult succes! Am aflat ca maine va fi prima zi de stimulare, asa ca iti doresc sa te simti bine si peste doua- trei saptamani sa vii cu vestea cea mare! Iti tin pumnii!
Miki- mi-am facut testul acela si mi-au iesit 40 de puncte, dar n-am stiut cum sa trimit mai departe .
Am avut doua saptamani stresante la gradi, dar acum am scapat, asa ca voi fi mai activa pe-aici !
Va pup!
anes spune:
Fetelor, sper sa nu ma considerati neserioasa ca am lipsit atat, dar, nu mi-a functionat net-ul de miercurea trecuta. Sotul meu i-a chemat pe indivizii de la firma sa remedieze situatia, dar, acestia nu au binevoit sa vina. S-a enervat si a reziliat contractul cu ei si a incheiat un contract cu alta firma de furnizare a internet-ului. Acum, in fine pot sa intru. De la serviciu, ma abtin sa intru, de aceea astept sa ajung acasa.
miki-miki m-am simtit foarte bine sa vad ca ti-a fost dor de mine. Sper sa pot sa nu mai lipsesc atat de mult, chiar daca nu am cine stie ce noutati de spus.
Iyoana, ce bucurie pentru familia voastra! Felicitari surorii tale! Totusi nu pot sa nu ma mir de coincidenta, ca voi, surorile, sa va casatoriti cu barbati cu probleme de fertilitate. Ce ti-e si viata asta! Dar, uite ca se poate pana la urma sa apara si bebe.
nusy sper sa fii urmatorul exemplu pozitiv din listuta noastra.
andrutzza dati-i bataie! Ai sa vezi ca nu trece anul!
iazminn eu am cumparat Multi Maca de la adresa de e-mail pe care ti-a dat-o Miki.
anes spune:
iazminn draga de tine! O astfel de greseala am facut si eu (cu BU) si i-au scazut spermatozoizii la jumatate sotului meu. Apoi i-am dat Multi Maca si mi-as fi dorit sa-ti spun rezultatul, dar, din pacate incapatanatul meu nu doreste inca sa faca o noua spermograma. Eu sunt sigura ca iese mai buna. Sfatul meu este sa sistezi BU si sa-i dai Multi Maca, L-carnitina si ce-ti mai spune MIki de acum incolo.
BU are efecte diferite la barbati si sunt cazuri in care nu a mers. Poate este ceva temporar si trebuie luata mai mult timp pentru adevaratul efect, nu stiu, dar eu nu am vrut sa risc si am stopat-o. Succes!
miki-miki spune:
Iuca sigur se face. Am sunat si mi-au confirmat ca fac. Uite aici o lista http://www.biosmed.ro/index_files/page0006.html
Iazmin eu nu stiu pe nimeni care sa fi avut pb de la Multi Maca. Rezultate bune s-au vazut la multe fete si cred ca poti sa i-o dai cu incredere. Nu te gasii pe nici o listutza a sub, spune-mi ce valori are sotul tau ca eu nu mai tin minte.
Ioana78 deci o sa ne vizitezi mai des Ca sa trimiti mai departe dai click pe forward (cand esti in mesaj)si apoi insiri adresele cui vrei sa trimiti.
Anes cum sa nu ne fie dor de psiholoaga noastra? Mie imi place f mult cum scrii tu, immm.......... echilibrat , ma mai aduci cu picioarele pe pamant . Sa-l duci pe dl Anes la o spermograma ca sa vedem, si noi rez tartam dupa Multi Maca. De cat timp ia? Cate ii dai pe zi?
-ici pt toate fetele.
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
iazmin - si eu, din absolut tot ce am citit reiese ca Maca e cea mai tare
Apropos fetelor, sotului meu i s-a indesit parul de cand cu maca
Va spusesem ca intai s-a vazut la barba. Acum si parul din cap :-)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Iyoana spune:
Neata fetele!
Hai ca am inceput ziua nasol! Am dat click pe forum si vad pe pagina cu subiectele, un topic ca ne putem alege sexul copilului si ca NOI PUTEM ALEGE!
Aoleuuuuuu, Doamne!
eu nici macar nu mai cochetez (decat foarte rar) cu ideea de fetita sau baiat, ce-o fi numai sa fie!
Link-ul asta trebuia postat la Odisee nu la aspirante!
Mie mi s-a facut parul maciuca in cap cand am citit (o fi de la regim? ) si am raspuns in consecinta!
Pisule am vazut ca ai intrat in joc, ce-ti iesi?
hai va pup ca si asa cred ca mi-am facut deja niste dusmani pe forum!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by anes
Iyoana, ce bucurie pentru familia voastra! Felicitari surorii tale! Totusi nu pot sa nu ma mir de coincidenta, ca voi, surorile, sa va casatoriti cu barbati cu probleme de fertilitate. Ce ti-e si viata asta! Dar, uite ca se poate pana la urma sa apara si bebe.
iyoana
miki-miki spune:
Fetelor eu scrisai la sub ala cu pozitiile ca nu mai rabdai.
Iyoana in SUA sunt celebritatri care fac FIV tocmai pt a alege sexul copiilor. Se fac anal genetice pe embrion si se introduc numai fetitele sau baietii . Noi nu avem preferinte, bb sa fie.
Miki
Anul asta pui de-un pui
Iyoana spune:
Celebritatile alea, ma scuzati, dar sunt duse cu capul!
ma duc sa vad ce-ai scris la Pozitii
iyoana